teşekkür ederim canım çok peki bi ücret alıyomu? ve önerdiği kürleri kendisindenmi temin ediyoruz yoksa kendimizmi alıp hazırlıyoruz
Meryem otu ile hamile kalan?
Meryem otunu kullanipta hamile kalan??
Arkadaslar konu basligi meryem otu olan konusmaya girdim ve bir arkadasimiz MERYEM ANA OTU kullandigini ve hamile kaldigindan bahsetmis.Cok heyecanlandim sizi de bilgilendireyim istedim. Aramizda bu konuda bilgisi olan var mi acaba? Ben meryem otunun UN halini buldum misir carsisinda ama almadim.bazi arkadaslar almis ucuz diye(20TL) ama TV de Cevat Hoca odunsu halini kullanin dedi. Onuda GITTIGIDIYOR SITESINDE satiliyor , orada buldum sadece. hamile kalan arkadasim paylasimini kopyaliyorum assagi..
(hisarbuselik kullanıcısından alıntı )
merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar
41 hurmayı aşim hariç herkese dağıttık..sonra her gün 1 tane yedim meryem suresinin ilk 4 ayetini okuyarak tabi bazen okuyamadığım zamanlar oldu ama hep duayla yedim..bitti adet oldum ama bu beni yıldırmadı aksine vakti var dedim..Allah eeennn yakın zamanda hamile kalırsın kalırsınız:) ben de sömestrde rahim filmi çektirecektim,inşallah sen de tüp bebeğe başlayacağın zaman hoop pozitifleri değerleri görürsün:)))dua dua dua...
teşekkür ederim canım çok peki bi ücret alıyomu? ve önerdiği kürleri kendisindenmi temin ediyoruz yoksa kendimizmi alıp hazırlıyoruz
Tatlim gec gordum yazdiklarini, Muselt'in de dedigi gibi tamamen ucretsiz.Arti kendin yapabilecegin kurler varsa onlar soyluyor ancak özel bir kurse (miktar ,organiklik ve cesit bakimindan) kendisinden aliyorsun.Sunu soylemek isterim, yillardir doktorlari zengin ettim hicbir sey elde edemedim sagliktan yana, ancak hocamiz ilmiyle, bigisiyle bana ve diger arkadaslarima cok yardimci oldu.Eminim gorusunce ne demek istedigimi daha iyi anlayacksin.Tabi insallah sifa da bulacaksin
anladım canım ilk etapta arayıp fikir sormak ücretsiz ama özel kür verirse ödeme yapıyoruz dimi doğru anladımcanım
amin canım inşallah ve senin yaptığın gibi hergün ya halik ya bari ya musavvir zikredeceğim ve estağfirullah çekeceğim rabbim isteyen herkeze nasip etsin senin bebeğini de sağlıklı hayırlı bi evlat eylesin hamileyken boş durma en az bir hatim et canım...[
evet günlük sureler var İbrahim suresi Kaf suresi Tin suresi Salavat..öyle işte:))) evet boş durmak yok:)
tamam anlatırım:) şu an için belim ağrıyor ve karnım sanki adet olacak gibiyim hatta wcye gidince sanki kırmızı göreceğim gibiAllah korusun ablamda öyle olmuyormuş.şimdilik yazdıklarımın dışında hiçbir belirti yok bulantı falan olmaz da inşallah hafif hafif gecer:))
Aynen oyleancak tahlil, teshis gibi seyler yaptirdiysan onlari da mutlaka soyle.Durumunu samimi bir sekilde anlatinca hocamiz mutlaka yardimci olacaktir.
acaba olmayan göğüslerimide büyütürmü ibrahim amca:26::26:bide o olsa tamamen kendimi kadın gibi hissetcem
ha ha ha, bir yaş sınırı var eger onu gecmemissen, büyültücu kur var
selam arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin.Bizde Saraçoğlunun 1.kürünü kullanıyoruz.Hayıt tohumunu kullanıyoruz şuan.2.küre geçmeden Allah yüzümüzü güldürür tekrar inşallah
selam arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin.Bizde Saraçoğlunun 1.kürünü kullanıyoruz.Hayıt tohumunu kullanıyoruz şuan.2.küre geçmeden Allah yüzümüzü güldürür tekrar inşallah
ay odamı var ibrahim amcaya yapışmak lazım29 çokmu geç
Aramiza hosgeldinbizim 1.kür bitti.Hem eşim hem ben kurleri kullaniyoruz.Siz de durum nedir? Tam olarak sorununuz neydi? Bu topikte iki arksdasimiz hamis kaldi, masallah darisi bizim basimiza.
1 hafta oldu 2.kure baslayali insallah 3.küre baslamadan hamiş kaliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?