Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yumurta kaç mm de çatlıyodu tatlım?
evet hareketlendik harekette bereket vardır hayırlısı inşallah:))

:)) boşuna koşmuşsun.. halimizle dalga geçer olduk artık:)

aynen ilk başlarda çok üzülüyorduk eşimle bu konuyla ilgili bir şeyi birimize sormaya çekinirken şuan normal bir şeymiş gibi muhabbetini yapabiliyor, hatta gülebiliyoruz bu da iyi bir şey bence moral çok önemli...

canım dün kaçıncı günündü? 17 mm olduğuna göre her gün 2 mm büyüyor o zaman 2 3 gün sonra yumurtan çatlayacak...

Son düzenleme:
evet...sabah eşimin karnını sevdim şişmiş diye.bak bakalım babası bebişimiz tekme atıyo mu diyo bana:))
dediğin gibi moral müthiş önemli..

evet...sabah eşimin karnını sevdim şişmiş diye.bak bakalım babası bebişimiz tekme atıyo mu diyo bana:))
dediğin gibi moral müthiş önemli..

bazen eşimde adetime yakın belki hamilesindir çocuğumuzun canı ne istediyse ye diyor

Tatlim uzun zamandir yoktun hosgeldin, 16. gunumde cift cizgiyi gordum bugun 17.gun.
Bugun fazla takilamayacam nette yarin yazarim size yarin ya da pazartesi catlar gibi.Ben musadenizi istiyorum ;-) iyi sohbetler

Tatlim uzun zamandir yoktun hosgeldin, 16. gunumde cift cizgiyi gordum bugun 17.gun.
Bugun fazla takilamayacam nette yarin yazarim size yarin ya da pazartesi catlar gibi.Ben musadenizi istiyorum ;-) iyi sohbetler

canımcım benim bugün 24.günüm aynı gün regl olmuştuk senin nasıl 17. günün oluyo?adetin ilk gününden saymaya başlıyoruz.ben mi yanlış biliyorum acaba??

hoşbulduk canım ...evet o zaman değerlendirin bu durumu.. hadi kolay gelsin size:)) iyi geceler tatlım...

canımcım benim bugün 24.günüm aynı gün regl olmuştuk senin nasıl 17. günün oluyo?adetin ilk gününden saymaya başlıyoruz.ben mi yanlış biliyorum acaba??

Tatlıs, ben 31 Ekimde regl oldum.Dun reglimin 16. gunuydu cift cizgi cikti.Biz onceki ay mı ayni gun regl olmustuk? Emin olamadim simdi.

Tatlıs, ben 31 Ekimde regl oldum.Dun reglimin 16. gunuydu cift cizgi cikti.Biz onceki ay mı ayni gun regl olmustuk? Emin olamadim simdi.

hıı o zaman bir önceki aydı tatlım.ben 24 ünde regl olmuştum.

hıı o zaman bir önceki aydı tatlım.ben 24 ünde regl olmuştum.

Zeynepcik dun ovulasyon testi yaptim tek cizgi cikti, biliyorsun cumartesi gidince 17 mm demisti doktor, ikinci gune hemen catlar mi bu boyutta.Aslinda bugun kontrolum var ama arkadasimin bebegini gormeye gidecegiz, isten de izin alamiyorum. O yuzden yumurta catlamis mi diye gitmeye zamanim yok.
Aman simdiye kadar kontrol ettirdim de ne oldu sanki, artik rahat olmak kendimi kasmadan yasamak istiyorum.
Bi de su kist,+miyom iliski sirasinda cok ciddi agri yapmaya basladi :-(

hayatım, 21-22 mm de çatlıyodu yumurta.demekki büyümüş.hakikaten takmamaya çalış.hem sen yumurta takibide yaptrmıştın bi anormallik olsa doktor muhakkak söylerdi.
miyom kaç cm tatlım?doktor ne diyo o kunuda?

Merhaba tatlim, aramiza hosgeldin Ben de temmuz ayinda senin kullandigin kurleri ayni sekilde kullandim.Dedigin gibi benim de regl araligim uzadi. Normalde 30 gunde bir regl olurdum kurlerle beraber 35 gune cikti bu aralik.Ancak yuksek olan tum hormon degerlerim normale ulasti.En onemlisi polikistik overlerden kurtuldum mucize gibi.Esimde tedavi goruyor onun da sonuclari gayet guzel cikti ( MASALLAH)
kurleri kullanirken aksattigini yazmissin ve telafi etmek istedigini yazmissin. Sakın ola tavsiye edilen icme duzenini bozma.

Tatlim bu doktora kalsa beni direkt kesecek ancak temmuzda memorial da bir uzmana gorunmustum.Ameliyatlik bir sey yok, rahimde olmadigi icin gebelige engel degil demisti.Sonra spermiyogram sonucunu gorunce benim konu direkt degisti, tup bebek muhabbetine dondu.
Bu arada ben de 21 de catliyor diye biliyorum
bir gunde 17 den 21 olur mu hic.Valla bir ayda normal gecsin su ovulasyon ve regl donemleri.
Ayy bizim kur bitti bitecek hocamizi da arayamadim.İste. gec gelince yetisemiyorjm.Carsamba bir deneyecem sansimi .insallah hemen duser de konusurum.
siz de durumlar ne tatlim?

:)tamam devam edeceğim inaşallah..sen kaçıncı aşamadasın şimdi..yarın hocamızı arayacağını söylemişsin.ben dün aradım yoktu carşamba burda olur dedi.ama zaten kayıtlıyım hamile kalmadım 2 aşama dedim tamam alalım mı siparişi dediler:) nası yani hocamla konuşmayacak mıyım dedim sorunuz varsa tabi konuşabilirsiniz ama onun dışında otomatikman 2 aşama belli ve onu hocamla konuşmadan gönderiyorlar..255 tl imiş onu da sordum..çay bittikten 7 gün sonra regl günüm inşallah olmam paket açılırsa da açılsın :) hadi bakalım gonoz:) dualaşalım:)

kuzum sen şu doktoru değiştir nolur bana sinir basıyo :)))
şu yumurta boyutları konusunda çok eksik kalmışım hiç bilemiyorum.sanırım günde 2 mm büyüyodu.
bakalım adet olmayı bekliyorum bende yumurta takibine başlıcam.kaçıncı günü gitmem gerekli tatlım?

Ayy tatlim valla beni cok guldurdun doktoru artim biraktim. İnsallah bir dahaki doktora gidisimiz gebelik icin olur
Tatlim yumurta takibi icin beni reglin 10.gunu cagirmisti ama benim doktor konu olunca ne kadâr guvenmeli bilemiyorum ama 10.gunu dogru olabilir.Doktorun sana demedi mi ne zaman gelecegini?

Tatlim benim 1.asama kurum eylul ayinda bitti, esiminki ise bitmek uzere.
Siz de sorun tam olarak ne?
Ben de hocamizi yarin arayabilecegim, insallah duser de konusabilirim.Hayır anlayamadigim şu, senin hocayla konusmadan diger asamayi yollamak istemeleri.Ne bileyim hani konussan son tahlil sonuclarini soylersin ona gore bir yol cizilir.Dur bakalim ben yarin gorusunce ne diyecekler, ona gore size bilgi veririm.
Ayy insallah hepimizin guzel haberlerini buradan diger arkadaslara duyururuz da herkese umut olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…