Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gonozcuğum:) tabi yine de sor hocama:)böyle bilmiş bilmiş yazmışım tı tı tı bana!

kızlar sa sanırım geçenlerde buraya yazmıştım geçen yık aldım kürleri ama kullnamadım diye bu yıl başladım önce Allahın izni sonra dualar ve belkide kürlerin etkisiyle neticeye ulaştım... rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun aeo...

aaaaa ne güzeeeeeelll maşallah darısı bize.. kaçınco aşamada hamile kaldın..ve sen eşin kullandınız mı sürecinizi paylaşır mısın yaa:))hadi bakalım darısı bizlereee:))

Oncelikle bize umut oldugun icin cok sagol Ne kadar mutlu oldum bilemezsın senden ricam kürlerinle ve sıkıntınızla ilgili ayrintili bilgi verirsen cok sevinirim.Tam olarak sorununuz neydi, hangi kurleri ne kadar kullandiniz?

gonozcuğum:) tabi yine de sor hocama:)böyle bilmiş bilmiş yazmışım tı tı tı bana!

Askolsun tatlim hic oyle sey olur mu zaten yorum yazin diye bekliyorum.Sizin ilk kurler bizimkiyle ayni miydi? Galiba sen de uzum cekirdegi yagi vardi ben de ise corek otu yagi.

Askolsun tatlim hic oyle sey olur mu zaten yorum yazin diye bekliyorum.Sizin ilk kurler bizimkiyle ayni miydi? Galiba sen de uzum cekirdegi yagi vardi ben de ise corek otu yagi.

sogan suyu aslanpencesi soğan suyu civanpercemi artı üzümcekirdeği yağı:)sanırım 3 kişi dolanıyotuz nurda kays hamiş:))moralkaynağımız:))inşallah bizde hamiş kalacağız umutla...2.kür yolda salı yada cumartesi gelecek 5 gün ara vermiş olacağız olsun...ayyyy..inşallaahhh..dua dua dua....

Kizlar okuyun
8 yıl sonra normal yoldan mucize ,mutlaka
okuyun!
başlıktada belirttiğim gibi 8 yıllık
evliyim,9 .yılımızdayız. iki defa aşılama bir tüp
bebek denemesi olan biriyim.diyeceksiniz
nasıl olduda doğal yollardan hamile
kaldım .önce benim sorunum prolaktin
yüksekliği ile başladı ve fsh ve devamında
bütün hormonlarımın yüksekliği ile devam
etti .daha sonra ibrahim saraçoğlu hocamla
tanıştım. adetimin üçüncü günü yaptırıp fax
cektiğim tahlilden sonra bana gönderdiği
kürleri harfi harfine uyguladım.suan 6
haftalık hamileyim . herşey yolunda gidiyor
Allahıma çok şükür .hem manevi hemde maddi
anlamda çok rahatız. çok yüksek fiyatlara
almıyorsunuz size gönderdiği kürleri , 1 ,5
yılda inanın tüp bebekteki ilaç parasından
daha az bir mebla ödedik .bilgi almak
isteyenler olursa yardımcı olmaya
çalışırım.Rabbim tez zamanda bizim için
hayırlı olan bebeklerimize hepimizi
kavuştursun.

Darisi hepimizin basina
Dedigin gibi insana moral veriyor hamiş haberleri.
Biz 15 gundur kur kullanmiyoruz bitti ve hocamiza ulasamadik yuzden ar verdik.

Kızlar bende kullanıyorum hocamın kürlerini.inşallah hepimiz bi an önce hamile kalırız.ben daha aslanpençesini bitiremedim hayırlısı olsun hepimizin hakkında.

Kızlar bende kullanıyorum hocamın kürlerini.inşallah hepimiz bi an önce hamile kalırız.ben daha aslanpençesini bitiremedim hayırlısı olsun hepimizin hakkında.

Aramiza hos geldin
Anladigim kadariyla tek sen kullaniyorsun kurleri.Peki tam olarak sıkıntıniz neydi?
Kurleri duzenli kullanmaya gayret et, aslanpencesi cok lezzetli civanpercemine gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…