evet tatlım,düzenli olarak 2 aydır folibol kullanıyorum.ondan öncesinde 1 ay kadar ino folic kullanmıştım,karın ağrısı yaptı,bırakmak zorunda kaldım.tamam canım anlıyorm seni..bu isteksizlikte geçecek eminim..bırak kendini sal:) keyfine bak..lekelenmelerin normal olması iyiyse problem yok şükür..dualarda buluşalım artık..bu arada folbiola başladım demiştim..sen kullanıyor musun??
Merhaba kizlar,
İnsallah bu sıkıntılı gunleri atlatiriz.İste her sey insan icin, demek ki biz de isteklerimize hemen kavusamiyoruz, yapacak bir sey yok.
Tek istegim artik etrafimda hamile gormek istemiyoum, Allah onlara saglik versin, bebislerine de ama bir sure hamile kimseyi istemiyorum etrafimda.Gerci sacma oldu ama boyle ya da biz cabucak hamile kalalimBu daha iyi bir istek oldu.
Museltcik ben yaklasik 7 aydir folbiol kullaniyorum esime de veriyorum.Erkekte de cok faydaliymis.
Zeynepcik o kahveler bende reglin ilk iki gunu ve reglin son 3 gunu mutlaka geliyor.Doktora sormustum normal bir seymis.Eskiden yoktu, son 6 yildir boyle.
Museltcik, insan gercekten hamilelerin yaninda kendini kotu hissediyor, sanki eksik gibi, kusurun varmis gibo.Ayy tam ifade edemedim ama oyle bir sey :-(
romanyada mucize işac diye satılan bir ürün ve onlarca hamile varkendi adıma söyleyeyim brancayı ilk kez duydum Google a sordum ilaç gibi bi şey..ki ben karşıyım...bitkisel değil çünkü...sizin cesaretinize de şaşkınım( Allah korusun ya ters bi etki yapsaydı sizde??
romanyada mucize işac diye satılan bir ürün ve onlarca hamile varaktardan alınan ottan daha ii bence
dr.unuza basettiniz mi bu ilaçtan?
tabiki su an sifa tıp ta alternatif bekleme sürecinde hastalara veriliyor ama getirmesi zor malesef ben kullandım ve erkek infertilitesi icin de arkadaslara tavsiye ettim hepsi hamile şükürler olsun
izmirde bende izmirdeyim istanbul da da verildigini duydum verilmese ne olacakki birsürü kişi hanmile önemli olan bu yumurtalar ve spermler şaha kalkıo ben memnun kaldım ve tavsiye ettigim herkes 6 7 ay icinde hamile kaldı şükür allahahmmmmm....şifa tıp derken bi merkez mi..nerede??
izmirde bende izmirdeyim istanbul da da verildigini duydum verilmese ne olacakki birsürü kişi hanmile önemli olan bu yumurtalar ve spermler şaha kalkıo ben memnun kaldım ve tavsiye ettigim herkes 6 7 ay icinde hamile kaldı şükür allaha
yok canım kızmıyorum olurmu inan ilac icin millet seferber benim esim gümrükcü o bile zor getirtti bana bi aara gitti gidiyorda biri satmıs diye duydum ilac 15 tl bişi şaka gibi pahalı da diil hatta 12 tlye almıstık yani pco olanlara ve spermi az olan erkeklere cok ii gelio zaten acıklamalarında da yazıo mucize üreme ilaci dsie satılıomus orda ben 3 ay kullandım doktor yumurtalarımı görünce şaşırdı naptın sen dedi rherkeste aynı etkiyi yaparmı bilemem amöa kime söylediysem hamile kaldı bazıları düşük oldu tabicanım benim tamam anlıyorum da sani kızyorsun bana..ben inanmak için detaylı soruyorum sonrası için bi yan etkisi var mı bu bilinmiyor( ya da biliniyr mu?
yok canım kızmıyorum olurmu inan ilac icin millet seferber benim esim gümrükcü o bile zor getirtti bana bi aara gitti gidiyorda biri satmıs diye duydum ilac 15 tl bişi şaka gibi pahalı da diil hatta 12 tlye almıstık yani pco olanlara ve spermi az olan erkeklere cok ii gelio zaten acıklamalarında da yazıo mucize üreme ilaci dsie satılıomus orda ben 3 ay kullandım doktor yumurtalarımı görünce şaşırdı naptın sen dedi rherkeste aynı etkiyi yaparmı bilemem amöa kime söylediysem hamile kaldı bazıları düşük oldu tabibende yeni ögrendim hamile oldugumu 3 asılama ve tüp bebege gececekken denedim şükür allaha test yaptım pozitifEki Görüntüle 975966
yaaa oldum olası korkarım bu tarz ilaç kullanmaktan(( yani dr tavsiyesi olanı bile düşünürüm.bilemiyorum (( sanırım daha tak etmedi yoksa direk kullanırdım şu an kürleri uyguluyorum ve hamile kalmıştım..kalanlar umut oluyor bize..kürlerimiz 3 aşamalı hele bi bitsin ondan sonra bakarız ki inşallah hiiççç bakmaya gerek kalmadan 3. Aşamaya gelmeden hamile kalırız....
branca ursului adı ilacınwuuuuuuu allah korusun...biz hocamızdan almıştık..bu arada netten baktım mobilya markası çıkıyor brança yazınca...
kızlarrrr hiç üzülmeyin ve sabırlı olun, herşey zamanı gelince oluyo ne yapalım yapacak bişi yok...bi ablamız vardı 21 yıllık evli doktorlar kesinlikle normol yollardan çocuğun olmaz diyorlardı, 2 aşılama 2 tüp bebek denemesi oldu tutmadı sonra yine demek istiyorum dedi ve 3.tüp bebeği denedi ve şuanda 6 yaşında ikiz kızları var. doktorlar normal yollardan çocuğun olmaz diyodu kendini o yüzden bu kadar çok yıprattı ve rabbim nasip etti, ve şimdi işte rabbimin mucizesiki onca yıldan sonra ve yaşı 41 olmasına rağmen ve doğal yollarla çocuk sahibi olması imkanız denirken ve okadar tüp bebek denemesinin ardından azalan yumurta rezervlerine rağmen şimdi KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALDI, demem o dur ki zamanı ve sırası gelmeden hiç birşey olmuyo ne olur biraz sabırlı olalım ve dua edelim.. :))
romanyada mucize işac diye satılan bir ürün ve onlarca hamile varaktardan alınan ottan daha ii bence
wuuuuuuu Allah korusun...biz hocamızdan almıştık..bu arada netten baktım mobilya markası çıkıyor brança yazınca...
Tatlım ,üzülmemek elde değil.Bazen hamile olacağımı görmek imkansızmış gibi geliyor.En azından şu sıralar böyle olumsuz ,negatif takılıyorum .Umutsuzluk daha beter bir şey.İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..
hayatım,öyle iyi anlıyorum ki seni...şu aralar aynı duygular içersindeyim bende...inşallah kurtuluruz biran önce şu ruh halinden...
Ahahahahaha zeyneeeeeepeppp çok güldümm yaa)))) kediler gibi doğurganlık ) gonoz, gonoz aynen bahar havası ve kıtlık ve kuraklık ve cocuklarımızın geleceği ) derken sanırım regl ve havalar gerginlik yapıuor insanda..ben branca usuile kaeşıyım; (((sizi erkilemek istemiyorum ama korkuyorum işte ne bileyim ilaç olunca korkuyorum zeynepciğin de deği gibi ben zaten bağışıklığı düşük biriyim alerjisi cabuk nukseden derken..neyse arkadaşa sağlıklı hamilelikler ve bizlere de dua etmesiniz istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?