Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne yazdın ki :))))

cumaya kadar reglim gelmezse gideceğim doktora.

bu arada preseed almaya karar verdik eşimle.bir de onunla deneyelim.

bende heyecanla senden gelece müjdeyi bekliyorum:)

kızlar yaklaşık bir yıldan beri hocamızın kürlerini kullanıyorum ve yarın tahlil yaptırıcam çok heyecanlıyım ne olur bana dua edin

Yaa canım seni işkillendirmek istemem ama; (((yorumları okudum evet hamile kalan da var düşükmyapan da ..sağlıklı tutunmalar olmayan da yaşamış yani(ama benim de içim gidiyor eşime dedim ne gerek var dedi gülerek kafaya koysam ben de alırım da ne bileyim ya; ((( ben sadece dikrimiz söylemezsem kendimi kötü hissederim de. Günlük hayatta da böyleyim.. yoksa üzülürüm yazsamıydım falan diye.

ne yazdın ki :))))

cumaya kadar reglim gelmezse gideceğim doktora.

bu arada preseed almaya karar verdik eşimle.bir de onunla deneyelim.

bende heyecanla senden gelece müjdeyi bekliyorum:)

Sana yukarda cevap yazdım tatlım) inşallah mujdeli haberler formuna dönüşür burası...

bende duydum düşük yapmış olanları.ama denemek istiyorum,bir umut...artık ne yapacağımı şaşırdım Museltcim..

bugün yaptırdım, tahlil sonuçlarım berbat çok moralim bozuk (( fsh 29,lh 25, e2 35 çok kötüyüm ya ALLAHIM yardım et, arkadaşım bana bi doktor önerdi memorıal şişli hastanesinde prof.dr semra kahraman diye bi kadın ona gitmeyi düşünüyorum eşimle konuşup karar vericez, gerisi rabbime kalmış o isterse olucak inşallah hepimize nasip olur ANNELİK duygusu... canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız hep dua ediyorum

canımmmm sakin ol Allah görüyor duyuyo biliyor seni. tavan değil sonuçta fsh 60 -70 lerde olan nice kadınlar sonradan hamile kalıyor bi şeyler kullanarak..bitki çayların nelerdi merak ettim özelden atar mısın burda yazmıyorduk çünkü. hep dua ediyorum..OL dedilkten sonra Rabbime bunlar ne ki Haşa değil mi..Onun büyüklüğüne Hikmetine sual olunmaz..beklemekten başka dua etmekten başka elimizden bi şey gelmiyor..üzülüp yüklenme hormaonlarına..ılık bi duş alıp vücudundaki elektriği atmaya çalış ve kafanda kötü senaryo yazma..sonuç itibariyle bi süre çare yoları var..Allah en güzeli en kısa yolula karşıulaştırsın b,z,..hadi lütfen üzülme tamam...

canım ALLAH razı olsun, bende inan çocuk sahibi olmak isteyen herkes için dua ediyorum inşallah dert veren rabbim dermanınıda verir hocamızı bugün yine aradım ama bugün gelmemiş, tahlil sonuçlarından beni haberdar et demişti. canım özelden şimdi yazıcam sana benim kür aşamalarımda neler kullandığımı... canım üzülmek istemiyorum ama elimde değil, bugün hastaneden gelirken hem yürüyorum hem ağlıyorum... kendi kendimi kontrol edemiyorum bi tanıdık görücek diye ödüm kopuyor ama elimde değil... eğer hiç çocuğum olmayacaksa rabbim inşallah gönülüme bunun ferahlığını verir... ALLAH hepimize sabır ve şifa versin...

insallah testim pozitif olur guzel haberlerini bekliyorum muslet biliyorsun bizim tahlil sonuclari degismedi kurlere devam ediyor esim saracoglunu aramadim
bilmiyorum arasami ikinci asamanini sanuna dogru ikinci bir test yapsin oyle ariyam diyorum kafam karma karisik ne yapmaliyim bilmiyorum
:18:

damlaaaa dammlaaa geldi kırmızılaaarr.. ne yapalım devam ediyoruz çaylara kürlere...Allah en iyi bilendir...

damlaaaa dammlaaa geldi kırmızılaaarr.. ne yapalım devam ediyoruz çaylara kürlere...Allah en iyi bilendir...
Museltcim ,üç gündür yumurtlama günlerimdi onu değerlendirdik,bayağı geç yumurtladım ama olsun yumurtlamamaktan iyidir.Tatlım regl mi oldun biliyorsun yerleşme kanamasında da regl gibi gelebiliyor hem daha regline yokmu ?Bence bir tahlil yap.O kadar belirti hamilelik gibi geldi.

Zeynepcik ,tatlım o kullanacağın ilacı mutlaka hocamıza sor ,ne bileyim ilaçların bir sürü de yan etkisi oluyor.Tatlım reglin gecikmesi acaba stresten olablir mi bence kist falan yoktur olsa olsa basit kist dedikleri kistten de olabilir.Bence çok düşünme ama imkanda varsa bir doktora görünmek gerek.
Ayy kızlar valla o kadar çok bıktım ki doktordan gitmek dahi istemiyorum.Biliyorsunuz sistit olunca dahi gitmedim en sonunda eczaneden kendim ilaç aldım ancak hala az da olsa yanmalarım devam ediyor.Bol su içiyorum .Yine de daha iyi sayılırım.

Aaaccc ,tatlım çok üzüldüm tahlillerine ancak umutsuzluğa kapılma keşke 2/3 ay da bir tahlil yaptırıp sonuçlarını hocaya gönderseydin belki duruma göre yani ilerleme olup olmadığına göre farklı bir tedavi uygulardı.Hocamızla ben de bir türlü konuşamadım valla bıktım saatlerce telefon başında aramaktan ,abartmıyorum Museltcim aralıksız 3 saat aradım ancak düşse bile ya hattan koptum ya da hocamız erken çıktı ,yani bir türlü görüşemedim.
Valla kızlar bu konuda arayıp şikayette mi istekte mi ,ne gerekiyorsa onu yapalım .Valla ben geçen bayağı sinirlendim.

Zeynnepcik,artık ben de hiç dikkat etmiyorum valla şunu farkettik çocuk yapmaya o kadar odaklanmışız ki özel hayatımızı çok ihmal etmişiz ,iş duygusallıktan çıkıp İŞE dönüşmüş.Rabbim ne vakit isterse o zaman olsun diyorum.

Kızlar ,kürlere devam etmemeyi düşünüyoruz dedim ya eşimle geçen tekrar konuştuk devam edeceğiz.Çünkü kürleri kullandığımdan beri kasığımdaki ağrılar geçti çok şükür hormon değerlerim de çok güzel normale dönüyor.Eşimde de bazen yanma oluyordu o da kendisinde bu şikayetlerin tamamen geçtiğini söylüyor.
Eşimin de 19 tane çayı kaldı 2 hafta sonra test yapıp hocamızı ararız sonuçları bildiririz,gerçi hattın düşeceğinden hiç umudum yok ,bakalım artık :))
Ben de durumlar bunlar kızlar ...

olsun canım hiç canını sıkma o vakti gelince olacak inşallah aynen dediğin gibi kürlere devam biz rabbim den isteyelim de gerisi gelir inşallah....

accc,tatlım bozma moralini,lütfen...mutlaka hocamızla konuş,eminim bir tavsiyesi vardır.

Muselt,hemen kesmeyelim ümidimizi...tam gelmeden umut hala var demektir.

Gonozcum,yok hala adet olmadım aşırı streslyim.29. gün adet olurdum hep hiç şaşmazdı,bugün 32. gün hala tık yok.1 gün gecikme olunca kan testi yaptırmıştım,negatif çıkmıştı.pazartesiye kadar adet olmazsam doktora gideceğim galiba.bıktım usandım şu doktorlardan artık.Allah'ım sen affet...

haklısın gonozcuğum aslında arada yaptırmam gerekiyodu tahlileri ama işte ne bileyim hocamıza soruyodum yaptırayımmı diye oda şimdi yaptırma diyodu bende cesaret edip hiç yaptırmadım kötü sonuç olurda görünce üzülürüm diyer kürleri yapmaktan vazgeçerim diye velhasıl kelam öyle böyle 11 ay oldu kürlere başlayalı dün yaptırdım sonuçlar hiçte iç açıcı değil, dün çok moralim bozuktu ama bugün biraz mantıklı düşünüyorum :) en azından değerlerim yerinde kalmış dahada fırlaya bilirdi :) bide prolaktin hormonum biraz yüksekti bak oda 7 olmuş yani diyorum ki hocamızla bidaha konuşsam şimdi artık durumumu iyice anlamıştır ona göre bana kürler gönderir ve artık boşta durmayacagım iyi bi tüp bebek merkezine gidip tedaviye başlicaz inşallah... evet canım buarada gerçekten telefonlar çok zor düşüyo.. bide şu var arıyorum bant kaydı konuşuyo ve ardından kesik kesik dıt dıt dıt telefon çalıyo bende o arada hep hat düştü sanıp telefonu kapatıp tekrar arıyodum :))) sonra dedim bu böyle sürekli düşmez eskiden böyle olmuyodu ısrarla bekledim ve telefonu açan oldu ama sonra hocamız tam bağlanacaktım bu sefer hat tam koptu :))))

hepiniizle özel hayatta görüşmek istedim bi an..valla bazen gidip atv nin aydın üniversitesinin önünde ya da ofisinin önünde beklemek geliyor içimmden haa!!.ben bugun 3 kere aradım bi arkadaşım adına konuşayım dedim yalan söyleyemedim( sadece kayıt yaptırdım..gonozcugum ben biraz tahmın ettim dua da ettim Allahım tutunsun diye.. şu an durgunum..sadece yılmak yok derin nefes alınıp takılmayacak..ben meal okumaya karar verdim..zaten şu mevsimlerin değişmesi yağışsızlık kuraklık düşüncesi beni korkutuyor..ne biliim kırım belgeseli izliyorum bir de bu aralar..tam unuttum derdimi derken kırmızılar ı am here dedi ben burdayım heeehoooo dedi..öyle işte..aaaccc kullanıcı adını değiştirip sana ayşe desem:)))dua ederken aaaccc demek falan zor oluyo...valla dua listemde 3 kişi hamile haberini aldım..bu liste umre sonrası yapılan liste düşünün..sıra size bana geliyor inşalllahhhh:)))))) bu arada hislerime tüküreyim demeden yapamadım :))töbe töbee :)) ben hamile kaldığım da düzdüm yaa:)) ama inanın bu sefer gerçekten hissettim oldu yaa:))

canım benim inan bende sizleri tanımaktan okadar çok mutlu olurum ki keşke öyle bir imkanımız olsa :)) canım en güzel dua kişinin arkasından yapılan dua imiş ALLAH kabul etsin inşallah... bende bol bol dua ediyorum canım, evet gerçekten aaaccc adı biraz garip oldu ben öylesine bi anda kayıt yaparken birden aklıma böyle saçma bi nıck geldi işte :))) ayşe çok sevdiğim bi isim ve kendi ismimede çok yakın bi isim... çok memnun olurum canım bu isimle bana dua etmene...

sağol tatlım, yok şimdi gerçekten iyiym ama ilk gün çok kötüydüm uluya uluya ağlamıştım :))) evet arıyacağım hocamızı p.tesi salı yokmuş artık çaşambaya kaldı...

valla ben de bugun ağladım..ağlarken evde kimse yoktu ama yine de sessiz sessiz ağladığı farkettim içimden sıkma kendini rahat rahar ağla derken amaaaan ne ağlıım neye ağlııım yapcak bi şiii yok dedim sustum..sonra yine...yapacakbi şiii yok...ev sessiz...okul monoton geliiyor..ilçe küçük..ayyhhh nyse evim ferah rahat bi hayat ve en önemlisi sağlık...neee yapalımmm..

haa bu arada zeynepcik benim dr döndü bana bi kaç gün evvel:))) adamsın dedim ona da... preseed ile ilgili bir gözlemim yok ne yazık ki demiş. bakalım..ben bu ay oturcam su maydanoz süt buharına. sonrada havaya dikicem ayaklarımı:))ahahaha eşim bi kere istersen ayakbileklerinden tutup aşağıya doğru sallım seni istersen demişti:)))))))))))))) ya vala hem ağlıyom hem gülüyom halimize:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…