Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

önemli bişey değil demek ki takmayalım kafamıza:)

satış danışmanıyım ama 1 yıldır çalışmıyorum canım.ne güzel yaa hep öğretmen olmak istemişimdir:)

dularım hep sizinle kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.sıkıntılı bir süreç ama şu mübarek cuma günü hürmetine Rabbim sizede müjde nasip etsin inşallah. bizim ileri hız %10 dan %15 e yükseldi yerinde hareketli %15 ten %25 e yükseldi. Ben duaların Rabbimin izni ile gerçekleştiğine inanıyorum ilaçlar birer araç.

öğretmenlik çok zor..doöates yetiştiri gibi evlat yetiştiriyorlar onlara baktıkça daha çok içim gidiyor.doğurup doğurup salıyolar..2 yaşındaki çocuklar dışarda sokakta öyle pijamlarla çıkıyorlar yokluk değil ihmal önemsememe...eşime diyorum da gülüyo:) onlar nasılsa çocuk çok biz de çocuk yok göüzüm gibi bakarım mantığı.. ne bileyim..Allah büyük..Cuma günü hürmetine...bir de benim adet öncesi burnum kanar hep o da bi rahatsızlıkmış netten baktım..hatta kısırlık bölümünün yüzde 30 u bu tür hastalarmış..fakülteye mi gitsem devlette yoksa memorial a mı gitsem bilemedim..tahlillere para vermekten sıkıldım...

Dert etme kahveleri tatlım,benim eskiden hiç yoktu.Son beş yıldır regl öncesi ve sonrası kahveler geliyor.Doktora sormuştum normal demişti ancak reglin ilk günü kabul etmiyoruz bu kahveleri demişti .Sizin de aklınızda bulunsun.Kendimizi soğuktan koruyalım,üşütmemek gerek.Sonra yumurtalıklarımız etkileniyor:)

Tatlım kahveleri kafaya takmayalım da tek sorun şu hamiş olunca da kahve gelebiliyormuş ya ,iş de biz o zaman hamiş olduğumuzu anlayamacağız :)Moralimizi bozmuyoruz kırmızı kartı görünce önümüzdeki aylara bakıyoruz :)))
Şu burun kanamasının nedeni ,burnunda damar çatlağından kaynaklanıyor olabilir mi?Bence bir KBB'ye görün.Ayy ,tahliller ,doktorlar derken inan zengin ettik hepisini,İçin rahat etsin istiyorsan iyi bir hastaneye mutlaka görün.Bak ben hsg de çektirdikten sonra daha da rahatladım ,en azından sorun olmadığını biliyorum .

Darısı bizlerin başına tatlım,bu soğuk havalardan kendini koru,beslenmene dikkat et,bulantıların daha başlamamıştır.O sürece kadar çok ye ki bebişe bol vitamin olsun :))
Bizim son spermiyogram da ileri hız %35 oldu,o zaman ümitsizliğe kapılmadan hayırlı olan vakti bekleyeceğiz.İnşallah sen ve bebişin çok sağlıklı bir 9 ay geçirirsiniz.
Unutmadan nasıl farkettin gebeliğini,değişik bir belirti oldu mu? :))

Son düzenleme:
valla prof KBBlere gittim uzmana merdivenaltına varana dek:)))ama yok özellikle adet dönemlerinde,neyse bakalım hayırlısı arıkalıştımda zaten..nasıl gidiyor kürler?? bi de soğuklara dikkat edelim canlar..

valla prof KBBlere gittim uzmana merdivenaltına varana dek:)))ama yok özellikle adet dönemlerinde,neyse bakalım hayırlısı arıkalıştımda zaten..nasıl gidiyor kürler?? bi de soğuklara dikkat edelim canlar..

Tatlim burun kanaman sagligini cok ciddi sekilde etkilemeyecekse sorun yok bence
Kürler iyi gidiyor ancak her seyi aç karnina icin yazmasi sıkıntı oluyor.Sogan ac karnina, pekmez ac, yag da ac.Sabah işe gitmeden pekmez iciyorum ac karnina.4 -5 arasi evde oluyorum gelir gelmez yagi 1 kaşik iciyorum.yarim saat sonra da sogani iciyorum.Gece 11 gibi sogani iciyorum.Uyumadan da 2. kasik pekmezi iciyorum.Tek bu duzeni uygulayabildim tatlim.
Sen nasil uyguluyorsun?

Saraçoğlunun kürü sayesinde saçımdaki dökülme hiç durmuyo artık lanet olsun inanıp yaptığım o güne psikolojim bozuldu resmen katkat arttı dökülme ve derim göründü doktorsuz hiçbişey yapmayın derim

aramadım tatlım. istemiyorum diyo eşim.üzerine gitmek istemiyorum fazla yavaş yavaş ikna olacak inşallah:)

Tatlim, erkekler bir kere istemeyince üstune gitmemek gerekiyor.Bak benimkine tahlil sonucu normale donünce yine doktora gitmekten vazgecti.İyisi mi biraz kendi haline birak eşini, kafasini toplasin.
Ahh o kahveler, bende de ayni sekilde oluyor.Bunu yillar once bir doktora sormustum, normal, bende de boyle oluyor, demisti.Doktorun bile boyle oluyorsa panikleyecek bir sey yok tamam mi tatlim

haklısın hayatım.şuanda klomen ve keçiboynuzu kürü kullanıyo eşim. 1. aşamayı kullanırken sen keçiboynuzu kürü yapmıştın bende başlamıştım hani,1 hafta yapıp bıraktık keçi boynuzları taze değildi çünkü.kasım ayının sonunda yeni mahsul gelecek demişlerdi. 1 aydır yapıyoruz bakalım.çok tazeler inşallah biraz faydası olur.
klomeni de doktoru yazdı 3 ay kullanılacakmış.bende de kist yapar mı diyo manyak :)))))

Tatlim valla esin de cok komikmis eee sen de kist olusunca korktu adamcagiz.
Kurlere gelince, L arginin gunde 1 defa yemek arasinda, at kuyrugu hafta iki defa bi de gunde bir defa propolis.Aslinda kurler bu defa cok rahat.Ben esiminkini hazirliyorum o da benimkini ikinci kurde o daha cok yorulacak gibi gorunuyor.Eee bastan oyle anlastik
Hocamiz tahlil sonuclarina gore size de bu kuru verecekse bence eczaneden L arginin al

:)))kafası karıştı kocacığımın ne yapsın yazık:)))
1 aşama epey zahmetliydi.hele hayıt tohumu!tohum dövmekten sıkıntılar basıyodu:)
L arganin alırım da doktor yada Saraçoğlu hoca önermeden kullanmaz.en iyisi hocayla görüştükten sonra alayım ben.

kızlaaaaaaaaaaarrr silik çizgi gördüm iki kez yaptım hamileyim:)) kürleri ihmal etmeyin ve ve ve dua..ben 41 yasin okumuştum gecen ya,önceki aylarda 41 meryem suresi,ve 41 hurmaya meryem suresi okutup her gün bi tane yamiştim..fatıma ana eli otu üstüne meryem suresi okuyup üzerimde taşıdım:) ve sürekli ya halık ya bari ya musavvir..günde 818 estağfirullah çekiyordum:)çünkü küçük yalanlar rahmi kısırlaştırıyor hadisini okumuştum aklıma (yalanı hiç sevmemem ragmen)bi kaç küçük yalanlar gelmişti hiiih deyip tövbeler..kısacası dua ve fiili dua..isterseniz size fatma ana eli otunu gönderebilirim..kan tahlili yaptırmadım.ilçe küçük merkeze gidemedim çünkü yollar buz..sadece hafif bel ağrısı var..gördüğüm leke çok küçüktü söylemiştim..moral olsun diye hemen anlatıyorum..hocamız adamın dibi hep derim..ilaç değil bitki gönderiyor inanmak inanmamamk pozitif düşünmek bizim elimizde...eşinize keçiboynuzu kaynatıp içirmeniz inanın yeterli her derde deva zaten maşallah..öyle işte dualarımdasınız..bana da dua edin..kanda sonrasında her şeyde sağlıkla yolumuza devam edelim..ümitvar olalım...Allah Kerim Rahim..ha bu arada bol ayetel kürsi..çok okudum neden olmuyo demeyin sakın..şeytana izin vermeyin ne olur...

41 yasin şerif geçen ay:) orası ya d,ye yazmışım...duasız olmuyor..fatıma ana eli otunu umreden almıştım gecen sömestrde..nerdeyse 1 yıl olacak ama kullanmak nasiip olmamıştı cevat akşit hocadan da dinleyince evet tılsım olabilir sonuçta okunmuş bi şeyi üzeirmde taşıyorum niyetiyle taşıdım ilşki anında da avucumda sakladım..eşimin konsantresi bozulmasın diye..duşa girerken çıkarıyordum..öyle işte..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))) yaşasıııııııııııııııınnnnnnnnn:):)))tebrik ederim yaaaa çok mutlu oldummm...Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnn..oh oh topikte hamileler çoğalıyo yarrabbimm sonsuz şükür..bende meryem suresi okuyorum bu ay 37. günüm bugün regl olduğum için kayınvalidem okuyo yerime.inşallah bana da vesile olur.lütfen dualarını esirgeme bizden:)gelişmeleri yaz merakta bırakmaa:)

Boyle bir sey yasamis olmana cok uzuldum
Kullandigin kurler neyle alakaliydi, hangi sorununuzdan oturu hangi kurleri kullandiniz da bu kotu durum ortaya cikti?
Hocamizla gorusup durumunuzu anlattiniz mi, eminim kendisi elinden gelen her seyi yapacaktir.
Etrafimda o kadar cok tanidihim hocamizin kurleri sayesinde farkli dertlerine şifa buldu ki, bunun uzerine 1 yildir hocamizla surekli irtibat halindeyim.Doktorlardan yana cozum bulamadigim pko ve astimima hocamiz sayesinde şifa buldum.İnsallah Allah omrune omur katar da onun ilminden her daim faydalaniriz.
Acaba vucudun neye tepki verdi de acilmalar oldu? Hormonlarla mi ilgili? Doktora gitti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…