eskişehirde oturmuştuk ortaokul yıllarımda..istanbulu da sömestrden bilirim..soğuktur..karnım ağrıyor belim hafif kırmızıları gördüm akıntı içinde afedersinizşimdi ocakta soğan suyum kaynıyor içip uyumak istiyorum...iyiyim moralman..napalım Allah sağlık versin..ben de de kist miyom yok ama 3 yıldır leke sonra adet oluyorum gitmediğim dr kalmadı lekeli zamanımda da gittim ben adet kanaması görmedim dedi güvendiğim dr..ayaklarınızı sıkı tutun..üşütmeyin..bu arada meslekler ne?:) ben öğretmenim:)
tatlım hadi sende miyom ve kist var ondan ilk leke geliyo.bende hiç bişey yok anlayamadım bu düzensizliği çok stresten kaynaklı olabilir belki.bu ay stres yapmayıp oluruna bırakıcak başarabilirsem:)
ben eskişehir de oturuyorum.buranın ayazı meşhurdur.buz gibi hava var.ayağımda panduflarla dolanıyorum bana mısın demiyo:)ay sonundaki doğalgaz faturasını merakla bekliyorum:)))
eskişehirde oturmuştuk ortaokul yıllarımda..istanbulu da sömestrden bilirim..soğuktur..karnım ağrıyor belim hafif kırmızıları gördüm akıntı içinde afedersinizşimdi ocakta soğan suyum kaynıyor içip uyumak istiyorum...iyiyim moralman..napalım Allah sağlık versin..ben de de kist miyom yok ama 3 yıldır leke sonra adet oluyorum gitmediğim dr kalmadı lekeli zamanımda da gittim ben adet kanaması görmedim dedi güvendiğim dr..ayaklarınızı sıkı tutun..üşütmeyin..bu arada meslekler ne?:) ben öğretmenim:)
dularım hep sizinle kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.sıkıntılı bir süreç ama şu mübarek cuma günü hürmetine Rabbim sizede müjde nasip etsin inşallah. bizim ileri hız %10 dan %15 e yükseldi yerinde hareketli %15 ten %25 e yükseldi. Ben duaların Rabbimin izni ile gerçekleştiğine inanıyorum ilaçlar birer araç.
valla prof KBBlere gittim uzmana merdivenaltına varana dek:)))ama yok özellikle adet dönemlerinde,neyse bakalım hayırlısı arıkalıştımda zaten..nasıl gidiyor kürler?? bi de soğuklara dikkat edelim canlar..
Zeynepcik, hocamizi aradinin mi tatlim?
Zeynepcik ,ikimizin de regl belirtleri iyice aynı
olmaya başladı,benim de 25 .günümde
kahveler başlamıştı , hatta sana da
söylemiştim. Acaba neden bu kadar erken
kahveler geliyor?
Patikciklerimi giydim ayaklarımı sıcak
tutuyorum :)]
BU KAHVE LEKE KÖTÜ BİŞEYMİ BENDE BAŞINDADA SONUNDA SÜREKLİ GELİYO VE EN AZ 10 GÜN SÜRÜYO BAZEN SİHAYA YAKIN OLUYO BU LEKE
aramadım tatlım. istemiyorum diyo eşim.üzerine gitmek istemiyorum fazla yavaş yavaş ikna olacak inşallah:)
İnsallah eşini cok ara vermeden ikna edersin tatlim, cok fazla ustune gitmeden
aramadım tatlım. istemiyorum diyo eşim.üzerine gitmek istemiyorum fazla yavaş yavaş ikna olacak inşallah:)
Tatlim, erkekler bir kere istemeyince üstune gitmemek gerekiyor.Bak benimkine tahlil sonucu normale donünce yine doktora gitmekten vazgecti.İyisi mi biraz kendi haline birak eşini, kafasini toplasin.
Ahh o kahveler, bende de ayni sekilde oluyor.Bunu yillar once bir doktora sormustum, normal, bende de boyle oluyor, demisti.Doktorun bile boyle oluyorsa panikleyecek bir sey yoktamam mi tatlim
haklısın hayatım.şuanda klomen ve keçiboynuzu kürü kullanıyo eşim. 1. aşamayı kullanırken sen keçiboynuzu kürü yapmıştın bende başlamıştım hani,1 hafta yapıp bıraktık keçi boynuzları taze değildi çünkü.kasım ayının sonunda yeni mahsul gelecek demişlerdi. 1 aydır yapıyoruz bakalım.çok tazeler inşallah biraz faydası olur.
klomeni de doktoru yazdı 3 ay kullanılacakmış.bende de kist yapar mı diyo manyak :)))))
Tatlim valla esin de cok komikmiseee sen de kist olusunca korktu adamcagiz.
Kurlere gelince, L arginin gunde 1 defa yemek arasinda, at kuyrugu hafta iki defa bi de gunde bir defa propolis.Aslinda kurler bu defa cok rahat.Ben esiminkini hazirliyorum o da benimkiniikinci kurde o daha cok yorulacak gibi gorunuyor.Eee bastan oyle anlastik
Hocamiz tahlil sonuclarina gore size de bu kuru verecekse bence eczaneden L arginin al
Tatlim valla esin de cok komikmiseee sen de kist olusunca korktu adamcagiz.
Kurlere gelince, L arginin gunde 1 defa yemek arasinda, at kuyrugu hafta iki defa bi de gunde bir defa propolis.Aslinda kurler bu defa cok rahat.Ben esiminkini hazirliyorum o da benimkiniikinci kurde o daha cok yorulacak gibi gorunuyor.Eee bastan oyle anlastik
Hocamiz tahlil sonuclarina gore size de bu kuru verecekse bence eczaneden L arginin al
kızlaaaaaaaaaaarrr silik çizgi gördüm iki kez yaptım hamileyim:)) kürleri ihmal etmeyin ve ve ve dua..ben 41 yasin okumuştum gecen ya,önceki aylarda 41 meryem suresi,ve 41 hurmaya meryem suresi okutup her gün bi tane yamiştim..fatıma ana eli otu üstüne meryem suresi okuyup üzerimde taşıdım:) ve sürekli ya halık ya bari ya musavvir..günde 818 estağfirullah çekiyordum:)çünkü küçük yalanlar rahmi kısırlaştırıyor hadisini okumuştum aklıma (yalanı hiç sevmemem ragmen)bi kaç küçük yalanlar gelmişti hiiih deyip tövbeler..kısacası dua ve fiili dua..isterseniz size fatma ana eli otunu gönderebilirim..kan tahlili yaptırmadım.ilçe küçük merkeze gidemedim çünkü yollar buz..sadece hafif bel ağrısı var..gördüğüm leke çok küçüktü söylemiştim..moral olsun diye hemen anlatıyorum..hocamız adamın dibi hep derim..ilaç değil bitki gönderiyor inanmak inanmamamk pozitif düşünmek bizim elimizde...eşinize keçiboynuzu kaynatıp içirmeniz inanın yeterli her derde deva zaten maşallah..öyle işte dualarımdasınız..bana da dua edin..kanda sonrasında her şeyde sağlıkla yolumuza devam edelim..ümitvar olalım...Allah Kerim Rahim..ha bu arada bol ayetel kürsi..çok okudum neden olmuyo demeyin sakın..şeytana izin vermeyin ne olur...
Saraçoğlunun kürü sayesinde saçımdaki dökülme hiç durmuyo artık lanet olsun inanıp yaptığım o güne psikolojim bozuldu resmen katkat arttı dökülme ve derim göründüdoktorsuz hiçbişey yapmayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?