İ-çim şiş-ti!!!!

Sırf yorumunuzu beğenmek için giriş yaptım

Sanki öğretmen 4.sinifi mezun edince devlet iki sene kızağa çekip nadasa birakiyorDongu hep devam ediyor,öğretmen 1. sınıfı aliyor.Sadec sizin işiniz bittiginden dolayı cocugunuzun eski öğretmeni hamile mi,derste düşük mü yaptı,çocuğu olmuyor mu artik umursamiyorsunuz.

Çok iğrenç bir zihniyetiniz var. Gerçekten. Allah kendiniz gibi ınsanlarla karşılştırsın. İyi insanları sizden ve sizin gibilerden korusun. Cidden kötüsünüz.

Benim annemde ağlayarak anlatirdi
Bizler 40 günlükken işe dönmüş
Hiç bir çocuğumun basinda durup büyümesini izleyemedim
Bir gün sessiz sakin evde oturup evcilik oynayamadim diyor

hakkınız olsa da çalışmadan para alacaksınız, arkadaşınız haklı, bravo ona.
yuzunuze söylemiş.

Kotu bir niyetiniz olsa ayliksiz izne ayrilmazdiniz. Sonucta ortada bir hastalik var ona istinaden verilmis bir rapor var. Size verilen hakki kullanmanizda yanlis birsey goremiyorum. Koca koca insanlara kusluk yakismaz merhaba merhaba deyip gecin bence. Konu eskiymis pardon

Süt alerjisi beslenme sistemini değiştirince geçmesi lazım. Artık eczanelerde , internette bu tür durumlar için mamalar var diye biliyorum. Süt içmeyince alerji olmayacak. Hani bu yeni durum için 1 hafta falan anlayacağım belki çocuğunuzun beslenme düzenini tekrar oluşturun diye ama 3 ay nedir.
Ne yapılır 3 ay. Bana kızmayın ama iş arkadaşınızı haklı buldum ben.
Bir anne olarak daha fazla vakte ihtiyacınız olduğunu biliyorum. Anlıyorum işin o kısmını . Annelik zor kolay gelsin. Ama kadına sinirlenmeyin boşuna. O da haklı.

hakkınız olsa da çalışmadan para alacaksınız, arkadaşınız haklı, bravo ona.
yuzunuze söylemiş.
Hukuk devletindeyiz kanuna aykırı bir durum yok çalışmasa da statüsü gereği bu hakkı kazanmış elde etmiş kpssye girmiş atanmış mesleklerin kendilerine bir özel hakları vardır

Hukuk devletindeyiz kanuna aykırı bir durum yok çalışmasa da statüsü gereği bu hakkı kazanmış elde etmiş kpssye girmiş atanmış mesleklerin kendilerine bir özel hakları vardır

siz öyle duşunuyorsunuz, herşey kanunda belirtildiği gibi keskin çizgilerle ayrılmıyor,işin vicdan boyutu da var. ben şahsen çocuğumun sadece sut alerjisi var diye ucretsiz izin alacakken ucretliye çevirmezdim.
madem eskiden etik etik diyormuş, çalışmadan para alınmaz diyomuş o zaman bu sözleri duyunca gucenmeyecek. çunku eskiden haklıymış.

Bebeğim yaklaşık 11 aylık ve süt alerjisi geçmek üzere ben bu izinden haberdar değildim,zaten ücretsiz izin kullandım. Tüh kullanabilseydim bile diyemiyorum çünkü geçmek üzere olduğu için o kadar sevinçliyim ki. Yaklaşık 15 gündür tarhana çorbası içebiliyor kahvaltıda peynir yiyebiliyor ve bu dünyalara değer.

Bu anlamda bu kadar hassas bi anneyi rapordur etiktir vs üzmek bence çok büyük günah. Ben o öğretmenin yüzüne bakmaz selam vermezdim,hadsiz kadın. Aylar önce de bu konuyu okuyup yorum yapmışım ama şimdi olayı bizzat tecrübe ettiğim için içim yandı valla.

Git yüzüne konuyu bir daha aç ...bu ne biçim itham utanmiyormusun de için ferahlasin azcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…