Ayyy cooookkkk sevindim tatlim, gozunuz aydininsallah benimki de acık cikar ...
Cok acidi mi nasil bir sey anlatsana?
Bak doktor ne guzel konusmus, esinin sonucunu da iyi bulmus ki 3 ay sonraya asilama yi onermis.Bence de esinin degerleri ikinci kurden sonra cok yukselecek, icimde cok guzel hisler var, insallah sonuca ulasmamiza az kaldi.
Bu arada hsg den sonra kendini koru tatlim, mikrop falan kapma.
Bence siz iki gundur cok guzel haberler aldinizbunu mutlaka kutlayin. Cunku moral tum ilaclardan tum kürlerden daha sifalidir ...
saol canım acık çıkacaktır seninki de inşallah:)
valla tatlım dürüst davranmam gerekirse canım yandı ama sadece 30 sn tabi ben bastım çığlığı :))))
gerisi öyle dayanılmayacak acı değil.hele anesteziye hiç gerek yok çok kısacık bi işlem zaten.
işlem bittikten sonra uzanın hemen kalkmayın dediler. eşimi de yanıma çağırdılar.yazık korkmuş benden heyecanlıydı zaten:)onu görünce ağlayıverdim bide ona:))))
bu arada hiç korunun,ilişkiye girmeyin filan demedi doktor bende sormayı unuttum.sanırım kendimi hazır hssettikten sonra ilşki olabilir.
cumartesi doğum günüm artık hepsini bir arada kutlarız:))))
hissediyorum iyi şeyler olacak :)))
Hsg de tupler kapali olunca aciyormus oyle okumustum, bu pahalilikta mecburen anestesiz yaptiracagim.Reglin kacinci gununde gitmistin, iyice temizlendin de oyle mi gittin.
Yeni yasin bebisini sana getirir insallah
evet onu bende duydum ama açık dedi doktor.
fiyat 55 lira olunca aslında korkmadım değil hangi koşullarda yapılıyo acaba,ilgilencekler mi diye.ama sağolsunlar çok çok ilgililerdi.kendi doktorum girdi zaten.bide yanında biri vardı röntgenci:)))anesteziye zaten hiç gerek yok inan...
valla temizlendim paklandım mis gibi gittim:)))
ayy inşallah yaa artık gelsin bizim bebişler:)
Baby, esinde varikosel var mi? Herhangi bir tedavi gordunuz mu, bu spermiyogram ilk mi? Bi de kac yildir cocuk istiyorsunuz?
varikosel testi yapılmadı yani bilmiyoruz.bu spermiyogram ilkdi.yeni öğrendik.2 gündür internette okumadığım birşey kalmadı.en kötüsüde morfoloji.çünkü buna yönelik ne bir kür ne de bir ilaç var.üstelik birçok kişi sayıyı kolaylıkla arttırdığı halde morfojide kıpırdama olmuyor..
Benim bildigim yakin zamanda 3 tanidigim hsg den hemen sonra hamile kaldisenden ümitliyim yani.
Ayy insallah ben de senin gibi rahat geciririm tabiki acik olmasi ilk dilegim
varikosel testi yapılmadı yani bilmiyoruz.bu spermiyogram ilkdi.yeni öğrendik.2 gündür internette okumadığım birşey kalmadı.en kötüsüde morfoloji.çünkü buna yönelik ne bir kür ne de bir ilaç var.üstelik birçok kişi sayıyı kolaylıkla arttırdığı halde morfojide kıpırdama olmuyor..
ahh inşallah canım:) birlikte müjdeyi verelim...bende senden ümitlyim hele ki sperm sonucunu gördükten sonra :)
rahat geçirirsin sakın kasma kendini kasınca acıyo:)
sen ne zaman çektirecektin?
Tatlim tam olarak bir regl olayim, su an kahverengi geliyor.Tamamen bittikten sonra cektirecegim, şu korkuyu bir atamadim ustumden.sol yumurtaligimdaki kisti ve sapli miyom cok agritir mi diye endiseleniyorum.
Artik korkunun ecele ya da benim icin acıya faydasi yokoyle ya da boyle cektirecegim o hsg yi.
hayatım bunun kistle miyomla alakası yok ki tüplere veriliyo o sıvı.benmde kistim vardı ama dayanabildim çok şükür.
off regl olma da grek kalmasın çektirmeye:)
Sana guveniyorum Zeynepcik madem cok acimiyor o vakit şu korkuyu dusunmuyorum artikAyy yazdan beri her ay hamile modunda gezdim, o yuzden duyarsizlastim artik.Zaten kahverengiler bende hep geliyor, kistten de kaynaklaniyor olabilir.
Bugün kanal d 'de kadin dogim uzmanlar kistlet ve miyomlar hakkinda bilgi veriyorlardi.Biri de sogan kuru gecirir mi kistleri diye sordu.O da asla bu tarz seylere itibar etmeyin, guvenmeyin.Kesinlikle boyle bir sey yok dedi.İmkan olsa arayip yasadiklarini ve nasil kurtuldugunu anlatacaksin da.Eeee ne yaparsin, bunu kabul etseler kesip bicecekleri hasta kalmayacak
Sevgili gonoz ve adzeynep:)) duacıyım size herkese ve kendime..hsgler cekilmiş spermler hızla yukseliyor ne güzeeell:)))) bi sorum olacak bu hsg neden bu kadar ucuz:)) ben 500 tl ye çektirdim daha dodrusu çekemediler canım da çok acımıştısömestrde anestezili çektirmeyi düşünüyorum inşallah..zaten o zamana kadar saraçoğlu kürleri 3.aşama bitmiş olacak ki inşallah gerek kalmaz..9 tane çayım kaldı saraçoğluna ulaşamadım bi türlü öyle işte..inşallaaaahhhh güzel haberlerle devam ederiz sevgiyle kalın:) aşkla kalın:)
Sana guveniyorum Zeynepcik madem cok acimiyor o vakit şu korkuyu dusunmuyorum artikAyy yazdan beri her ay hamile modunda gezdim, o yuzden duyarsizlastim artik.Zaten kahverengiler bende hep geliyor, kistten de kaynaklaniyor olabilir.
Bugün kanal d 'de kadin dogim uzmanlar kistlet ve miyomlar hakkinda bilgi veriyorlardi.Biri de sogan kuru gecirir mi kistleri diye sordu.O da asla bu tarz seylere itibar etmeyin, guvenmeyin.Kesinlikle boyle bir sey yok dedi.İmkan olsa arayip yasadiklarini ve nasil kurtuldugunu anlatacaksin da.Eeee ne yaparsin, bunu kabul etseler kesip bicecekleri hasta kalmayacak
Sevgili gonoz ve adzeynep:)) duacıyım size herkese ve kendime..hsgler cekilmiş spermler hızla yukseliyor ne güzeeell:)))) bi sorum olacak bu hsg neden bu kadar ucuz:)) ben 500 tl ye çektirdim daha dodrusu çekemediler canım da çok acımıştısömestrde anestezili çektirmeyi düşünüyorum inşallah..zaten o zamana kadar saraçoğlu kürleri 3.aşama bitmiş olacak ki inşallah gerek kalmaz..9 tane çayım kaldı saraçoğluna ulaşamadım bi türlü öyle işte..inşallaaaahhhh güzel haberlerle devam ederiz sevgiyle kalın:) aşkla kalın:)
canım benim hoşgeldin:)çok şükür herşey yolunda keyfimizde yerinde:)sen nasılsın?
valla tatlım bende çok şaşırdım bu kadar ucuz olmasına birde özel hastanede çektirdim.sandım ki baştan savma yapacaklar,ilgilenmicekler belki de canımı çok yakıp acıdan bayıltacaklar yada filmi bana 15 gün sonra vercekler yada makineleri çok eski:))) ama o kadar ilgililerdi ki,canım elbette yandı ama dayanılmayacak kadar değildi.makineleride son sistemmiş.sonuçlar da 10 dk sonra çıktı hatta 45 dk yatıp dinlenmemi bile sağladılar.sürekli başıma gelip iyi misin diye sordular:) hakkaten neden bu kadar ucuz acaba:) ben eskişehirde medline hastanesine çektirdim tatlım bulunduğun şehirde medline varsa ücreti sor sende.
sistem de bir problem varmış sanırım Gonozcuk :) ta ulaşamamıştı hocaya.yakında güzel haberler alıcaz hissediyorum:)şu topik bir hamile görsün artıııkkk:)
Kızlar bana akıl verin eşim saraçoğlınun kürünü kullandı sayı 288 milyon ama ileri hareket %1 yerinde hareket % 4 yani toplamda % 95 hareketsiz artık şaşırdım tahlil yapılan hastanenin üroloji doktoruyla görüştüm aynı zamanada eşimi varikosel ameliyatı yapan dr kendisi direk tüp bebeğe yönlendiriyo eşime kalırsa saraçoğluyla yüzyüze görüşmek istiyo biz kürü alırken maltepede ofisinin oldunu söylemişlerdi
Bizim en son sayımız kürden önce 100 milyon cıvarıydı morfoloji de % 70 veya % 75 degişiyodu tek sorun hareketsizlik 0 dı çeşitli macunlar felan kullandı % 1 oldu en yüksek şimdide toplam hareket % 5 çıldırcam sanki en son saraçoğlunu kürünü alırken bu size yeterli olur sadece hareket probleminiz var dendi sonuç yine hüsran sayı tavanyaptı ama işe yaramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?