Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayalı,imanlı,edepli,takvalı,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılıve becerikli hak yolda,hep hayır yolda olan her şeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle hayırlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle amınn
kızlar nerdesınız her gun bakıp yazdıklarınızla umut oluyorsunuz kac gundur kımse yok ya umutlarımız bosunamı ınsallah en kısa zamanda hayırlı haberler almaya baslayacagız ınanıyorum
ayy ne kadar güzel bir dua
tüm kalbimle amiinn diyorum amiiinnn...
canım ben bu ay aşılama yaptırmıştım,negatif olunca pek yazmak gelmiyo şu aralar içimden.hevesim kırıldı,soğudum sanki bebek fikrinden...
Gunaydin Kizlar, valla ben de giriyorum topige bakiyorum kimse bir sey yazmamis o yuzden cikiyorum.Sanirim herkes biraz dinlenmek istiyor.
canım,karşılaşamiyoruz.evet,biraz dinlenmeye ihtiyacımız var sanırım...Gunaydin Kizlar, valla ben de giriyorum topige bakiyorum kimse bir sey yazmamis o yuzden cikiyorum.Sanirim herkes biraz dinlenmek istiyor.
zeynep cok uzuldum insallah bebegin sana supriz yapar hic beklemedigin anda gelir biliyorum cok zor bir umutla basliyosun hele o oniki gun hayeler korkular anca yasayan bilir yinede cok sukur yasadigim tum kotu sonuclara rahmen hic umudumu yitirmedim her ay bebegim benimle diye umutlaniyorum inaniyorum Rabim bizi cennet kokulu meleklerimize kavusturacak
amiiiiiin inşEyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayalı,imanlı,edepli,takvalı,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılıve becerikli hak yolda,hep hayır yolda olan her şeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle hayırlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle amınn
kızlar nerdesınız her gun bakıp yazdıklarınızla umut oluyorsunuz kac gundur kımse yok ya umutlarımız bosunamı ınsallah en kısa zamanda hayırlı haberler almaya baslayacagız ınanıyorum
canım,karşılaşamiyoruz.evet,biraz dinlenmeye ihtiyacımız var sanırım...
inşallah canım,dua etmekten başka yapacak birşey yok.
ben de inanıyorum birgün anne olacağımıza,tüm kalbimle...
merhabalaar kızlar ve tatil bitti ve ben buralardayım...Hemen Zeynepcik sana yazmak istiyorum ama ne yazayım kikendinizi dinlemdirme fikrine katılıyorum yayın duyguları sıkıştıra sıkıştıra bii hal olduk,sürekli aynı duyguya odaklanmaktan başka hayat başka şeylerin tadını alamıyoruz inşallah bir gün hepimiz anne olacağız..Gonozzcuğum evet güzel haberlerle gelmek isterdim ama ben bu kimyasal gebelikten sonra 23 günde bir adet olur oldum..ve tatil sonunda yani 2 gün evvel kırmız damlalar geldi ve devam ediyor sanırım 3-4 gün sonra da anca adet olurum..valla birliktelik ve kürler için çalıştım zaten ctesi yola çıktık kendi evi olmayınca insanın sürekli gezinti halinde olunca olmuyormuş ilk 3gün filan soğan suyu kaynatmaya çalıştım oooo baktım olmuyor bıraktım..çalışmalarda olmadı amaaaan dedim keyfime keyfimize göre davrandık eşimle..o da güldü sallayacağız buu ay dedik...ve evimize geldik bugün..mis gibiii:))aslında foruma takılmayı takıntı haline getirmişim girince rahatlıyorum ama girmyeyeceğim çok düşünüyorum sanki diyorum...olmuyor...neyse bakalım..gonozcuguuum yaa bu arada İstanbul nası' bi memleket yaa hu..ooyyhhh ayaklarım şişti dağıldım gezmekten ama trafik manyak bi şi manyak ( aklıma sen geldin..
Gonozcuğum...aynen..tam regl olum..iki gundur şiş şiş ve stresli ama umutluyum..regl olmak tekrar çalışmalar tekrar beklemek..ama ne yapalım Allah sağlık versin...dualarda buluşalım..sıkma canını yalnız değilsin...bunlar geçecek sağlıklı çocuklu gunler bizi bekliyor...inşallah...
Kızlar merhaba,
Bu sıralar hafif bir depresyon modundayım ,o yüzden nete pek girmiyorum.İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor ,regl olmamın da bunda bir etkisi var.Evde de beş karış suratla geziyorum.Sanki her şey çok kötü gidiyormuş gibi geliyor.
Museltciğim ,hoşgeldin.Ne iyi ettiniz tatile çıkmakla tatlım.Valla benim de aklıma sen geldin,İstanbul çok yorucu aynı zamanda güzel bir şehir( Tabi gezersen ,yaşamak çok yıpratıcı )
Regl dönemlerin tekrar düzelir diye düşünüyorum .Ben de daha az aralıklarla olmak isterdim.36 gün oldu yeni oldum.Senin yumurtlama
aralığın daha kısa oluyor ,bence bu iyi bir şey.
Zeynepciğim ,sen nasılsın ?Umarım kendini daha iyi hissediyorsundur.Gerçi sana böyle diyorum da ben daha karamsar bir ruh halindeyim
Allah,hepimize sabır versin,yüzümüzü güldürsün .( AMİN )
kızlarr merhaba...Gonozcuğum...aynen..tam regl olum..iki gundur şiş şiş ve stresli ama umutluyum..regl olmak tekrar çalışmalar tekrar beklemek..ama ne yapalım Allah sağlık versin...dualarda buluşalım..sıkma canını yalnız değilsin...bunlar geçecek sağlıklı çocuklu gunler bizi bekliyor...inşallah...
kızlarr merhaba...
Muselcim hoşgeldin,özlettin kendini
hepimizde bir karamsarlık var bu aralar,Rabbim içimize ferahlık,aydınlık versn...
Gonozcum,iyiydim düne kadar,aşılamanın psikolojisini tam atlattım derkeeenn kahve lekelenmem başladı.halbu ki adetim biteli 2 gün oldu,bu ne ki şimdi?fikri olan var mı?dünden beri devam ediyor,doktora gitmek asla istemiyorum,hastane önünden geçerken bile daralıyorum.kistim de yoktu,offf:18:
zeynepcik,canım hoşbulduk..kahvelekeler bizde yani gozozdada adet öncesi oluyordu..ben de de kist yok ama bünye böyle sanırım..sen şimdi yorgun musun nasılsın bilmiyorum ama soğan suyu diyecğim yinekürlere ara verdik demiştin..senin kürün var mıydı ki?? eşin kullanıyordu sadece dseğil mi..adet sonrası kahverengi leke hakkında bilgim yok yaşamadım hiç...
canım,aşılamada kullanılan ilaçlardan kaynaklanıyormuş.geçen ay aşılama yaptıran bir arkadaşta da adet sonrası kahve leke olmuş.içim rahatladı,demek ki normal.
hayır canım,sadece eşim Saraçoğlu'nun kürünü kullanıyordu,2. aşılamayı almamaya karar verdik.şu ara eşim kendine keçi boynuzu kürü,ceviz,bal filan yapıp yiyor.yoksa bana kalsa hiç uğraşamam,canım istemiyor artık.
soğan suyu içmekte istemiyorum,çok bunaldım,inan...oluruna bıraktım artık.en olmadı ağustos yada eylülde tüp bebek yaptıracağız.
yardımcı olurmusunuz bende aşılama yaptırmak istiyorum eşimin sperm sayısı ml de 10 milyon ileri hızlı 0 ileri yavaş %15 tutma olasılığı nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?