Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Meryem otu ile hamile kalan?
Meryem otunu kullanipta hamile kalan??

merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim canım çok peki bi ücret alıyomu? ve önerdiği kürleri kendisindenmi temin ediyoruz yoksa kendimizmi alıp hazırlıyoruz

kürleri kendisi veriyor ödeme yapıyorsun..kabul edip etmemek sana bağlı..hocamdan sonra kapatmıyorsun ynaında çalışanlara bağlanıyor sana banka hesap no ya da posta hesap no veriyorlar havale için..senin için pahalı kür olacağını sanmıyorum..mesela testere dişli aslanpencesi piyasada 40 çeşit var 3 tlye satılıyor ama hangi çeşit??? hocamda biraz biraz pahalı ama en azından içim rahat kullandım..sana da vesile olur şifa olur vereceği kür..

ben meryem suresini okuyup üzerimde taşıdım..ama diğer dualarda okundu Yasin Şerif Meryem suresi Esmaül Hüsna.ve hocamın kürleri hepsi 2-3 ay içinde olan şeyler.hamileyim çok şükür..

amin canım inşallah ve senin yaptığın gibi hergün ya halik ya bari ya musavvir zikredeceğim ve estağfirullah çekeceğim rabbim isteyen herkeze nasip etsin senin bebeğini de sağlıklı hayırlı bi evlat eylesin hamileyken boş durma en az bir hatim et canım...

teşekkür ederim canım çok peki bi ücret alıyomu? ve önerdiği kürleri kendisindenmi temin ediyoruz yoksa kendimizmi alıp hazırlıyoruz

Tatlim gec gordum yazdiklarini, Muselt'in de dedigi gibi tamamen ucretsiz.Arti kendin yapabilecegin kurler varsa onlar soyluyor ancak özel bir kurse (miktar ,organiklik ve cesit bakimindan) kendisinden aliyorsun.Sunu soylemek isterim, yillardir doktorlari zengin ettim hicbir sey elde edemedim sagliktan yana, ancak hocamiz ilmiyle, bigisiyle bana ve diger arkadaslarima cok yardimci oldu.Eminim gorusunce ne demek istedigimi daha iyi anlayacksin.Tabi insallah sifa da bulacaksin

[Sevgili Muselt ve Vapi ikinizin de cok saglikli bir hamilelik gecirmenizi diliyorum.
Lutfen hamilelik surecinizle ilgili Zeynep 'i ve beni sürekli bilgilendirin hangi belirtiler ortaya cikiyor merak ediyor insan
Oyle degil mi Zeynepcik

anladım canım ilk etapta arayıp fikir sormak ücretsiz ama özel kür verirse ödeme yapıyoruz dimi doğru anladımcanım

anladım canım ilk etapta arayıp fikir sormak ücretsiz ama özel kür verirse ödeme yapıyoruz dimi doğru anladımcanım

Aynen oyle ancak tahlil, teshis gibi seyler yaptirdiysan onlari da mutlaka soyle.Durumunu samimi bir sekilde anlatinca hocamiz mutlaka yardimci olacaktir.

tamam anlatırım:) şu an için belim ağrıyor ve karnım sanki adet olacak gibiyim hatta wcye gidince sanki kırmızı göreceğim gibiAllah korusun ablamda öyle olmuyormuş.şimdilik yazdıklarımın dışında hiçbir belirti yok bulantı falan olmaz da inşallah hafif hafif gecer:))

Kac arkadasimla konustum gebeligin ileriki zamanlarinda dahi regl donemlerinde hafif agrilari oluyormus, yani bunu sorun etme elinde ovulasyon testi varsa, test yapar misin? Gebelik olunca cift cizgi cikiyormus, kac kisi yazmis. Gercekten cikiyor mu acaba, eger oyleyse gebelik testi gibi bir sey bu

Aynen oyle ancak tahlil, teshis gibi seyler yaptirdiysan onlari da mutlaka soyle.Durumunu samimi bir sekilde anlatinca hocamiz mutlaka yardimci olacaktir.

acaba olmayan göğüslerimide büyütürmü ibrahim amca:26::26: bide o olsa tamamen kendimi kadın gibi hissetcem

selam arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin.Bizde Saraçoğlunun 1.kürünü kullanıyoruz.Hayıt tohumunu kullanıyoruz şuan.2.küre geçmeden Allah yüzümüzü güldürür tekrar inşallah

Aramiza hosgeldin bizim 1.kür bitti.Hem eşim hem ben kurleri kullaniyoruz.Siz de durum nedir? Tam olarak sorununuz neydi? Bu topikte iki arksdasimiz hamis kaldi, masallah darisi bizim basimiza.
1 hafta oldu 2.kure baslayali insallah 3.küre baslamadan hamiş kaliriz

Aramiza hosgeldin bizim 1.kür bitti.Hem eşim hem ben kurleri kullaniyoruz.Siz de durum nedir? Tam olarak sorununuz neydi? Bu topikte iki arksdasimiz hamis kaldi, masallah darisi bizim basimiza.
1 hafta oldu 2.kure baslayali. insallah hepimiz bir sonraki küre baslamadan hamiş kaliriz

gonozcum,evde laboquik diye bi marka ovulasyon testim var eve gidince yapayım hafta sonu wcde işim bittikten sonra aklıma geliyordu kıytırık bi test o maalesef çünkü ben adet olacağım güne kadar yapıyordum yumurtlama günü kadar olmasa da silik çizgi çıkıyordu umutlanıyordum burda okumuştum ben de.sonra kullanmadım da.o yüzden hala kutular-4tane-duruyor..ama yapayım belki ikinci çizgi koyu çıkar ya da koyu çıkması gerekiyordu ben silik gördüm hep..uzattım tamam..her gün bakıyorum buraya..alışkanlık olmuş hamile kalmadan ömce kızıyordum kendime faceden çok bağımlılığı var bu sitenin diyordum yeter bakma diye..ama silerle görüşmek konuşmak rahatlatıyordu beni..umutsuzluk yok bunu hep söyleyeceğim size..ben de hala inanamıyorum.burda o kadar çok olumsuzluklar okuyordum ki düşük dış gebelik..okurken en azından gebe kalmışlar falan diyordum..Allah her şeyin hayırlısını versin..ruhen beynen bedenen fiziken sağlıklı bebeklerimiz olsun.bizlerde sağlıklı hamilelikler geçirelim inşallaahh:))

Benim eşiminde sperm sayısı düşük.Bende herhangi bir sorun yok.İnşallah sizlerinde ,hepimizin Allah yüzünü güldürür.Çok sevindim hamile kalanlara Allah sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.2.kürün kullanış şekli nasıl? propolis damla şeklindeymiş galiba 16 tane at kuyruğu, ısırgan otu falan varmış.Bana ayrıntılı yazarsan sevinirim.Teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…