bende haftaya başlıyorum Allah' ın izniyleeee diğer bitkiler ne? ben civanperçemli hayıtlı macun kullanıyorum incir de tabi:) soğana da başlıcam sizin bitkilerin içeriiği ne ??
tatlıımmmmmm biz kürlerin içeriğini burdan söylememe kararı aldık. çünkü hocamıza haksızlık olur diye..ama sen baya yaklaşmışsın kürlere:)) sorununuz neydi? çünkü sana özelden yazsam bile herkesin kürü farklı farklı..sunu söyleyebilirim ki her aşama soğan suyula başlıyor:)))
bende biliyorum o zaman o kürü :))) sperm sayımızda düşüklük var bir de bende basık rahim var. yaza doğru aşılama yaptırcaz tutmazsa ameliyat olcam şimdilik bitkiler kullanıyoruz eşimin daha çok kullandığı ürünler.
sperm düşüklüğüne keçiboynuzunu tek geçerim:)))en az 2,5 ay een az her gece ...kaç yıllık evlisiniz??gerçi bu soruya sinir oluyorum ama ne bileyim dalgaya ben de kapıldım sanırım...
keçi boynuzunu bizde kullanıyoruz:) proxeed plus ve bitkisel karışımlar ginseng filan:))) 3 yıllık ama 21 yaşındayım eşimde 24 şükür yaştan kurtuluyoruz.
tabi tabi şu yaşı küçükk olan arkadaaaşalllaaaaara da sinir oluyorummmm:)))) ama 21 zaten gerçekten küçük bi yaş.sanırım eğitim öğretim hayatı ya yok ya da ikisi birlikte devam ediyor?:) yoksa evlilik için bize o yaşlarda akıl bi karış havadaydık:))) nazeden sen maşallah zaten gerekli bitkisel takviyeleri yapıyorsun...innnşallah çok bekletmez ufaklığın Rabbim tezelden nasip eder..valla söyleyecek başka bi şey gelmiyor aklıma öneri filan..sadece su preseed i merak ediyorum gonoooozzz ne dersin huhuhu zeyneppp diğer arkidişlerrrrr:)))
teşekkür ederim düşünceler için canım biz hayata erken atıldık 18 yaşında mezun oldum ve tayinim çıktı çıkınca da evlendim:) eşim de ben de çok şükür devlet memuruyuz:) evet ya bitkilerle uğraşıyoruz zorunlu doğu hizmetimizdeyiz imkan kısıtlı buralarda. yazlık izinimize çıktığımzda aşılama yapcaz bakalım:))))
:))) evet imkanlar zaman kaybı gibi gelse de nasip işte ne yapalım..merkezi bi yerde olsaydık hey ay yumurta takibi yapmaktan dr.um bıakrdı..sürekli araştırma haliyle caktıradan aktarların önünden gercer krem bakıyor gibi diğer bitkilere bakardım:))))
nazdeciğim bu topikter herkes soğan sululu:)) evet kullandık ve faydası oldukça fazla..kimi bünye ilk aylarda kimisi 3.ayda cevap veriyor..ama bizi saraçoğlu hocamızın kürlerini kullanıyoruz..arayıp görüşüp sonuçlarımıza göre kür paketlerimizi alıyoruz..
bu arada gonozcuğum zeynepcik ve arkadaşlarr:)
prespeed kullanan var mı aranızda?? ya benim gaz problemim var ve hatta bu yuzden rahim filmim çekilememiş ilaç gitmemeişti ileriye..kendimce su yorumu yapmıştım basıçla gönderilen ilaç gitmediyse spermler nasıl gitsin..ama nasip ki gitti orası çooook ayrı..demek ki Mevlam o zaman ol dedi..ya kısacası zararı olur mu?? ben ankaradaki dr.uma mesaj çektim..alanında uzman ve cerrahisi mükemmel..bakalım ama sabırsız ve merakla size de sorayım istedim...
gonozzz canımmmm...girebolu tüket:) benim hemen geçirmişti..zor tabiiii biliyorum(
başşşkkaaa başşşkaaaa ne desem:))
bugun 2.bitkime geçmem gerekiyor ama daha kargoda inşallah yarın elime geçer...soğan suyu bitti..arada bazı günler 1 kere içiyordum o yüzden bugun de içeceğim 16.güne sarkıyo ama bi şiii olmaz sanırım:)))
preesed kullanmadım ama duydum Museltciğim.kuruluk problemi yaşayanlara öneriliyor genelde.ayrıca sperme hareket kattığını ve yumurtaya spermleri daha rahat taşıdığını duymuştum, ne kadar doğru bilemiyorum.
doktorundan cevap gelirse bizi de bilgilendir olur mu?bende almayı düşünüyorum preseed jel...birazcık fiyatı yüksek ama ne yapalım:)))
preseed ne işe yarıyor şekerim
kısss yazdım yaaaa
ilişki sırasında kuruluk yaşanıyors PREESED aman adını tam yazamıyo olabilirimişte ondan kullanılıyo.birde spermlere hareket kazandırıyomuş.ilişkiden 10 dk önce vajinaya enjekte ediliyor...
kullanıyor musunuz siz canlarımm
kısss yazdım yaaaa
ilişki sırasında kuruluk yaşanıyors PREESED aman adını tam yazamıyo olabilirimişte ondan kullanılıyo.birde spermlere hareket kazandırıyomuş.ilişkiden 10 dk önce vajinaya enjekte ediliyor...
dogru yazmissin adini canim ben aldim kullandim da duzenli kullanmayinca bizde bi sey olmadi oncelikle kocamin yumurtlama gunleri olayini algilamasi lazim :) kuruluga cozum ama kesinn
canım benim daha önce hiç böyle olmadıysa bence sen mutlaka bi doktora görün, inşallah geçer canım iyileşirsin ALLAH yardımcımız olsun
canım,boşver yumurtayı arık,önce sağlık...
sen bir doktora git bence.bu kadar ağrı normal olmayabilir Allah korusun!güzelce ol muayeneni,sonra bebişte gelir Allah'ın izniyle.
nazdeciğim bu topikter herkes soğan sululu:)) evet kullandık ve faydası oldukça fazla..kimi bünye ilk aylarda kimisi 3.ayda cevap veriyor..ama bizi saraçoğlu hocamızın kürlerini kullanıyoruz..arayıp görüşüp sonuçlarımıza göre kür paketlerimizi alıyoruz..
bu arada gonozcuğum zeynepcik ve arkadaşlarr:)
prespeed kullanan var mı aranızda?? ya benim gaz problemim var ve hatta bu yuzden rahim filmim çekilememiş ilaç gitmemeişti ileriye..kendimce su yorumu yapmıştım basıçla gönderilen ilaç gitmediyse spermler nasıl gitsin..ama nasip ki gitti orası çooook ayrı..demek ki Mevlam o zaman ol dedi..ya kısacası zararı olur mu?? ben ankaradaki dr.uma mesaj çektim..alanında uzman ve cerrahisi mükemmel..bakalım ama sabırsız ve merakla size de sorayım istedim...
gonozzz canımmmm...girebolu tüket:) benim hemen geçirmişti..zor tabiiii biliyorum(
başşşkkaaa başşşkaaaa ne desem:))
bugun 2.bitkime geçmem gerekiyor ama daha kargoda inşallah yarın elime geçer...soğan suyu bitti..arada bazı günler 1 kere içiyordum o yüzden bugun de içeceğim 16.güne sarkıyo ama bi şiii olmaz sanırım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?