Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Degerler 0 mı cikti, cok uzuldum yaa. Ama hayirlisi olsun.Bizim kaderimizde dogal yollarla hamile kalmak vardir belki de.
Pes etmek yok tatlim, tamam mi?

1.20 çıktı tatlım.
yorulduğumu hissediyorum artık.

1.20 çıktı tatlım.
yorulduğumu hissediyorum artık.

Ne olursun boyle konusma tatlim, yaşın o kadar genc ki haksizlik ediyorsun hen kendine hem eşine.
Su an yoldayim eve gecince daha rahat yazarim.
Hayata, kadere küsmek yok.Simdi bu kadar ilactan sonea vucudunu iyice dinlendirmen gerekecek.Hatta sogan kuru bile olabilir bence.Tatlim bence mutlaka saracoglunun kurlerine devam etmelisiniz.Dedigim gibi hayirli bir vakitte gelsin bebislerimiz.Ama biz de yilmadan usanmadan elimizden geleni yapalim.

Canim nasip...bir bakarsin kendiliginden hamile kalirsin hic belli olmaz yorgun hssetmen normal dinlen dusunmemeye calis aslinda hepimizin ihtiyaci kafamizdan atmak..uzulme ama canim uzme sakin kendini.

inşallah...aslnda ağlamadım bile,kanım dondu sanki.üzüldüm de değilde bıktım sanki,daha 24 yaşındayım.millet benim yaşımda üniversite bitirip,kariyer yapıyor.evlilik hele bebek en son ki hayalleri.ben de tutturdum bebek bebek diye...hayattan zevk almamaya başladım,kendime resmen eziyet ediyorum.oluruna bırakacağım artık.

Gonozcum, o kadar bıktık ki kür,ilaç kullanmaktan...biraz nadasa çekiliyoruz biz,yoksa evliliğimiz zarar görecek.

Tatlim, bu bizim yasamamiz gereken bir sinav diye dusunuyorum.Rabbim ol deyince olacak.
Bak kendinde diyorsun yaşım cok genc diye, zaten ugraslarin var ( boncuk oyasi ), kendine farkli ugraslar da edin ki bunlari daha az düşünecek vakit olsun.
Ya biz ne yapalim tatlim, yaş 33 olacak neredeyse.Maddi yonden tüp bebegi zaten şu anda karsilayaçak durumda degiliz.Bir de işin maddi boyutu var tatlim. Yine de sukrediyorum, Rabbim saglikli, eli yuzu duzgun, hayirli evlatlar nasip etsin.Sağlikli olsun da varsin gec olsun.Etrafimda engelli bebegi olan arkadaslarim var, Rabbim kimseyi bu gibi seylerle sınamasın. İnan gencecik yaşta 10 yaş yaşlanmis adeta.O kadar zor ki.İste bu yuzden sukretmek gerekiyor, gec olsun da saglikli olsun ( beden sagligi, akil sagligi yerinde)
Umutsuzluga hangimiz dusmuyoruz ki, ben de karamsarliga kapilip gidiyorum cogu zaman.Ama kendimi toparlamayinca da hayat berbat bir hal aliyor.
Kurler konusunda ara vermek istiyorsaniz, oyle yapin yeter ki kafaniz rahat olsun.Hen belki sana da esine de daha iyi gelir.
Biz her zaman senin yanindayiz.Birbirimize her daim destek olacagiz tamam mi tatlim.

canım benim,senin yüreğin ne kadar güzel...çok teşekkür ederim, bana vakit ayırıp uzun uzun teselli ettiğin için.

haklısın,hayat bir sınav,bize de bu soru çıktı.beterin beteri var çok şükür halimize.en azından eşimin sperm sayısı her yaptırdığımız testte biraz daha artış gösteriyorolacak inşallah inanıyorum.2014 te hamile kalıp,burada birbirimizin sevincini paylaşacağız.

Rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı,salih evlatlar nasip etsin.dediğin gibi en önemlisi sağlık.şükretmek için yüzlerce sebebimiz var,şükür...

Senin yüreğin de çok güzel :) Rabbim inşallah 2014 'te bebişlerimizi kucağımıza vermeyi nasip eder tatlım.
Ayy,Muselt nete hiç giremiyor galiba .Eeee,şehir dışında olunca zor tabiki :) En azından şöyle bir dinlenip gelir sonra da anlatır bize tatilde neler yaptığını ,valla ben biraz ev kuşuyum .Seviyorum evde zaman geçirmeyi:))Ama yazın güzel bir tatile hepimizin ihtiyacı olacak .Gerçi ben hiç öncesinden tatil planı yapmam ,biraz anlık gelişir ama tatil kesinlikle insanın ruhunu dinlendiriyor:)
Tatlım kadınlarkulubünün yemekler konu başlığından yöresel yemeklere bir göz gezdirdim,birkaç yemeyi ilk fırsatta deneyeceğim ,lezzetine göre sana yazarım :))kötü olursa ses etmem :))

Bugün itibariyle eşimin ikinci kürüne başladık ,valla hocamız kocişime hep güzel kürler vermiş ,afedersin bana da en acı ,tüyleri diken diken eden kürleri vermiş:)) bugün incir kürüne başladık,ayy bir görsen benim kür fena kokuyor tadı da bayağı acı boğazımı yakıyor düşün artık;ancak eşimin ki aşure gibi koktu burnuma ,bir canım çekti anlatamam ,o da çok güldü yüzümdeki o ifadeye.Ancak prolaktinden ötürü incir,üzüm gibi gıdalar bana yasak ,o yüzden sadece kokusuyla yetindim :)) inşallah üçüncü küre gerek kalmaz,ancak gerek kalırsa da bu defa benimkiler de lezzetli olsun:)
Hani "Ben bilmem,eşim bilir "yarışmasında erkeklere lahmacun,adana vb . gibi yemekler yediriyorlar da ,hanımlara ise acı biber ,işte bizim durumda biraz öyle

Son düzenleme:

Muselt tatilin keyfini çıkarıyor ne güzel
geldiğinde sorarız neler yaptığını...
ayy,kadınlar kulübünde hep bebekle ilgili forumlara bakıyodum,bundan sonra değişik şeylerle de ilgileneceğim.tamam tatlım,sen beğenirsen bana da de bende yapayım.

kıyamambir nefeste dik tatlım,şifa niyetine inşallah.

Hanımlar hocanın tedavisi kaça mal oluyor ? Bir de nasıl ulasıyorsunuz hocaya?

Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayalı,imanlı,edepli,takvalı,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılıve becerikli hak yolda,hep hayır yolda olan her şeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle hayırlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle amınn

kızlar nerdesınız her gun bakıp yazdıklarınızla umut oluyorsunuz kac gundur kımse yok ya umutlarımız bosunamı ınsallah en kısa zamanda hayırlı haberler almaya baslayacagız ınanıyorum

Amin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…