Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Vapi, inan cok uzuldum .Uzuntunu ayni durumda oldugumuz ıcin cok iyi anliyoruz.Arkadasin dedigi gibi ya hic sperm olmayanlar ne yapsin.Bu arada aşılamayı bizim memorialdaki doktor önermedi. Bos yere zaman ve para kaybi demisti cunku basari orani cok,yuksek degilmis.Bize tup bebek onermisti direkt.Her ay ben de acaba hamile kaldim mi diye umutlaniyorum sonra yine hayal kirikligi.İnsanin yasama arzusunu yok ediyor bu stres.Ama sonra o umut icimde yeseriyor daha da kotu durumda olanlari gorunce sukrediyorum.Bak bizim morfoloji %2 ona ragmen umudum var.Kendini toparlamaya calis.Boyle durumlar evliligi bile yipratabiliyor o yuzden eşin icin şöyle bir silkelen kendine gel.Emin ol o kendini daha kotu hissediyor.

haklısınız arkadaşlar daha kötü durumda olanlarda var Rabbim inşallah yüzümüze bakarda güzel neticeleri en kısa zamanda bizde alabiliriz.bu arada benim doktorumla görüştüm aşılama için başarı oranı %20 dir ama sizin değerlerinizle %50 ye kadar çıkar dedi isterseniz düşünebiliriz dedi. bakalım bi kaç gün düşünmek istiyoruz.

ee %50 çok iyi başarı oranı canım çünkü biliyorsun ki tüp bebek için %50 şans veriyorlar...o zaman aşılama yaptırabilirsiniz canım çünkü başarı oranı çok yüksek...%1 lik oranlarla tüp yaptıranlar var...

hiç bozma tatlım moralini bizim sayımız ml 6-8 milyon.benim bile umudum var.umudunu sakın kaybetme.olacak Allah ın izniyle.arkadaşların da dediği gibi,yetecek olan 1 adet sperm.yeter ki Rabbim OL desin.
aşılama da şansınız çok çok yüksekmiş.deneyin bi kere ne kaybedersin ki?

Son düzenleme:
kızlar moral motivasyonunuz için teşekkür ederim insan bir an ümitsizliğe kapılıyor Rabbim büyük inşallah biz kullarının hakkında ne hayırlı ise onu verecektir. eşim nedense normal yoldan olsun tüp ve aşılamaya sıcak bakmıyor bugün üniversite hastanesine gidip bide oraya kontrol olacak bakalım onlar ne diyecek.

sizin tek sorununuz hareket.havuç kürü denedin mi tatlım sen eşine?

kızlar üniversite hastanesi horman tahlilleri ve renkli doppler ile varikosel varmı yok mu diye bi bakalım demiş.gerçi daha önce varikosele bakıldı ve çıkmamıştı ama gene de bakalım demişler hormona ise ilk defa bakılacak diğer doktorlar gerek görmemişti.üniversitede muayeneyi asistan doktor yapmış malum hoca farkı alıyorlar 100 tl ve değerleriniz fena değil sizin demiş sadece hareket biraz düşük demiş. belki iltihap felan olabilir onun içinde antibiyotik yazarız demiş.saat 4 gibi tahliller çıkacak ve neticeyi inşallah yazarım buraya.bu arada daha önce 3 ay kadar havuç kürü uyguladık ama hıza etki etmedi hatta hiç bişey değişmedi (

kızlar eşimde testesteron hormonu düşük çıkmış onun dışında hormonlarla ilgili bir sıkıntı yok ayrıca varikoselde çıkmadı. testesteron için bir aylık kullanması gereken bir jel vermiş.testesteron artarsa değerlerinizde dahada düzelme olur demişler bakalım ne gösterecek zaman.

ciddi bi sorun omamasına çok sevindim tatlım.inşallah 1 aya kadar çoğalacak değerleriniz:)

Gonoz,hayatım merhaba.
bazı topiklerde saraçoğlu hocamızın sperm için gönderdiği kürlerden kullananları görüyorum.bazılarında sayı sıfıra inmiş.çok korktum açıkcası.desteğine ihtiyacım var sanırım

inanamiyorum tatlim, soka girdim resmen.Off ya o zaman esimi bir sekilde ikna edip bir spermiyogram yaptirmak gerekiyor.O da ne zaman bu konuyu acsam kiziyor cani sıkılıyor.Eger bu bahsettigin seyi soylersem bu seferde hocaya cok guveniyor, tek motivasyonu bu.Yani hayal kirikligi yaratmak istemiyorum.Sen esine bahsettin mi okuduklarindan, off ya.Zaten her sey ters gidiyor insallah oyle birsey olmaz.Sen ne yapmayi planliyorsun :-(

Zeynepcik su topigin linkini yollar misin bulamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…