kuzucum progesteron testini adetin 21. gününde yaptırınca yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösteriyo.benimki çatlamış şükür:)
benim kullandığımda laboquik markaydı.bu testten memnun kalmayan çok maalesef...
ayy vallahi Gonoz'u korkutmamak için söylememiştim ama bende ölüyorum sandım:))) kasıklarım patlıcaktı resmen:))
kızlar vallahi şu topik 3 hamile görsün artık yahuu:))
Ayyy cok gulduminanamiyorum size demek ki cok acıdı ama korkmayayim diye soylemediniz )))Ama benim gerecekten hic acimadi, sıfır acı.
Yumurtanin catlamasina cok sevindim, şu testciye bir mail atacagim.Ben sorun yasamadim diye bu konuyu kapatmayacagim tatlis.Ama sen de hic cift cizgi cikmadi degil mi?
kızlar merhabalar uzun zamandır uğrayamıyorum foruma o yüzden konudan da neredeyse koptum. size müjde vermek istiyorum çok şükür hamileyim :)
YASASİN100 olmadan gorduk ilk hamisimizi
coookkk mutlu oldum, mujdeler olsun.
Tatlim uzun zamandir yoktun, o yuzden sizin durumunuzun ayrintisini hatirlayamadim.Tam olarak sorun neydi?
Bir de hamile kaldigini ne zaman, nasil ogrendim. Ayrintili anlat lutfen. cok sevindim
Gördun mu Tatlim ilk bebsimiz yoldaöhöhöhöhö ben adet oluyorum(( gidip soğan suyuna başlayayım bugun..bekledim öyle başlayayım dedim..hayırlısı durmak yok yola devam..nasip..evet vapi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben özelden sormuştum yoktu buralarada:)))
Ayyy cok gulduminanamiyorum size demek ki cok acıdı ama korkmayayim diye soylemediniz )))Ama benim gerecekten hic acimadi, sıfır acı.
Yumurtanin catlamasina cok sevindim, şu testciye bir mail atacagim.Ben sorun yasamadim diye bu konuyu kapatmayacagim tatlis.Ama sen de hic cift cizgi cikmadi degil mi?
:)))aynen öyle korkma diye söylemedim:))ama neyse ki acımamış:))
at vala kız benim yerime de onun yüzünden stres yapıp kalitesiz yumurtladım:)))
yok hiç çift çıkmamıştı tatlım..
kızlar merhabalar uzun zamandır uğrayamıyorum foruma o yüzden konudan da neredeyse koptum. size müjde vermek istiyorum çok şükür hamileyim :)
:)))aynen öyle korkma diye söylemedim:))ama neyse ki acımamış:))
at vala kız benim yerime de onun yüzünden stres yapıp kalitesiz yumurtladım:)))
yok hiç çift çıkmamıştı tatlım..
Valla cok kizdim, nihayet doktor diyor catlamis diye.
Zeynepcik, Vapi 'ye cok sevindim.Darisi hepimizin başına. Bir gelsin de ayrintilari anlatsin.Ne yapti, nasil yapti da tuttu bebis
Valla cok kizdim, nihayet doktor diyor catlamis diye.
Zeynepcik, Vapi 'ye cok sevindim.Darisi hepimizin başına. Bir gelsin de ayrintilari anlatsin.Ne yapti, nasil yapti da tuttu bebis
tatlım benim adetime tam 1 hafta var ve saat 4'ten beri kahve akıntı geliyo.ee dün doktorada gittim kist filan hiç bişey kalmamış herşey tertemiz.ne ki şimdi bu ??hamile olsam ultrasonda görünürdü dün dimi?ilk defa böyle bi sorun yaşıyorum kafam karıştı.geçen ay 1 kere olmuştu ama progestan hapını 2 gün aksatmıştın ondan kaynaklanmıştı bu defa hiç ilaçta kullanmadım.
tatlım benim adetime tam 1 hafta var ve saat 4'ten beri kahve akıntı geliyo.ee dün doktorada gittim kist filan hiç bişey kalmamış herşey tertemiz.ne ki şimdi bu ??hamile olsam ultrasonda görünürdü dün dimi?ilk defa böyle bi sorun yaşıyorum kafam karıştı.geçen ay 1 kere olmuştu ama progestan hapını 2 gün aksatmıştın ondan kaynaklanmıştı bu defa hiç ilaçta kullanmadım.
ben her ay görüyorum o kahveleri:)damla kırmızıları damla damla...ama kist yok bende..
Tatlım bu kar yüzünden rezil olduk İstanbul'da ,valla hasta oluyorum galiba.Eeee ,kar botları bile su çekince tüm gün işte ıslak ayaklarla kalınca olacağı buydu.O yüzden nete pek giremedim.yawru ceylanlarım gonozcuk zeynepcik nerdesiniz?? 2 gün evvel pamukta hafif her zamanki leke gördüm ondan sonra tık yok sapsarı lekelere devam ediyorum ve yarın tam adet günüm..normalde adetten en az 3-4 gün ve her pamukta leke görürdüm.sadece belim ağrıyor hafif hafif, bi de yine hafif hafif kasık ağrısı tamam bu sefer var diyorum yine sarı leke..acaba kürler mi böyle yaptı dan diye kanama mı olacak lekelenmelere son mu:)) soğan suyuna da başlamadım yani 2.küre ne bileyim zararı olur mu hani olur da hamile isem:))))
Acaba hangisi işe yaradı tatlım,bir de hız kaç olmuştu.Darısı başımıza,inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin :)Yeğenimize iyi bak,yemene içmene dikkat et:)kızlar kusura bakmayın uğrayamadım foruma.kısaca bizim durumu özetleyeyim. eşim 3 ay arginmax,pycgenol ve koenzyme kullandı ve keçiboynuzu kürü yaptı.bende 2 ay üst üste soğan kürü uyguladım eşimin sperm tahlilini öğrendiğinde ümitsizliğe kapıldık açıkcası çünkü sayı düşmüştü ama ileri hız bir nebze artmıştı.doktor aşılamaya geçebilir dedi ama benim adetim 1-2 gün geçmekteydi doktor eğer hasta olursanız gelin aşılama düşünelim dedi. bizde bir süre ümitsizce bekledik ama 1 hafta geçince kan tahlili yaptırdım ve sonuç hamileydim. hatta ben doktoruma gittiğimde doktor aşılama için gittik sandı size aşılama yapıcaktık değil mi diye sordu :)) ama çok şükür gerek kalmadı.açıkcası hangi ilaç yada kür etkili oldu bilmiyorum ama son ay duaya çok yoğunlaşmıştık sağolsun çevremizden de dua edenler vardı ve Rabbim bize bu müjdeyi nasip etti.inşallah Rabbim bizim aldığımız müjdeyi sizlerede nasip eder sağ salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Tatlım benim geçtiğimiz regl dönemimde de adetime 5 gün varken kahveler geldi,tam gününde reglim başladı.tatlım benim adetime tam 1 hafta var ve saat 4'ten beri kahve akıntı geliyo.ee dün doktorada gittim kist filan hiç bişey kalmamış herşey tertemiz.ne ki şimdi bu ??hamile olsam ultrasonda görünürdü dün dimi?ilk defa böyle bi sorun yaşıyorum kafam karıştı.geçen ay 1 kere olmuştu ama progestan hapını 2 gün aksatmıştın ondan kaynaklanmıştı bu defa hiç ilaçta kullanmadım.
Ama normalde böyle olunca hamişlik belirtisi sayılabiliyormuş.
Ayy yoksa Sen ve Muselt hamiş misiniz:)İkiniz bir den olursa harika olur.
Benim de bugün yumurta akım gelmeye başladı,testte de ikinci çizgi silik de olsa çıktı.Yumurtlamama az kaldı galiba.( Daha o satıcıya yazacağım ama rahatsızdım tatlım zaman bulamadım.Şöyle güzelce döktürmek istiyorum :)
Dünden beri mide spazmı gibi bir şeyler geçiriyorum,o kadar kötü ağrıdan ağlayacak kadar oldum.Acaba gaz sancısı için bildiğiniz bir şey var mı kızlar ?
bayılıyorum tam ümitsizken gelen bebek müjdelerine:)kızlar kusura bakmayın uğrayamadım foruma.kısaca bizim durumu özetleyeyim. eşim 3 ay arginmax,pycgenol ve koenzyme kullandı ve keçiboynuzu kürü yaptı.bende 2 ay üst üste soğan kürü uyguladım eşimin sperm tahlilini öğrendiğinde ümitsizliğe kapıldık açıkcası çünkü sayı düşmüştü ama ileri hız bir nebze artmıştı.doktor aşılamaya geçebilir dedi ama benim adetim 1-2 gün geçmekteydi doktor eğer hasta olursanız gelin aşılama düşünelim dedi. bizde bir süre ümitsizce bekledik ama 1 hafta geçince kan tahlili yaptırdım ve sonuç hamileydim. hatta ben doktoruma gittiğimde doktor aşılama için gittik sandı size aşılama yapıcaktık değil mi diye sordu :)) ama çok şükür gerek kalmadı.açıkcası hangi ilaç yada kür etkili oldu bilmiyorum ama son ay duaya çok yoğunlaşmıştık sağolsun çevremizden de dua edenler vardı ve Rabbim bize bu müjdeyi nasip etti.inşallah Rabbim bizim aldığımız müjdeyi sizlerede nasip eder sağ salim kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.Rabbim yar ve yardımcınız olsun
yawru ceylanlarım gonozcuk zeynepcik nerdesiniz?? 2 gün evvel pamukta hafif her zamanki leke gördüm ondan sonra tık yok sapsarı lekelere devam ediyorum ve yarın tam adet günüm..normalde adetten en az 3-4 gün ve her pamukta leke görürdüm.sadece belim ağrıyor hafif hafif, bi de yine hafif hafif kasık ağrısı tamam bu sefer var diyorum yine sarı leke..acaba kürler mi böyle yaptı dan diye kanama mı olacak lekelenmelere son mu:)) soğan suyuna da başlamadım yani 2.küre ne bileyim zararı olur mu hani olur da hamile isem:))))
Tatlım bu kar yüzünden rezil olduk İstanbul'da ,valla hasta oluyorum galiba.Eeee ,kar botları bile su çekince tüm gün işte ıslak ayaklarla kalınca olacağı buydu.O yüzden nete pek giremedim.
Ayy acaba hamiş olabilir misin?Ne bileyim belirtiler sanki öyle gibi.Gerçi bir her ay birimizi hamile ilan ediyoruz.Ama napalım belirtiler öyle gösteriyor:)Soğan suyuna ara verme,hocamızın kendi sitesinde yazdığı yorumlarda gebeliği öğrenince bırakın diyor.Bir zararı olmazmış.
Acaba hangisi işe yaradı tatlım,bir de hız kaç olmuştu.Darısı başımıza,inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin :)Yeğenimize iyi bak,yemene içmene dikkat et:)
Tatlım benim geçtiğimiz regl dönemimde de adetime 5 gün varken kahveler geldi,tam gününde reglim başladı.
Ama normalde böyle olunca hamişlik belirtisi sayılabiliyormuş.
Ayy yoksa Sen ve Muselt hamiş misiniz:)İkiniz bir den olursa harika olur.
Benim de bugün yumurta akım gelmeye başladı,testte de ikinci çizgi silik de olsa çıktı.Yumurtlamama az kaldı galiba.( Daha o satıcıya yazacağım ama rahatsızdım tatlım zaman bulamadım.Şöyle güzelce döktürmek istiyorum :)
Dünden beri mide spazmı gibi bir şeyler geçiriyorum,o kadar kötü ağrıdan ağlayacak kadar oldum.Acaba gaz sancısı için bildiğiniz bir şey var mı kızlar ?
ahh kızlar merhabaaa...tam 1 hafta önceden adet oldum o gelen kahveler adet belirtisiymiş Gonozcum hamilelik değil(hayatımda ilk defa bu kadar düzensiz adet yaşıyorum umarım son olur.
muselt tatlım umarım senin ki hamilelik belirtisidir yaa...
Gonozcum dikkat et kendine hasta olacak zaman yokk çalışmaları aksatma sakın:)
bayılıyorum tam ümitsizken gelen bebek müjdelerine:)
sağ sağlim kucağına al tatlm bebişini:)bize dua etmeyi unutma...
Tatlım bu kar yüzünden rezil olduk İstanbul'da ,valla hasta oluyorum galiba.Eeee ,kar botları bile su çekince tüm gün işte ıslak ayaklarla kalınca olacağı buydu.O yüzden nete pek giremedim.
Ayy acaba hamiş olabilir misin?Ne bileyim belirtiler sanki öyle gibi.Gerçi bir her ay birimizi hamile ilan ediyoruz.Ama napalım belirtiler öyle gösteriyor:)Soğan suyuna ara verme,hocamızın kendi sitesinde yazdığı yorumlarda gebeliği öğrenince bırakın diyor.Bir zararı olmazmış.
Acaba hangisi işe yaradı tatlım,bir de hız kaç olmuştu.Darısı başımıza,inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin :)Yeğenimize iyi bak,yemene içmene dikkat et:)
ahh kızlar merhabaaa...tam 1 hafta önceden adet oldum o gelen kahveler adet belirtisiymiş Gonozcum hamilelik değil(hayatımda ilk defa bu kadar düzensiz adet yaşıyorum umarım son olur.
karr:) ben çok severim Allah dışarda kalanlara evi soğuk olanlara yardım etsin..siz de dikkat edin ayakkabı su çekerse ayağınıza buzdolabı peşti geçirin,şimdi aklıma geldi:)ne olu ne olmaz diye giymek lazım aslında:) bugun test aldım tam yapacaktım yyooooo bekle dedim kendime pazara kadar bekleyeceğim yarın adet günüm ve ilk kez olacağım gün akşamına kadar renk yok..19 aylık evliyim yumurtlamaları kaçırıp denemeli 15 aydır test yapıyorum erken erken bu sefer bekleyeceğim..hayırlısı bakalım..inşallah bir bir hamile kalırızz...
bayılıyorum tam ümitsizken gelen bebek müjdelerine:)
sağ sağlim kucağına al tatlm bebişini:)bize dua etmeyi unutma...
Tatlım ikimizin de regl belirtleri iyice aynı olmaya başladı,benim de 25.günümde kahveler başlamıştı ,hatta sana da söylemiştim.Acaba neden bu kadar erken kahveler geliyor?
Patikciklerimi giydim ayaklarımı sıcak tutuyorum :)
karr:) ben çok severim Allah dışarda kalanlara evi soğuk olanlara yardım etsin..siz de dikkat edin ayakkabı su çekerse ayağınıza buzdolabı peşti geçirin,şimdi aklıma geldi:)ne olu ne olmaz diye giymek lazım aslında:) bugun test aldım tam yapacaktım yyooooo bekle dedim kendime pazara kadar bekleyeceğim yarın adet günüm ve ilk kez olacağım gün akşamına kadar renk yok..19 aylık evliyim yumurtlamaları kaçırıp denemeli 15 aydır test yapıyorum erken erken bu sefer bekleyeceğim..hayırlısı bakalım..inşallah bir bir hamile kalırızz...
Zeynepcik ,ikimizin de regl belirtleri iyice aynı
olmaya başladı,benim de 25 .günümde
kahveler başlamıştı , hatta sana da
söylemiştim. Acaba neden bu kadar erken
kahveler geliyor?
Patikciklerimi giydim ayaklarımı sıcak
tutuyorum :)
tatlım hadi sende miyom ve kist var ondan ilk leke geliyo.bende hiç bişey yok anlayamadım bu düzensizliği çok stresten kaynaklı olabilir belki.bu ay stres yapmayıp oluruna bırakıcak başarabilirsem:)
ben eskişehir de oturuyorum.buranın ayazı meşhurdur.buz gibi hava var.ayağımda panduflarla dolanıyorum bana mısın demiyo:)ay sonundaki doğalgaz faturasını merakla bekliyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?