Ayy tatlim dusunmen bile cok guzelancak isten oturu mumkun olmuyor, bizim icin de iyi olurdu
tatlım eşim yarın sperm tahlili verecek.ölüyorum meraktan.allahm inşallah artış olmuştur.birde düşüş olduysa naparım ben nasıl avuturum kendimi
insallah cok guzel olur sonucunuz ben cok umutluyum.Biz onceki tahlil de 4 gun perhiz yapmistik bu defa 3 gun yaptik.Sizinki kac gun?
Cok heyecanlandimyarin bana hemen sonucu yaz olur mu
inşallah tatlım çok heyecanlıyım:)))
bizde hep 3 gün perhiz yapıyoduk be defa 4 gün oldu:)
zaten 3 ila 5 gün arası olmalı diye biliyorum.yarın buralarda ol lütfen teselliye ihtiyacım olabilir
Gonlun cok ferah olsunyarin mujdeli haberler alacagiz hic suphen olmasin.Cok heyecanliyim kotu seyler sakın ola düsünme!
tatlım pek hayırlı haberlerle gelemedim ama çokta karamsar değilim.çok çok az bir artış var.
toplam sperm sayısı = 41.400.000
1 ml sayı =9.000.000
ileri hareketli =%35
yerinde hareketli =%10
hareketsiz =%55
toplam ileri hareketli sperm sayısı=14.490.000(bu sanırım yumurtaya ulaşabilen sayı.yanılıyosam düzelt lütfen.)
morfoloji =%4
daha önce 35-26 milyon değişiyodu morfolojide %3 tü.
buna da şükür ne diyelim.herkesin bünyesi farklı.sizde değerler tavan yaptı ama bizimkiler sürünmeye devam ediyo:)
ama ben inanıyorum yakında iyi şeyler olacak:)
Tatlim cok sukur düsme yok, hatirlamiyor musun arastirmistin, degerleri dusenler olmustu.Hem % 4 iyi kabul ediliyor diye biliyorum.Cok sevinmeniz gerek bence
Ayrica benim esim laptop u yani radyonla ilgili herseyi eskisi kadar yakin temas kullanmiyor.Butun asitli icecekleri, tursu, cay bunlari hayatimizdan cikarttik.4 aydir folikasit aliyor.Sigara alkol kesinlikle yok.Siz de bunlara dikkat ediyor musunuz?
En onemlisi siz ameliyat gecirdiniz bence buna gore cok guzel cikmis sonucunuz.
Aklima gelmisken ayiptir soylemesi biz esimin ic camasir tarzini bile degistirdik.Bedenini sıkan dar seyler yerine daha genis ic camasirlari giydiriyoruz tatlim.
Hem sen bu sonuca ne kadar sevinirsen esin de o kadar sevinirim unutma hormonlar tamamen duygularla baglantiliDedigin gibi o kadar sperm ulasiyor yumurtaya.
Bence 4 gunluk perhiz iyi sonuc vermiyor.Biz daha once 4 gun yapmiştik sonuc oyle cikinca bu sefer 3 gun yaptik.Sacma olacak ama sanki gun uzayinca sperm bayatlayip sonucu etkiliyormus gibi geliyor.
tabi canım çok şükür... düşüş olmasın da ben bu sonuca da razıyım.
söylediklerine bizde dikkat ediyoruz.eşim zaten sigara alkol kullanmaz.çamaşırda slip değil boxer kullanıyo.
ameliyattan önce 9 milyondu.4-5 kat artması bile umut bizim için.en azından boşuna bıçak altına yatmamış oldu.
benim eski doktorum da 4 günlük perhiz en ideali demişti.amaan ne yapalım üzülmek yok.yarın da hsg var zaten kafamı spermlere yormak istemiyorum:)
tabi canım çok şükür... düşüş olmasın da ben bu sonuca da razıyım.
söylediklerine bizde dikkat ediyoruz.eşim zaten sigara alkol kullanmaz.çamaşırda slip değil boxer kullanıyo.
ameliyattan önce 9 milyondu.4-5 kat artması bile umut bizim için.en azından boşuna bıçak altına yatmamış oldu.
benim eski doktorum da 4 günlük perhiz en ideali demişti.amaan ne yapalım üzülmek yok.yarın da hsg var zaten kafamı spermlere yormak istemiyorum:)
bugün kara haberi biz de aldık.semen analiz sonuçları şöyle miktar=1 ml konsantrasyon=14 mil. hızlı hareketli=0 yavaş har.=35 hareketsiz=45 total motilite=55 morfoloji=1 ....Sanırım en kötüsü morfoloji ..sizin değerlendirmelerinizi bekliyorum.Allahım yardım et..
Ayy yarin mi hsginsallah agrisiz sizisiz gecer tatlim. Adetime daha 4 gun var ama cumartesiden beri sari akinti vardi dunden beri kahverengiydi bugun ise birkac damla kirmizi geldi.Sanirim artik adetlerim boyle oluyor.Hocamizi da arayamadim, sizin kur bitti mi tatlim? Bizimki bitti ara vermeden ikinci kure devam etmek istiyorduk ama gecen hafta aradigimda sistemlerinde sorun vardi, hocamizla konusamadim.
bugün kara haberi biz de aldık.semen analiz sonuçları şöyle miktar=1 ml konsantrasyon=14 mil. hızlı hareketli=0 yavaş har.=35 hareketsiz=45 total motilite=55 morfoloji=1 ....Sanırım en kötüsü morfoloji ..sizin değerlendirmelerinizi bekliyorum.Allahım yardım et..
evet:)))
o anlattığın hamilelik belirtisi ama geçen ayda öyle olmuştu yanılmıştım:)inşallah bu ay yanılmıycam:)e artık sperm değeri tavan yapmış geliversin şu bebecik canıımm dimi ama:))
bizimde bikaç gün kaldı bitmesine.haftaya çarşamba da ben ararım galiba.bakalım ne gönderecek bu defa.
total sayı 14 milyon sanırım.ileri hareket 0 morfolojide 1 ama hiç belli olmaz bu işler.işimizi görecek olan bir tanecik sperm hiç bozmayın moralinizi. kolay değil hele erkek için gurur meselesi bile olabiliyo.destek olun eşinize... bir de keçi boynuzu kürünü deneyin mutlaka.
saraçoğlu hocamızın ürünlerini mi kullanıyosunuz?
bir de ne kadardır bebiş istiyosunuz?
Canım merhaba ;
Sana birşey danışmak istiyordum ama özel mesaj kutun doluymuş.Özetle İbrahim saraçoğlunun tedavisni sormak istiyorum.Sizde işe yaradımı sayınızı nasıl etkiledi bizim durmumuz oldukça kötü ameliyattan 6 ay sonra sonucmuz eskisinden düşük prokseede başlıcaz ama ben çok perişanım bana bilgi verebilirmisn?
total sayı 14 milyon sanırım.ileri hareket 0 morfolojide 1 ama hiç belli olmaz bu işler.işimizi görecek olan bir tanecik sperm hiç bozmayın moralinizi. kolay değil hele erkek için gurur meselesi bile olabiliyo.destek olun eşinize... bir de keçi boynuzu kürünü deneyin mutlaka.
saraçoğlu hocamızın ürünlerini mi kullanıyosunuz?
bir de ne kadardır bebiş istiyosunuz?
Zeynepcik sana kalsa ben her ay hamileyim, bana kalsa her ay sen hamilesinvallahi ikimiz de cok komigiz. Tatlim benim su kist ve miyom yapiyor tum bunlari, cok eminim cunku âgri yapiyor adet sancisindan beter.
Simdi de korkuyorum acaba hsg yaptirinca bu sol yumurtaligimdaki kist ve miyom cok asiri agri yapar mi? Sen yarin bunu da bir sorar misin, tabi aklina gelirse.Biliyorsun ben de bu ay cektirecegim.Ama senin kac katin odeme yapacagim valla insanin icine oturuyor.Bir de şu son yapilan zamlar insallah yansimamistir.
Canım merhaba ;
Sana birşey danışmak istiyordum ama özel mesaj kutun doluymuş.Özetle İbrahim saraçoğlunun tedavisni sormak istiyorum.Sizde işe yaradımı sayınızı nasıl etkiledi bizim durmumuz oldukça kötü ameliyattan 6 ay sonra sonucmuz eskisinden düşük prokseede başlıcaz ama ben çok perişanım bana bilgi verebilirmisn?
tatlım geldiimm :))mesajını şimdi gördüğüm için soramadım canım tüh
bi gün hamile kalıcaz ama bu seferde tahmin edemicez sanırım :)))
tüplerim açık çıktı tatlım şükürler olsun.herşeyin süper sen yapman gerekeni yaptın dedi doktor.eşimin sperm taestini gösterdim.
harika değil ama aşılamaya yeter dedi.eşimide o hastanenin üroloğuna yönlendirdi.doktor klomen yazdı.3 ay kullanın aşılama içinde acele etmeyin bekleyin bu değerler daha yükselir dedi.
yani aşılamadan vazgeçtik bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?