ewet artış oluyo ama yavaş yavaş.düşmesin Allah korusu kaldıramam artık bunu.
bence 6 ayı bekleyin test yaptırmak için.yükselmediyse boşuna moraliniz bozulmasın.
evet bende geçen eşime boşver 3 ay bekledik bi 3 ay daha bekleyelim ondan sonra yolumuza bakarız dedim...şuan eşimin morali çok iyi ameliyattan önce çok kötüydü ameliyat ona ve bana umut oldu eğer düşüş olduğunu görürsek allah korusun tekrar yıkılırız...inş bizimde yavaş yavaş da olsa artıyordur...en korktuğumun şey sabit kalması ya da düşmesi...
rabbim gönlünüze göre versin tatlım.artık 3 ayı doldurduğunuza göre hamilelik oluşabilir Allah'ın izniyle :)
inş canım ya keşke 2 yıl oldu allah sabrını verdi ama artık bian önce olsun istiyorum ama allahın takdiri ne desek ne yapsak boş allah inş yazmıştır...yanlış hatırlamıyorsam berat kandilinde öleceklerle doğacaklar yazılıyor her berat kandili gelince inş allah bize de yazar diye dua ediyorum...
dediğin gibi Rabbim vaktini zamanını biliyo ama biz kullar acele ediyoruz.halbuki O hayırlı zamanın gelmesini bekliyo biz olsun olsun diye tutturuyoruz.geç olsunda sağlıklı,hayırlı evlat olsunlar.
Regilden de kaynaklanabilir ama benim bir suredir durumum boyle :-( maddi yonden ayarlayabilsek tup bebek de olabilir ancak maddiyat cok onemli.Kizlar bu arada Lh hormonum 18 di en son haziran 22 de yaptirmistim, bugun sonucumu aldim 8,56 ya dusmus. Doktora dedim ben saracoglunun kurlerini kullaniyorum diye.Kurleri ayrintili sordu, cok ilgili dinledi.Hatta devam et dedi.Prolaktin ust sinir 23 benimki 20 cikti. Doktor tutturdu illede sana ilac verecegim bu yuksek diye.İlaclardan biktigim icin artik kullanmak istemiyorum.saracoglu hocamizla konusunca bir yol haritasi cizecegim.Bu saglik sorunlari da biktirdi beni.Kocisimle şöyle sakin bir tatil beldesinde her seyden uzak dinlenmeyi cok isterdim.Durum bu Zeynepcim &Vapicim ...
20 ovülasyon testi + 2 gebelik testi 21 liraya aldım bakalım BİSMİLLAH :) ayy o çift çizgiyi görmek nasıl bi mutluluktur tahmin edebiliyorum :)
hayatım bayram da yok mu izniniz gidin gezin ne güzel :)
gonoz sizin fsh değerlerin nasıl eğer onlarda yüksekse şimdi nasıl oldu çünkü bende saraçoğlunun kürlerini kullanıyorum inşallah sizede banada rabbim şifa verir...AMİN
aa onu ben de duymustum :)doğrumuş demek.valla benim olacağımda o adete yakın başlarım test yapmaya :)Tatlim, şunu belirtmeyi unutmusum.Ovulasyon testi eger gebelik olmussa cift cizgi cikiyormus, cok arastirdim. Gebeligini boyle ogrenenler bile var.Kadin hamile kalinca Lh yukseliyormus bu da ovulasyon testine cift cizgi olarak yansiyormusbenim testler o yuzde azaldi, reglime birkac gun kala test yapmistim, tek cizgi cikmisti.O yuzden azaldi testlerim siparis verecegim Bayramda keyfi olarak bir yerlere gidemeyecegiz tatlim.Artik yaza kaldi.Doktor reglin 10.gunu yani pazartesi gel yumurta takibi yapacagim dedi.Bir de onu da yaptirayim tam olsun valla hesapliyorum da simdiye kadar doktorlara tahlillere verdigimiz paraya coktan tup bebek yaptirabiliyorduk.
aa onu ben de duymustum :)doğrumuş demek.valla benim olacağımda o adete yakın başlarım test yapmaya :)
senin yumurtan çatladığına göre yumurta takibi neden yapmak istedi ki?
Ayy ne bileyim cok sacma, ozel hastane ya para akışı olsun diye herhalde :-D senin reglin bitti mi?
Fsh 7,54 Lh 8,56 tatlim Fshim zaten bu oranlardaydi ancak Lh dedigim gibi cok yuksekti.Senin degerlerin ne?
dediğin gibi Rabbim vaktini zamanını biliyo ama biz kullar acele ediyoruz.halbuki O hayırlı zamanın gelmesini bekliyo biz olsun olsun diye tutturuyoruz.geç olsunda sağlıklı,hayırlı evlat olsunlar.
bu aralar işler kesat heralde :))))
evet bugün bitti.senin?
benim fsh 24,40,33... hep bu aralar LH değerimde 19,15... oda bu aralar ERKEN MENEPOZ dedilerbilmiyorum... saraçoğluda e2 hormon değerimi iyi buldu ve bana %40 bi şansın var dedi... 4 aşamalı bi kür göndereceğini söyledi şuanda 3. aşamaya geçtim
Tatlim hic ümitsizliğe kapilma, bu arada uzun süre dogum kontrol haplari kullandin mi? Bir keresinde bir doktor bana demisti ( ben pkoverden ötürü cok uzun zaman kullanmistim, daha dogrusu doktorlar vermisti) Uzun süre kullanilinca erken menapoza sebep olabiliyormus.Duydugum an birakmistim, yaklasik 7 yildir hic kullanmiyorum.
Oysa bütün mahlukat sabrın ipliğiyle bağlıdır birbirine. Dünya sabırla döner. Çünkü güneşin de ayın da zamana ihtiyacı vardır. Sabırlı ol. Büyük sırlara ermek için sabır denizinde yüzmeyi öğrenmen lazım. Çünkü sırlar sabır denizinin dibinde saklıdır.
doğum kontrol hapı hiç kullanmadım, ama adet olabilmek için 18 yaşından beri östrojen hapı kullanıyorum, ilaç kullanmadığım zamanlar hiç adet olmadım hayatım boyunca...yumurtalıklarım hormon üretmiyormuş bu yüzden hiç gelişmemişler, doktorlar bebeğim olması için yapılacak hiç bir şey yok diyorlar, ama ben Allah'tan hiç umudumu kesmedim, rabbim büyüktür, bu cuma günün yüzü gözü hürmetine rabbim hepimizin kucağını evlatlarımızla doldurmayı nasip eder inşallah....
Sanki dogum kontrol haplarida ôstrojen iceriyor, yanlis mi biliyorum acaba.Senin durumun biraz daha farkli gelismis ama ben hocamiza cok güveniyorum.Eminim hepimizin sifa bulmasina vesile olacak.Sen de boyle düsün tatlim insallah saglikli eli yuzu duzgun hayirli evlatlarimiz olur.
benimde normal kırmızı gelir ilk gün 3. günden sonra kahveye dönüşür.Tatlim benim de bitti. Benim ilk iki gun kahvererengi gibi az az geliyor sonra kirmiziya donuyor bitisine dogru da kahverengiye donuyor. Kizlar sizin nasil oluyor, tek ben mi boyleyim yoksa.
Oysa bütün mahlukat sabrın ipliğiyle bağlıdır birbirine. Dünya sabırla döner. Çünkü güneşin de ayın da zamana ihtiyacı vardır. Sabırlı ol. Büyük sırlara ermek için sabır denizinde yüzmeyi öğrenmen lazım. Çünkü sırlar sabır denizinin dibinde saklıdır.
benimde normal kırmızı gelir ilk gün 3. günden sonra kahveye dönüşür.
sabredip dua etmekten başka yapabileceğim bişey yok maalesef.ben elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbime kalmış o ne zaman OL derse o zaman olaak.
sende hiç üzülme artık tıp çok ilerledi eminim seninde bebeğin olacak bigün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?