Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gonozcum iyi akşamlar...

yumurta çatlamazsa adet düzensizliği,kist ve hormonlarda bozukluk olur dimi?

gonozcum iyi akşamlar...

yumurta çatlamazsa adet düzensizliği,kist ve hormonlarda bozukluk olur dimi?

Tatlim nereden cikti bu, onemli bir sey yok insallah.
Bildigim kadariyla yumurta cok buyuyup catlamazsa kist olabiliyor.Hormonlarla ilgili bir fikrim yok.Ama kistlerim adet araliklarini etkiledigini biliyorum.Aslina bakarsan bunlarin hepsi hormonlara cikiyor gibi.
Ben senin yerinde olsam yumurtani catlatmak icin ilac yerine incir vb. kurleri yapardim.Sakın kızma bana tatlim ama sanki bu ilaclar senin vucudunu cok etkiliyor gibi geliyor.Yilarca doktorlarin kobayi gibi tedavi kurbani oldugum icin ilacsiz bir hayati ister istemez tercih ediyorum ...

Son düzenleme:

kesinlikle incir havuç kürü diyorum..iilaç kullanmıştım gecen ay klomen..Allahım o nasıl bi adet hem 6 gün geç geldi ümitlendirdi hem nasıl ağrılı(ve bol kanamalı ne varsa doğalda var..bayındır hastenesine gitmişytim soğan suyu keçiboynuzu falna anlattım evet güzel seyler bunlar peki ilaçlar niye var? dozunu biliyoruz ona göre veriyoruz bitkide ne kadar var yeterli mi değil mi işte onu bilmiyoruz dedi..sonuçta a asla yo olmaz demedi aksine uygundur kafa sallaya sallaya dinledi beni..öyle işte..Allahım sağlıkla hayırla evlatlarımız yuvamızı şenlendirsin:)eeeenn yakın zamanda...

artık bidahaki ay yaparım incir+havuç kürünü.

ilaca bende karşıyım tatlım.zaten geçen ay klomenle yumurtam çatlamadı ve kist oluştu.
doktorum senin yumurtan çatlıyo sen elinden geleni yaptın artık senli bişey yok dedi hsg den sonra.ama ne kadar takıntılı bi insanım ben yaa...ya yumurtam çatlamıyosa diye düşünmekten kafayı yicemm((

Muselt &Zeynepcik, adetime 5 gun varken 5 gun boyunca kahverengi akinti geldi.Dunden beri ise normal regle dondu.Eger yarin hocamizla gorusebilirsem durumu anlatacagim.Ama regllerim bu ay itibariyle 30 gune dondu.Gerci 5 gun ki kahverengi neydi bilemiyorum.Ozel hastanelere zam yapilmasaydi yine hastane yollarinda olurdum.Aman sanki gidiyoruz da iyi ediyorlar daha da bozuyorlar duzenimizi.
İncir ve havuc kuru cok övuluyor.Dogal yoldan yumurtayi catlatiyor.Bence hic endise etme mutlaka stresten boyle oldu.Yoksa yumurtani kendi haline biraksan catlar.
Şu regl tamamen bitsin hemen hsg cektirecegim.Bunu da yaptik mi her seyi tamamlamis oluyoruz insallah açık cıkar tuplerim ....

sanırım miyom+istlerin yaptığı bişey bu lekelenme.
zaten ovulasyon testine göre 16.gün çatlamıştı yumurtan sanırım.

evet geçtiğimiz aylarda çok stres yapmıştım bakalım 13. gün hala silik çizgi var hayırlısı bakalım:)29 günde bir regl oluyorum.

hakikaten şu hsg yi çektirde rahat rahat bekle sonra.bu arada randevu alman gerekmiyo mu hsg için?sonra dolu derler filan bi dahaki aya kalmasın.

Tatlim sen silik cizgide olsa bu gunleri degerlendir, iki gunde bir ...
Dogru soyluyorsun kist ya da miyomdan kaynaklaniyordur.Bugun isten cikar cikmaz arayacagim hocamizi bakalim ne diyecek.
Reglin 7., 8. gunu randevu alacagim.İyice temizlenmeden hsg ye girince col tehlikeliymis.Yapisiklik, enfeksiyon gibi seyler yapiyormus.

değerlendiriyoruz bakalım:)akıntı filanda yok henüz zaten ilişkide de çok canım yanmaya başladı hsg den mi acaba? son bi yumurta takibi yaptırsam mı diyorum ya içim iyice rahat etsin..valla bıktım yaa sanki bende bir sorun var gibi hissediyorum iyice kafayı yedim:))

ee aradın mı Saraçoğlu 'nu?haber ver muhakkak ne diyecek bakalım:)

ben 9. günü çektirmştim akıntım tamamen beyaza dönünce.

Gunaydin tatlim, cok şükür dun hocamizla gorusebildim.Abartmayayim ama 1 saat 20 dk araliksiz aradim da anca dustu.
Oncelikle hocamiz benim sonuclarimi guzel buldu cok az daha dusmesi gerekiyormus Lh in falan.Miyomu kisti de soyledim.2. kürü direkt verdi.Ama keske ara vermeseydin dedi.Biliyorsun benim kurlerim esiminkinden 1 ay once bitmisti.
Ardindan esimin eski degerlerini once kontrol etti, ben yenilerini soyleyince hocamiz cidden sasirdi.Bu kadar ilerleme beni de sasirtti dedi.Esime de 2 .kuru verdi.Bi de dediki senin.bu sonuclara gore hamile kalman gerekiyor .Şu kahverengi akintiyi soylemeyi unuttum heyecandan.
Ozetle biz ikinci kure basliyoruz tatlim.Sen de hocayi mutlaka ara ki kurlere ara vermemek gerekiyormus.Bi de k"endi durumunu mutlaka anlat bakalim ne diyecek...

ya var ya 1.aşamakür 5 cay kaldı. düm önceki gün gecen hafta sürekli aradım yok düşmüyor..bi kere düştü aldık kürü ama yok..stresten herkese bağırıp çağırdım( haftaya cuma adet günüm olmam inşallah..ama olacak sinyali alıyorum vücuttan...Amaaaan eltiler hiç bir zaman dost değil derdi annem. bizim ki de benim ondan güzel olmamı daha sosyal ve sevilen olmamı çekemiyor.hiç sallamıyorum! laf sokamaz çünkü yapıştırırım..ama sonrasında sessiz sakin yerde ağlarım muhtemelen:)))

Tatlim kurler bitmeden gorus, hocamiza ulasmak gercekten cok zor.Ben zaten "keske tedavi goren hastalariniza daha farkli bir ulasim imkani sunsaniz " dedim.Onlar da mumkun olmuyor, dediler.

doğrudur tatlım çok yoğun oluyo zaten sürekli meşgul çalıyo.

hadi bakalım hayırlı olsun:)neler olacak 2. aşama da çok merak ediyorum.

ben ancak haftaya arayabilicem sanırım maddiyattan ötürü şuanda kür alacak durumda değiliz maalesef.

Tatlim, bence bu hafta ara.Zaten.siparisini odemeyi yapinca yolluyorlar.En azindan haftaya telefon dusmezse diye stresin olmaz.

Tatlim, bence bu hafta ara.Zaten.siparisini odemeyi yapinca yolluyorlar.En azindan haftaya telefon dusmezse diye stresin olmaz.

öyle yapayım o zaman.bu arada bugün 15. günüm kasık ağrım var akıntım çok çok az var testte negatif hala.ıyy gıcık olmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…