Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cok sevindim sizin icin.merak ettigim su testesteron hormonu morfoloji mi sayiyi mi etkiliyor?

valla bende bilmiyorum spermde neyi etkilediğini :)) ama testesteron eksikliği kişinin yorgun stresli bitkin sinirli olmasına ve cinsel isteğin azalmasına sebep oluyormuş. sperm konusundaki durumunu bilmiyorum.

hayatım şu 2 milyondan 76 milyona topiği var ya orda bi kaç kişi değerlerinin sıfırlandığını yazmış. bakıp göndereyim sana linkini.
ben eşime hiç bahsetmedim bu konudan bahsetmeyide düşünmüyorum battı balık yan gider artık ne yapayım

tatlım baktım o topiğe ama hangi sayfada okudum onu bulamadım zaten 12000 sayfa olmuş o topik bulmak zor.hatta topik sahibide saraçoğlu hocanın gönderdiklerinden kullandırmış eşine.çay kullandığında sayı yükselmiş diğer üründe yeniden düşüş göstermiş. diğer üründe hayıt tohumu olabilir diye düşündüm.sende bi göz at o topiğe.inşallah biz fayda görenlerinden olacağız.içimizi ferah tutalım.

gonozcum hatta topik sahibinin eşinde morfoloji %2 den %12 ye yükselmiş çay sayesinde sayıda 2 milyondan 76 milyona,harekette %0 dan %25 e.hamile kalmış sonra düşük oluyo bidaha test yaptırıyolar ve sayı yeniden 2 milyona düşüyo. topik adı 2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz. 2 gündür o topiği okuyorum. 1 kişide sayısı 1 il a 5 milyon arası değişiyomuş hocanın gönderdiği ürünleri kullanmışlar değerlerin hepsi 0 a inmiş neye inanacağımı şaşırdım. seninle paylaşmak istedim ama üzmek istemedim yanlış anlama lütfen üzülürsen üzülürüm

İyisimi ikimizde eslerimize soylemeyelim tatlim.Ama ne yapip edip eslerimize en kisa surede test yaptirmaliyiz.Yoksa her daim kafamizda soru isareti olur.

İyisimi ikimizde eslerimize soylemeyelim tatlim.Ama ne yapip edip eslerimize en kisa surede test yaptirmaliyiz.Yoksa her daim kafamizda soru isareti olur.

haklısın ama benim eşim ilaçlar bitmeden test yapmamakta kararlı.ikna edebilirim inşallah.

Benimki de hayit bitmeden yaptirmak istemiyor :-( niye boyle inat ediyorlar anlamiyorum.

Canım haklılar aslında.orada ne şartlar altında test veriyolar.kolay değildir eminim.
benim ki taa 2. aşamayı bitirdikten sonra test vericekmiş ((
hayıt olsa yine iyi..
hem bu hayıt ne zaman bitecek hiç azalmıyo sanki

Dedigin bitmeyecek gibi duruyor.Acaba olcusunu yanlismi verdiler diyecegim ancak sizinki de ayni.rahatlikla 3 ay surecek gibi duruyor.

Dedigin bitmeyecek gibi duruyor.Acaba olcusunu yanlismi verdiler diyecegim ancak sizinki de ayni.rahatlikla 3 ay surecek gibi duruyor.

canım bu hayıttın tadı nasıl güzel mi? eşim hiç bi kürü beğenmiyor napcam ya takviye lazım ama tadlarından dolayı yiyemiyor içemiyor.SS

canım bu hayıttın tadı nasıl güzel mi? eşim hiç bi kürü beğenmiyor napcam ya takviye lazım ama tadlarından dolayı yiyemiyor içemiyor.SS

Valla pek güzel degil galiba, eşim icerken son yudumda ürperir gibi ıyyyy oluyor ama şifa niyetine iciyor işte.Simdiye kadar gozlemledigim şu, tadi kötü hatta berbat olan seyler hep faydali oluyor.Esinin de bunu kabul edip icmesi gerekiyor.

evet tatlım 3 ay sürecek gibi artık napalım beklicez

benimkide içtikten sonra Allah Allah diye bağırıyo :)))

evet nedense kürler hep böyle acı oluyor çakşırda öyleymiş...bakalım ya bayramdan sonra test yaptıracaz değerlerimiz düzelmediyse kendi de kürleri belki kabul eder...allah şifa versin eşlerimize inş...

Kizlar, hani hep deriz ya kadinlar her seyi cekiyor ( regl agrisi, dogum, jinekolojik muayene vs) erkekler rahat diye.Ne yazik ki bizim eslerimizde cekiyor yazik onlara valla.İnsallah bu ugraslarimizin karsiligini alacagiz.

Son düzenleme:
Kizlar, hani hep deriz ya kadinlar her seyi cekiyor ( regl agrisi, dogum, jinekolojik muayene vs) erkekler rahat diye.Ne yazik ki bizim eslerimizde cekiyor yazik onlara valla.İnsallah bu ugraslarimizin karsiligini alacagiz.

ayy biliyo musun bugün aklımdan geçirdim aynı şeyi.
yazık hele benim ki ameliyat bile oldu kıyamam ben ona.
bugün regl oldum yinee yaa artık ne zaman görücez emeklerimizin karşılığını Gonozcum?

ayy biliyo musun bugün aklımdan geçirdim aynı şeyi.
yazık hele benim ki ameliyat bile oldu kıyamam ben ona.
bugün regl oldum yinee yaa artık ne zaman görücez emeklerimizin karşılığını Gonozcum?

Tatlim benimde reglim bugun tam basladi, dun azicik kahverengi geldi bugun basladi kirmizilar.Saat 12.00 de oyle bir sanci tuttu ki aglaya aglaya doktora gittik, hic boyle sancim olmamisti.Daha onceleri hep 30 gunde bir regl oluyordum ancak kurlere basladigimdan beri bir onceki reglim 35 gunde bir oldu simdiki ise 40 gunde bir oldu.pazartesi LH, FSH icin tahlil verecegim.Polikistikten kurtuldum insallah bu hormonlarimada yansir.Zaten pazar gunu civanpercemi bitiyor, ona gore hocamizi arayacagim.Bakalim artik ne diyecek.Desene regl gunumuz ayni oldu

hay Allah canım yaa geçmiş olsun.inşallah herşeyin normal çıkar.
ayy ya düşünsene bu son reglimiz oluyomuş bidee beraber bidahaki ay hamile kalıyomuşuzz..teyteyteyy:)))

hay Allah canım yaa geçmiş olsun.inşallah herşeyin normal çıkar.
ayy ya düşünsene bu son reglimiz oluyomuş bidee beraber bidahaki ay hamile kalıyomuşuzz..teyteyteyy:)))

Hayatimizda yasayacagimiz en guzel surpriz bu olurdu o zaman Yarin tahlil verecegim tum degerlerimin guzel olmasini diliyorum.Ama en guzel tahlil degerleri kucislerimizin olsun

Son düzenleme:
Hayatimizda yasayacagimiz en guzel surpriz bu olurdu o zaman Yarin tahlil verecegim tum degerlerimin guzel olmasini diliyorum.Ama en guzel tahlil degerleri kucislerimizin olsun

:)ay amin inşallah.
diyorum ki kocama hedefim 118 milyon (şuanda 30 milyon filan) abartma diyo bana :))

:)ay amin inşallah.
diyorum ki kocama hedefim 118 milyon (şuanda 30 milyon filan) abartma diyo bana :))

Eskiden normal sperm sayisi 300-400 milyonmus ancak cagimiz erkekleri beslenme, yasam tarzi ,radyasyon vb. nedenlerden oturu cok asagi cekilmis.O yuzden senin belirledigin hedef normal bakalim sonuclarimiz ne cikacak.?insallah cok guzel olur.Bakarsin teste bile gerek kalmaz ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…