Kızlar ben size bi şiii demeyi unuttum ben 1 kez maydanoz süt buharı yapmıştım aslında yapmaya çalışmıştım))))) çünkü demir kova/kazan yoktu böyle güğüme oturmaya çaılışmıştım kocam gayet ciddiyardım ediyordu ben halime gülmekten:)))))) ayyy yazarken bile gülüyorum ama kürlere başlamaıştım daha sanırım ya gerçekten zamanı hatırlamıyorum ama yok yok kür falan başlamaıştım..ya yapsam ne olur ki ))) gece gece... bi de ağlıyorum lan ben (( lan yazasım geldi; ((( ağladım ve eşim de istiyor artık yaa ilk bi sene yani bu yaza kadar daha erken değil mi diye 15 gün konuşmamıştım şok olmuştum baş ağrısı çeke çeeke ağlaya ağlaya gecmişti günlerim...bugun gıyım tarzından bı modelı fösterdıgım yaa bılıyorsun sevmıyorum dedı gulerek sarılıp cocugumuza gıydırırsın dedı ben de oooooooo cocuugumuza bu tarzı gıydırene kadar 40 yasına geleceğım belkı ıcımden de emınım tarzım degısır belkı öööö dıye gözlerım doldu o da hemen tamam tamam alalım gıyecegım dedı )
Ya hu bı taşla iki kuş yanii))neyse yazının konusuna gelelım regl bıtmek uzre yarın yapsam mı kiiiiii hııı ne dersınız????
Ya inanın yazarken gülmekten tam anlatamamıştım)) çünkü inanın tam yapamadım cunku hem yandım hem dar bı seye oturmk denge kuramamak eşim yazık sırf ben ıstedgım icin ciddi ciddi yardım ederken onu o halde gorurken gulmekten rahat otuurup yapamaıştım ama 2 dk olmustur dıye dusunuyorum..ya kurlerım dıyorum Allahın ıznıyle de ıste ne yaparsın sabırsızlık )) burdan bı bayan tuplerı patlatmıss dıye yazdı arkadas korkttum sımdı yaaaa neyı merak etsem altında olumsuzluk cok oturmam bende 1 kılo sut bı demet maydanoz azıcık kaynt otur ustune usutme bu kadar ))) yanı bu kadar yazılıyodu ben de oyle yapmaya calısmısıtım..
off kızlarrrçok mutsuzum ben,sinir oluyorum hamile kadınlara
Tatlım ,üzülmemek elde değil.Bazen hamile olacağımı görmek imkansızmış gibi geliyor.En azından şu sıralar böyle olumsuz ,negatif takılıyorum .Umutsuzluk daha beter bir şey.İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..
hayatım,öyle iyi anlıyorum ki seni...şu aralar aynı duygular içersindeyim bende...inşallah kurtuluruz biran önce şu ruh halinden...
canımmmm bir gün bizde onlardan olacağız inşallah..hiç sinir olma( düşünsene hamile kaldıgında bebek isteyenlerin de öyle düşündüğünü..ben havalı havalı saçma sapan biz bebek düşündük yaptık diyen beyinsizlere sinir oluyorum o kadar masum hamileleri aksine seviyorum soruyorum hep anlatsınlar istiyorum ama onlar biliyorumki benim üzüldüğümü zannediyorlar kısa kesiyorlar:))))))))) eeeen yakın arkadaşımdan biliyorum DD halbuki ben hergün soruyorum...dua edelim zeynepcikkkk ne olur yıpratma kendini..üzülmek ayrı...oalcak inşallahhh...bu arada ben besmele i şerif yazıp üzerimde taşımayı düşünüyorum...inşallah Rabbimin ismi vesilesiyle...
kizlar cok kotuyum esimin sperm sonuclari degismedi 3 ay oldu kure baslayali 2. asmaya baslicak esim ama hic umudum kalmadi
canım,dur bir sakin ol.
çok mu düşük sperm değerleri?
Cok dusuk iki milyon uc aydir saracoglu hocamizin kurlerini kulaniyordu esim ikinci asamaya baslamada umutla test yapti sonuc ayni yoruldum Allahim sen yardim et kimseyi evlat hasretiyle yakma
Ya inanın yazarken gülmekten tam anlatamamıştım)) çünkü inanın tam yapamadım cunku hem yandım hem dar bı seye oturmk denge kuramamak eşim yazık sırf ben ıstedgım icin ciddi ciddi yardım ederken onu o halde gorurken gulmekten rahat otuurup yapamaıştım ama 2 dk olmustur dıye dusunuyorum..ya kurlerım dıyorum Allahın ıznıyle de ıste ne yaparsın sabırsızlık )) burdan bı bayan tuplerı patlatmıss dıye yazdı arkadas korkttum sımdı yaaaa neyı merak etsem altında olumsuzluk cok oturmam bende 1 kılo sut bı demet maydanoz azıcık kaynt otur ustune usutme bu kadar ))) yanı bu kadar yazılıyodu ben de oyle yapmaya calısmısıtım..
eşinde varikosel filan var mıydı?o kürlerin mutlaka faydası oluyor tatlım,2. kürde farkı inşallah göreceksin,umudunu kaybetme sakın.
Insallah 2 asamada biraz artsa bide saglikli sperm hic yok Rabbim sen yardim et 2 asama biterse tup bebek tedavisine basyacagim ama cok yorgunum gucum kalmadi zamanim yok yas 35 cok esimde hic sorun yok neden oldugunu anlamadilar yani hic sorun yok diyorlar
keçi boynuzu kürünüde dene faydası olur belki.
inşallah çok güzel artışlar olur canım,sıkma canını lütfen.
kizlar cok kotuyum esimin sperm sonuclari degismedi 3 ay oldu kure baslayali 2. asmaya baslicak esim ama hic umudum kalmadi
nizarcığım,sabırlı bi süreç bizim durumlarımız..ne olur umutsla kürleri( bazen umutsuzluğa kapılma yorulma..umutla uygula..bazen bende de oluyor ama inan hamile kalınca bianda bitiyor unutuluyor ve hatta aferin diyorsun iyi ki bırakmamışım diyeceksin..2.aşama belki katlayacak değerleri belki 3.aşama.yani su an vücut belkiancak kendine geliyordur bilemeyiz..anlatabiliyor muyum..hocamızı mutlaka ara..ulaşmaya çalış anlat..vardır kürlerin bi faydası pat diye fırlayacaksa neden 2.aşama 3.aşamaya gerek duyuluyor o zaman değil mi?? demek ki 1.aşama anca 2.aşama artıyor 3.aşamaya kalmadan güzel haberler..burdan biriyle yazışmıtık tam 1,5 yıl kullanmış bayan. biiir bucuk yıl hocamızla irtibat halinde görüşmüş hocamız sende ışık görmesem ugraşmam kızım demiş..bak sabırla lütfennn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?