:)) evet tatlım istemişti doktor. fena değildi hormon sonuçları.sizde yaptırın çünkü fsh hormonu erkekte direk spermi etkiliyo diye biliyorum.Dogru söyluyorsun tatlim. Bu arada sizden hormon tahlilleri istemis miydi doktorunuz? aaacbnin esinden istemisler.Ayy hep unutuyorum onun kullanici adini
Tatlim okuyorsan kusura bakma .
:)) evet tatlım istemişti doktor. fena değildi hormon sonuçları.sizde yaptırın çünkü fsh hormonu erkekte direk spermi etkiliyo diye biliyorum.
Tam olarak hangi hormon tahlilini istedi tatlim?
fsh,lh,total testesteron hormonlarını istemişti.
tatlım çok afedersin öyle bi akıntım varki işemiş gibi oluyorum bi fikrin var mı bu konuda?ilk kez böyle oluyo.
Valla belki güleceksin ama hamilelik belirtisi diye okumustum bu belirtiyi tatlimbu ay da senle ugrasalim
:)) kuzum daha bugün 10. günümdeyim yumurtam çatlamamıştır bile:)))))))hay sen çok yaşa..
cok komik oldu, hesaplayamadim. Tatlim kaşinti, kôtu bir koku olmadigi sürece endise etme.Belki hormonlarla alakalidir.Bence bu hafta ovulasyon testlerine basla.Belli olmaz ne vakit yumurtlayacagin.
cok komik oldu, hesaplayamadim. Tatlim kaşinti, kôtu bir koku olmadigi sürece endise etme.Belki hormonlarla alakalidir.Bence bu hafta ovulasyon testlerine basla.Belli olmaz ne vakit yumurtlayacagin.
:)))sanırım klomenle alakalı bir durum.koku,kaşıntı yok..
dün başladım tatlım ovülasyon testine.geçen ay çift çizgiyi görememiştim umarım bu ay görebilirim:)
Günaydın gonozcum, bizde sperm analizi yaptırdık doktor eşim sonucunu orta şekerli bulmuş SAYI 12 000 000/ml hareketlilik %41 yıkama sonrası 4 000 000/ml hareketlilik % 63 galiba biraz düşük sonuçlar...
Tatlim o zaman tamamen ilactan kaynaklaniyordur, eminim bu ay cift cizgiyi goreceksinbu arada esim bu hafta spermiyogram vermeye ok dedi.O kadar cok merak ediyorum ki sonucunu anlatamam.İnsallah cok guzel olur sonucumuz
inşallah tatlım.
aa bende çok heyecanlandım inşallah tavan yapmıştır değerler :)
Valla besiye cektimfındik mındık hak getire.Vitamin olsun sifa olsun.Unutmadan kür cok az kaldi 1 hafta icinde biter gibi.
aynen valla ceviz,fındık ne varsa yediriyorum.göbekte çıktı kocişte sanki 3 aylık hamile:)))
biz aksattık biraz kürü 2 hafta yeter nerden baksan..
Bir de düsünsene biz hamile olunca onlar da bizle beraber yiyeceklergöbüsler buyumeye devam.
:))))
eşime diyorum zaten,bak ben sana bebek gibi bakıyorum hamile olunca da aynı ilgiyi senden bekliyorum diye :)))
canımcım nerelerdesın topıge ugramıyorsun hıc
Aynen tatlım ,valla şimdiden diyorum elimi sıcak sudan soğuk suya sokmam gibisinden :)o da diyor sokmam zaten .:))))
eşime diyorum zaten,bak ben sana bebek gibi bakıyorum hamile olunca da aynı ilgiyi senden bekliyorum diye :)))
Aynen tatlım ,valla şimdiden diyorum elimi sıcak sudan soğuk suya sokmam gibisinden :)o da diyor sokmam zaten .
Hele bir hamiş kalalım iş yapmaya razıyım ...
dimi yaa(
az önce arkadaştan geldim.4 bayandık. 1 er hafta aralıklarla evlendik hepimiz.birinin cocuğu 7 aylık,biri 3 aylık hamile,biri de bu ayın sonunda doğum yapcak.bi ben kaldım yaa çok üzülüyorum çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?