Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Desene yakinda Saglik.Bakanligi maddi desteklerimizden oturu bize plaket verebilir
Cok gecmis olsun tatlim, diş cok fenadir.Gelince haber ver merak ederim

:)))))) hay sen çok yaşa yaaa çok güldüm...
2 tane çürüğüm var kanal tedavisi dedi.ama doktor o kadar suratsızdı ki,elide hiç öyle hafif değil.kapı açıkken bir çocuğun dişini çekti ayy nasıl uğraştı,başka doktora gidicem.bebiş olmadan bide bunu halledelim bakalım:)

Cok gecmis olsun tatlim, cocuklugumdan beri yilda 2 kez aile discimize gideriz.Ve dislerimde bir tane bile cürük yokken, universite hastaneşinde sapasaglam disimin kökunu kirdilar.O yuzden isinin ehli birine git, yokşa saglamindan da olursun.
Hamilelikten once halletmek gerek tatlim,

haklısın.budan sonra ihmal etmiycem bende inşallah :)

beeen beenn..eşimde problem yok ben de de ama bana da kür önerdi ve aldım..sen de durumlar ne??yeni gördüm bu topiği ve haziranda acılmış umarım güzel haberler vardır..şimdi 50 sayfa okumak istemiyorum bu topikte

merhabalar adzeynep:) saraçoğlu kürlerinde ne alemdesiniz??devam mı?*
hoşgeldin aramıza:)
biz hocamızın ürünlerini kullanmaya başladıktan sonra test yaptırmadık ama gonoz arkadaşımız kürleri kulanmaya başladıktan sonra test yaptırdı veeşinin sonuçları mükemmel çıktı.3-4 sayfa geride olmalı bir bak istersen...

burası çok sıcak:)) teşekkürler hoşbulduk:)) tamam yemekten sonra oturup umutla okumayı düşünüyorum..ben geçen ay klomen artı saracoğlu kürlerini kullandım şaşmayan reglim 5 gün gecti ama hergün agrı bugun dersi bırakıp eve geldim..hiç böyle olmamıştım..sanırım klomen yaptı..cünkü kür soğan+aslanpencesi+soğan+civanpercemi..ben civandayım..hatta o geciken 5 günde kullanmadım ne olur ne olmaz diye bugun kırmızılarla birlikteyim işte..her gün bi sallama içilecek dedi saraçoğlu.şimdi açığı kapatmak için bsabah akşam içsem ne olur ki?? içen çookta..neyse bakalım dua mü'minin silahı dualarda buluşalım....

teşekkürler:)
benim eşimin sperm sayısı düşük.o yüzden saraçoğlu tedavisindeyiz.inşallah faydasını göreceğiz.
bende bu ay klomen kullandım(spermin karşılaşacağı yumurta sayısını artırmak için) dha reglime 1 hafta var.doktor kontrole de çağırmadı.yumurtalar ne halde hiç bilmiyorum anlayacağın:)umarım hamilelik yoksa senin ki gibi reglim gecikmez...
gonoz kullanıyodu aslanpençesi filan o gelince sana mutlaka bi fikir verir.
bir de eşin için de keçi boynuzu kürü yapmanı tavsiye ederim.sayıda filan problem yok ama belki yumurtayı dölleyecek enzimler yeterince sağlıklı değildir.bu kür hem enzimleri güçlendirir hem de sayıyı artırır.tam bir e vitamini deposu :)
sen kadardır evlisin ve ne zamandır bebiş istiyosun?
inşallah tez vakitte hayırlısıyla göbişine konar meleğin :)

amin amin..15 aylık evliyiz 15 aydır da istiyorum eşim için farketmez diyo evlendikten yaklaşık 9aydır ciddi ciddi uğrasıyorum kürlerle..eşim dra karşıydı ben de ne olur ne olmaz diye 2 ay keçiboynuzunu dayadım geceleri neyseki normal çıktı hava atıyo bak gördün mü diye ben he he diyorum halbuki gece gündüz içirmişti artı pekmezei de onu da saraçoğlundan almıştım.saraçoğluna da böyle anlattım şeker şeker dinledi:) neyse şimdi 4 ay ara verdik bu gece yine başlayacağım..e vitamini ne?? zararı olur mu?? klomen cok acıttı canımı artık kullanmayacağım...dr um 3 ay kullanalım sömestrde de rahim filmi çekeriz dedi..bitkisel kürlere devam..Amiiiiin diyorum dualarına Melekler sana da etti bana dua ederken:) ben de onlarınkine amin diyorum ve sana da sağlıkla hayırla hamiş kalırsın diye dua ediyorum hepinizi herkeseee:))ümitvarız..ümitvarımm...

ağlayınnn!! Biz kadın olarak ne zorluklar yaşıyoruz her ay her zaman her dr a gidişimizde aletlerin tecavüzüyle karşılaşıyoruz ben başka kelime kullanmıştım yazarken utandım bunu kullandım:))neyse vereceğin bi sperm ondada kırk takla atıyorsun verme tamam istemiyorum dedim..tamam dedi ama biliyordum sırf ağladığım için ama ben devam ettim ağlamaya evete yaklaşmıştım çünkü..iyice içli ağlayıp tamam konu kapatılsın ben elimden geleni yapar canım acıyana kadar her yolu secerim sen de izle beni demiştim ama her gün küçük emrah gibi yapıyordum boynu bükük falan..sonraki ay dayanamadı gittik...bitti..siz ne alemdesiniz bilmiyorum ama sayfaları bitiremedim dayanamayıp yazdım:))

e vitamini sperm dostu :)aksine çok çok faydası oluyo.keçi boynuzunun içinde e vitamini var yani.
rahim filmini bende çektireceğim yılbaşından sonra.biraz tedirginim korkuyorum canım acıyacak diyeumarın hiç gerek kalmaz:)
aminn diyorum inşallah.rabbim kimseyi evlat yönünden sınamasın çok zor gerçekten.

canım adetine kaç gün kaldı var mı belirti falan??inş hamile kalırsın tatlım ameliyattan sonra 1 yıl dile kolay..bu kadar bebek için yanıp tutuşurken allah nasıl sabır veriyor bize bazen şaşırıyorum...allah hepimize sabır versin. inş tüplerine bakmana gerek kalmadan hamile kalırsın...

Son düzenleme:
ah hayatım inşallah inşallah...5-6 gün filan var galiba.kendimi dinlememeye çalışıyorumda göğüs uçlarım acıyo oda kullandığım ilaçlardan muhtemelen.

ay isyan etmekten çok korkuyorum.şükür dediğin gibi sabrını veriyo Rabbim.çok yoruldum artık bebek meselesini hayatımdan çıkarmak istiyorum aslında ama nasıl başaracağımı bilmiyorum.

bazen bende diyorum her ay her ay aynı muhabbet yok çalışma zamanları yok kür mür... yani bazen düşünüyorum bu kadar millet kılını kıpırdatmadan hamile kalıyor biz elimizden geleni yapıyoruz olmuyor..allahın bildiği var demek deyip kafamdan atmak çok istiyorum hemde çok....

yaptığımız şey sadece bizi yıpratıyo aslında.şahsen benim için bebek hayatımın merkezi haline geldi.bundan derhal kurtulmalıyım. ama nasıl :)))
vallahi dediğin gibi mllet hesaplıyo.haziranda doğum yapsam iyi olur havalar ne çok sıcak ne soğuk.. şak haziranda doğum yapıyo töbeeee:)))

hiç sorma ya anlamadım biz de şans yok galiba biraz şans işimi ne tutmuyor ,denk gelmiyor işte bir tanecik sperm...var o sperm yani bir tane de olsa iyi sperm var ama denk gelmiyor...ya çocuk yapmak meğer ne zor şeymiş:))

işte hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değil.kiminin huzuru,kiminin parası,kiminin sağlığı yok...bizimde imtihanımız bu geçicez inşallah ALLAH ın izniyle.

hiç unutmuyorum evlenmeden 1 hafta önce doğum kontrol hapına başladım.sonra hemşire dedi ki 1 ay önce başlamalıydın.tam koruma olmayabilir belki gebelik oluşur diye.hemen eşime söyledim oda korunmuştu sanki hmen o kadar kolaydı :))))))

yani hiç sorma bizde korunmamıza rağmen bazen acaba gitti mi diye korkup hemen banyoya koşuyordum keşke koşmasaymışım

Zeynepcik, düm benim cift cizgi cikti bugun de kontrole gittim doktor 17 mm dedi, pazartesi tekrar gel dedi ama gitmeyecegim gerek yok. Aylardir takip ettiriyorum bi de gicik oluyorum doktora biliyorsun. O kadar para verdim diye bugun kontrole gittim.
Bu arada topigimiz tekrar hareketlenmis Nerde hareket orda bereket diyorum, bol bol bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…