aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))) yaşasıııııııııııııııınnnnnnnnn:):)))tebrik ederim yaaaa çok mutlu oldummm...Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnn..oh oh topikte hamileler çoğalıyo yarrabbimm sonsuz şükür..bende meryem suresi okuyorum bu ay 37. günüm bugün regl olduğum için kayınvalidem okuyo yerime.inşallah bana da vesile olur.lütfen dualarını esirgeme bizden:)gelişmeleri yaz merakta bırakmaa:)
Gonoz müjdeyi görmedi :))
Saraçoğlunun kürü sayesinde saçımdaki dökülme hiç durmuyo artık lanet olsun inanıp yaptığım o güne psikolojim bozuldu resmen katkat arttı dökülme ve derim göründüdoktorsuz hiçbişey yapmayın derim
41 yasin şerif geçen ay:) orası ya d,ye yazmışım...duasız olmuyor..fatıma ana eli otunu umreden almıştım gecen sömestrde..nerdeyse 1 yıl olacak ama kullanmak nasiip olmamıştı cevat akşit hocadan da dinleyince evet tılsım olabilir sonuçta okunmuş bi şeyi üzeirmde taşıyorum niyetiyle taşıdım ilşki anında da avucumda sakladım..eşimin konsantresi bozulmasın diye..duşa girerken çıkarıyordum..öyle işte..
Allah razı olsun tatlım hepinize dua ediyorum:) yılmadan bıkmadan okumanı tavsiye ediyorum..ben iki kez okudum iki kez döndüm yani Meryem suresini:) Rabbim çok büyük..dediğim gibi eşine keçiboynuzunu kaynatıp vermen bile çok büyük bi etken..ben 40 gün verdim tabi ara ara pekmezi dayadım..şu an şoktayım..3 aylık olana kadar söylemeyeceğim huyunu alırmış:) şimdi 70 bin subhanallahi vebi hamdi çekiyorum.tabi Kaf suresi İbrahim suresi Tin sureleri huyu suyu yüzü ahlakı ve en önemlisi sağlığı için...dün namaz kılıp Allahım sağlıkla sıhhatli diönemler ver bana dedim...ve diğer arkadaşlarıma da dua ettim..dediğim gibi dua hem huuzur veriyor hem selamet hem sabır...sizi seviyorum 2.kürlerim geldiğinde olnlarla konuştum resmen ya..demek ki 2-3 ay daha sizinleyim falan demek ki 2 aşama belki 3. aşama belki sürekli döngü olacak falan..ama olsun care var elhamdülillah diyordummdua eden var size..Kalbiniz huzur karnınız meleklerle dolsun inşallah:)))
evet sanırım görmedi:)))
Aman Allahimmmm41 kere masallah, saglikli olur insallah. Cok sevindim, Zeynepcik esini hemen ikna et.Yaaaa inanamiyorum icim icime sigmadi
Hocamiz muhtesem bir insannn,
Boyle bir sey yasamis olmana cok uzuldum
Kullandigin kurler neyle alakaliydi, hangi sorununuzdan oturu hangi kurleri kullandiniz da bu kotu durum ortaya cikti?
Hocamizla gorusup durumunuzu anlattiniz mi, eminim kendisi elinden gelen her seyi yapacaktir.
Etrafimda o kadar cok tanidihim hocamizin kurleri sayesinde farkli dertlerine şifa buldu ki, bunun uzerine 1 yildir hocamizla surekli irtibat halindeyim.Doktorlardan yana cozum bulamadigim pko ve astimima hocamiz sayesinde şifa buldum.İnsallah Allah omrune omur katar da onun ilminden her daim faydalaniriz.
Acaba vucudun neye tepki verdi de acilmalar oldu? Hormonlarla mi ilgili? Doktora gitti mi?
evet eve gelsin ikna çabalarında etkiyi artıracağım:)
evet sanırım görmedi:)))
saç dökülmesiyle ilgili canım bayanlar için saç ne demek bilirsin üstelik bekarım gelin olmuş değilim daha saçsız bi gelin düşünbenim gitmediğim doktor kalmadı canım ibrahim beyin lavanta kürünü uyguladım ve anında reaksiyon verdi bünyem öyle bir dökülmeki anlatamam tutam tutam koptular halende devam ediyo neredeyse 1 sene olcak toparlayamadım ne paralar döktüm bu uğurda ama artık derim görünüyo çok mutsuzum canım anlatamam yaşayan bilir. oyüzden temkinli olmakta yarar var sağlık şakaya gelmiyo
Kızlar kendim hamiş kamış kadar sevindim ,Zeynepcik bak bunlar hep bize işaret:))Sen diyordun ya hisseidiyorum az kaldı diye,bak işte hislerinde haklı çıktın:))Sezgileri kuvvetli arkadaşım...
Museltciğim Allah seni ve bebişini nazarlardan korusun ,eşine ne vakit söyledin:)çok merak ediyorum ,o an mutluluktan insan havalara uçar herhalde:))Kendini hiç faklı hissettin mi?Gerçi demiştin şu kahverengileri ,hatta ben de hamişlik belirtisi ama normal reglde de gelebiliyor diye.Meğersem bebiş yapıyormuş ,ayy inşallah sağlıkla kucağına alırsın ,biz de fotograflarını görüp mutlu oluruz.Ne de olsa teyzeleri sayılırız değil mi Zeynepcik ? :)
Vapi ,Muselt hamiş sıra biz de :))
sıra bizde gerçekten:))çifter çifter verelim müjdeyii:))eşimi ikna ettim bu arada aslında ikna da değil.ne zaman arıcaz saraçoğlunu dedim.ne zaman istersen arayalım dedi:))şükürler olsun.çok heyecanlanıyorumm:))
Eeee,canım gördüğün gibi kürleri kullanan hamiş kalıyor o yüzden ispatımız da var ,eşin de görüyor bunu :)) Vapi ,Muselt derken sıra biz de .Moral oldu bize de ,değil mi tatlım ?
Hocamızı aradığın zaman mutlaka kendi durumunu da anlat tatlım,bakalım ne diyecek ?
41 yasin şerif geçen ay:) orası ya d,ye yazmışım...duasız olmuyor..fatıma ana eli otunu umreden almıştım gecen sömestrde..nerdeyse 1 yıl olacak ama kullanmak nasiip olmamıştı cevat akşit hocadan da dinleyince evet tılsım olabilir sonuçta okunmuş bi şeyi üzeirmde taşıyorum niyetiyle taşıdım ilşki anında da avucumda sakladım..eşimin konsantresi bozulmasın diye..duşa girerken çıkarıyordum..öyle işte..
Çok geçmiş olsun tekrardan ,sanırım bu lavanta kürünü hocamız bizzat vermedi sana.Genel olarak herkese önerdiği kür ,tatlım kişiye özel kür almak uygulamak çok daha iyi.Bak bizim topiğe bugün yazdın sen ve hocamızın hastlarından Museltin hamilelik müjdesini de gördün.Hocamız çok iyi bir insan.Sana tavsiyem kendisini arayıp bu yaşadıklarını anlatman ,onun da mutlaka söyleyecekleri vardır.Zaten ücretsiz bu hizmeti veriyor.Belki bu saç dökülmesiyle ilgili herkesin gözünden kaçan bir durum vardır,en azından bu konuda seni yönlendirir.Pztsi,salı,çrsmba günleri ulaşabilirsin.Gerçi o kadar çok hastası var ki hemen düşmüyor,ben 1 saat uğraşıyorum düşürmek için.
İnşallah her şey istediğin gibi olur bi de çok gür saçlara sahip olursun :)
canım benim nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam gözlerim doldu yemin ederim ağlamak istiyorum ama şuanda ortam müsait değil :)) rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallahhh.... Allah sağlıklı hayırlı evlat evlatlar verir inşallah canım özelden mesaj atmışsın benim henüz 50 msj olmadığı için atamadım ben şuanda 4 küre geçtim tahlil yaptırmadım henüz galiba bu kürlerden sonra yaptırıcam değerlerim normale yaklaştıysa hiç beklemicez tüp bebeğe baş vurucaz nolur dua et bizim için. bende meryem süresini okuyorum şimdide 41 hurmaya okuturucam bunu tam nasıl olduğunu bilimyorum ama bi abla var bana antıcak rabbim bizi huzurunda boş göndermesin isteğen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin aminnnnnn
Çok geçmiş olsun tekrardan ,sanırım bu lavanta kürünü hocamız bizzat vermedi sana.Genel olarak herkese önerdiği kür ,tatlım kişiye özel kür almak uygulamak çok daha iyi.Bak bizim topiğe bugün yazdın sen ve hocamızın hastlarından Museltin hamilelik müjdesini de gördün.Hocamız çok iyi bir insan.Sana tavsiyem kendisini arayıp bu yaşadıklarını anlatman ,onun da mutlaka söyleyecekleri vardır.Zaten ücretsiz bu hizmeti veriyor.Belki bu saç dökülmesiyle ilgili herkesin gözünden kaçan bir durum vardır,en azından bu konuda seni yönlendirir.Pztsi,salı,çrsmba günleri ulaşabilirsin.Gerçi o kadar çok hastası var ki hemen düşmüyor,ben 1 saat uğraşıyorum düşürmek için.
İnşallah her şey istediğin gibi olur bi de çok gür saçlara sahip olursun :)
çok sağol canım ilgin için. peki nasıl ulaşıyosunuz kendisimi bilgi veriyo nasıl irtibat kurabilirim??? evet ben tvde izledim çok takip ederdim zaten ama başıma bu geldi malesef. bize özel kürmü veriyo nasıl tedavi ediyo mesela tahlillerimizi değerlendiriyomu? inşallah bende çare bulurum bende hastalığın bini bir para
evet canım,2.aradığımda evet kızım dedi benimle ilgili verdiğim bilgileri tek tek sıraladı zaten dosya numarası oluşturuyorlar sana özel muayene gibi takır takır işleyen bi sistemleri var ve hepsi kibar. aradığında göreceksin,güven dolu sesi bilgi dolu cümleleri büyüleyecek seni o kadar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?