Arkadaşlar Ağustos'ta evlenmeyi planlıyoruz, önce nikah salonunda nikah kıyılacak ardından daha az kişiyle düğün yemeği veya kokteyl gibi bir organizasyon düşünüyoruz. Fiyat olarak araştırdıklarım arasında en uygun mekanlar İBB Tesisleri olarak gözüküyor. Bu mekanlara ait düğün organizasyonu fotoğrafları bulamadım, orada evlenen-nişanlanan veya elinde bu mekanlarda organizasyonların gerçekleştiği fotoğraflar olanlar benimle paylaşabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim.
İBB florya sosyal tesislerinde kişi sınırlaması var maalesef minimum 400 kişiden başlıyor diye biliyorum yani orda az kişi sayısı ile düğün yapılamıyor. Ayrıca bu yaz dönemi içerisinde orada hiç boş gün kalmadığını biliyorum ama genede bi aramakta fayda var tabi
İBB florya sosyal tesislerinde kişi sınırlaması var maalesef minimum 400 kişiden başlıyor diye biliyorum yani orda az kişi sayısı ile düğün yapılamıyor. Ayrıca bu yaz dönemi içerisinde orada hiç boş gün kalmadığını biliyorum ama genede bi aramakta fayda var tabi
Florya Tesisleri bana yakın olmakla birlikte sözlümün tarafına çok uzak pek düşünmüyoruz orayı, aklımda daha çok Fethi Paşa Konağı, Haliç Sosyal Tesisleri, Kasımpaşa Sosyal Tesisleri gibi merkezi yerlerdeki tesisler var. Cevabınız için çok teşekkür ederim, umarım biz karar verene kadar yer kalır :)
Florya Tesisleri bana yakın olmakla birlikte sözlümün tarafına çok uzak pek düşünmüyoruz orayı, aklımda daha çok Fethi Paşa Konağı, Haliç Sosyal Tesisleri, Kasımpaşa Sosyal Tesisleri gibi merkezi yerlerdeki tesisler var. Cevabınız için çok teşekkür ederim, umarım biz karar verene kadar yer kalır :)
Canım inşallah gönlüne göre güzel bir yere kadar verebilirsiniz Ama bence biraz acele edin birçok yerde yaz dönemi için yer kalmamış (özellikle cuma-cumartesi günleri)
Canım inşallah gönlüne göre güzel bir yere kadar verebilirsiniz Ama bence biraz acele edin birçok yerde yaz dönemi için yer kalmamış (özellikle cuma-cumartesi günleri)
evet canım kesinlikle haklısın bir an önce karar verip ona göre gün almamız gerekli, sanırım ibb tesislerinden vazgeçtim, öğretmen evlerine bakmaktayım elinde fotoğraflar olan varsa yollayabilirse çok mutlu olurum internette hiç böyle organizasyonların fotoğraflarını koymamışlar halbuki reklam olur mekan için :)