Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

keşke gerek kalmasa... ya da aldığımız sonuçlar karşısında sevinçten çıldırsak :)

kızlar hepinize selamlar sakın umudunuzu kaybetmeyin ve Yüce Rabbim den bol bol dua ederek isteyin inşallah güzel neticeler gelecektir.

kızlar hepinize selamlar sakın umudunuzu kaybetmeyin ve Yüce Rabbim den bol bol dua ederek isteyin inşallah güzel neticeler gelecektir.

Selam Vapi, bu siralar umut, ümit, sevince ait hicbir duygu yer almiyor kalbimde.Mod hafif depresyon diyebilirim.

Selam Vapi, bu siralar umut, ümit, sevince ait hicbir duygu yer almiyor kalbimde.Mod hafif depresyon diyebilirim.

Rabbime dua dua yalvarmaktan başka bişey gelmiyor elden malesef hem ümitsizliğede düşmemek gerek Rabbimden ümit kesilmez muhakkak günü saatini bekliyordur bebişlerimiz :)

arkadaşlar,artık dayanamıyorum,sabredemiyorum.
tüp bebek yaptırmak istiyorum sanki.duygularım karman çorman.milet pat diye hamile kalmayı nasıl başarıyo acaba
depresyon bende de başladı regl döneminden dolayı olabilir mi Gonozcum?

Regilden de kaynaklanabilir ama benim bir suredir durumum boyle :-( maddi yonden ayarlayabilsek tup bebek de olabilir ancak maddiyat cok onemli.Kizlar bu arada Lh hormonum 18 di en son haziran 22 de yaptirmistim, bugun sonucumu aldim 8,56 ya dusmus. Doktora dedim ben saracoglunun kurlerini kullaniyorum diye.Kurleri ayrintili sordu, cok ilgili dinledi.Hatta devam et dedi.Prolaktin ust sinir 23 benimki 20 cikti. Doktor tutturdu illede sana ilac verecegim bu yuksek diye.İlaclardan biktigim icin artik kullanmak istemiyorum.saracoglu hocamizla konusunca bir yol haritasi cizecegim.Bu saglik sorunlari da biktirdi beni.Kocisimle şöyle sakin bir tatil beldesinde her seyden uzak dinlenmeyi cok isterdim.Durum bu Zeynepcim &Vapicim ...

Son düzenleme:
kızlar umudunuzu kaybetmeyin inşallah olacaktır biraz sakin olmayı başarmak gerek. kızlar dün bir sitede okudum polen ve arı sütü hamileliği 3,3 kat artırıyormuş hem erkek hem bayan kaynaklı sorunlarda.uygulama şekli ise arı sütünü sabah ve akşam yarım tatlı kaşığı yemekten önce, poleni ise 1 er tatlı kaşığı yine yemeklerden önce.bu şekilde vucudun hormonal dengeside sağlanıyormuş.

hormonların çok iyi anladığım kadarıyla.ilaç kullanmanı gerektşrecek bişey göremedim...
tüp bebek bu aralar bende düşünmeye başladım şubat gibi bu konuyla daha çok ilgileniez bakalım.
bu arada benim az önce ovulasyon testim geldi kargoyla.çok şaşırdım aynı gebelik testi ve idrarla ögreniliyomuş ben akıntıyla zannediyodum.ay ne cahil kalmışım bu konuda bana detay verebilr misin Gonozcum?
ayyy o tatile benide götüüürrr:))))

valla hayatım artık ne kür kullanmak istiyorum ne de ilaç.bıktım valla artık.bebek gibi besliyorum kocamı o kadar üzerine düşüyorum ama tık yok

Tatlim kaclik test aldin benimki 50 adet gerci ben cok abarttım kullanmayi o yuzden azaldi, tekrar siparis verecegim.Tatlim icinde de yazdigi gibi ilk idrar haricinde 11 ile aksam 20 ye kadar idrarini plastik bardaga yapip ( ayy bu cumlede cok komik oldu icindeki cubukla belirtilen hazneye 4damla koyuyorsun 5 dk kesin sonuc veriyor.Hatta ilk dakikada bile belli oluyor. Yumurtlayinca cift cizgi cikiyor sen de cok mutlu oluyorsun .Ahh tatil diyorum hala

Son düzenleme:

20 ovülasyon testi + 2 gebelik testi 21 liraya aldım bakalım BİSMİLLAH :) ayy o çift çizgiyi görmek nasıl bi mutluluktur tahmin edebiliyorum :)
hayatım bayram da yok mu izniniz gidin gezin ne güzel :)

20 ovülasyon testi + 2 gebelik testi 21 liraya aldım bakalım BİSMİLLAH :) ayy o çift çizgiyi görmek nasıl bi mutluluktur tahmin edebiliyorum :)
hayatım bayram da yok mu izniniz gidin gezin ne güzel :)

bende bu ay kullandım ovulasyon testini her ay 28 günde bir adet olurum ben hep 14.ve 15.günlere yoğunlaşıyordum aslında bir gün aralıklarla çalışma oluyordu ama en çok dikkat ettiğim zaman 14.gün oluyordu...bu ay 12.gün yumurtanın çatladığını gördüm ovulasyon testi sayesinde iyi ki almışım en azından acaba çatladı mı derdinden kurtuldum...dediğiniz gibi çift çizgiyi görünce insan çok mutlu oluyor inş.gebelik testin de de hep birlikte o çift çizgileri görürüz...

Son düzenleme:
yaa bak hiç aklıma gelmezdi mesela 12. gün yumurtamın çatlayacağı.bende hep 14. günde yoğunaşıyodum iyi ki almışım :)
bide acaba yumurtam çatlamıyosa diye korku sardı beni.adetlerim düzenli geliyo öyle aman amanda ağrım olmuyo.buna göre çatlıyo demektir sanırım dimi?

canım zaten çift çizgiyi gördüysen yumurtan çatlamıştır demek...ama adetin 10.günü başladın diyelim 20.güne kadar çift çizgiyi görmediysen o zaman bu ay yumurtan çatlamadı demek oluyormuş...bi de ben bu konuyu çok araştırdım diyelim 12. ve 13.gün çift çizgiyi gördün bu demek oluyor ki yumurtlaman uzun sürüyor yani 24 saatten fazla benim 12.gün çift çizgi oldu 13.gün silikleşti demek benim yumurtlama düzenim 24 saat....yani o gün çalışma mutlaka olması gerekiyor...ilk idrarınla yapma testi ve testi yapmadan önce 4 saat sıvı tüketme ki doğru sonuç versin.bi de aynı saatlerde yapmaya özen göster canım

teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için.
bugün adetimin 6. günündeyim 10. günü başlıcam inş yakalarım çift çizgiyi :)

teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için.
bugün adetimin 6. günündeyim 10. günü başlıcam inş yakalarım çift çizgiyi :)

inş canım çift çizgiyi yakalarsın senden güzel haberler bekliyorum inş ameliyatın faydasını hepimiz görecez...

inş canım çift çizgiyi yakalarsın senden güzel haberler bekliyorum inş ameliyatın faydasını hepimiz görecez...
eşimi yarın sperm testi yaptırması konusunda ikna etmeye çalışıyorum ama nafile.en son 5 ay önce yaptırmıştık sonucu çok merak ediyorum.

eşimi yarın sperm testi yaptırması konusunda ikna etmeye çalışıyorum ama nafile.en son 5 ay önce yaptırmıştık sonucu çok merak ediyorum.

baya olmuş yaptırsanız iyi olur aslında. sizin değerler artmıştı bildiği kadarı ile yani ameliyat öncesi değerlerinize göre aman allah korusun düşmesin artması iyi bir şey kiminki birden yükseliyor kiminkinin yavaş yavaş artıyor ama artış olması iyi...bizim de ayın 16sında 3 ayımız doluyor eşim merak edip gitmek istiyor hayret ettim bende ilk başlarda eşimi ikna etmek için 1 yıl beklemiştim...sende eşini mutlaka ikna et canım..

ewet artış oluyo ama yavaş yavaş.düşmesin Allah korusu kaldıramam artık bunu.
bence 6 ayı bekleyin test yaptırmak için.yükselmediyse boşuna moraliniz bozulmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…