Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hadi gözün aydın canım. önü sonu hayrolsun inşaAllah.

Hadi bakalımmmm hayırla sonuçlansın pozitif haberleri alalım inşallaaaaaahhhh:))) zeynepppcikkk))
Gonozzzz nerdesin tatlımmmm yaa???

hayirli olsun zeynep RABBIM guzel sonuclar almayi nasip etsin insallah her sey yolunda gider bende 5 ayda tup bebek tedavisine baslayacagim birbirimize dua edelim RABBIM yardimcimiz olsun

sağolun arkadaşlar,inşallah herşey yolunda gider.

Nizar'cım inşallah gerek kalmaz tüp bebek denemene belli mi olur,yeter ki Rabbim ol desin.

museltcikkk Gonoz'u bende merak ediyorum,inşallah herşey yolundadır...

sağolun arkadaşlar,inşallah herşey yolunda gider.

Nizar'cım inşallah gerek kalmaz tüp bebek denemene belli mi olur,yeter ki Rabbim ol desin.

museltcikkk Gonoz'u bende merak ediyorum,inşallah herşey yolundadır...

zeynep kac aydir ibrahim saracoglunun kurlerini kulandin ben birinci asama bitti ikinci asamadayim birinci asamada sonra sperm tahlili yaptik sonuc degismedi zaman kaybetmek istemiyorum RABBIM hakimiza hayirli olani versin calisiyormusun eyer imkanin varsa izin al dinlen tedavi suresinde insallah iyi haberlerini aliriz

merhaba kızlarrr,
nasılsınız uzun zamandan beri giremiyorum sayfaya, zeynepciğim inşallah hayırlı bi şekilde pozitif sonuçlar alırsın...
gonozcuğum lütfen üzülme yaşadıklarınında etkisi vardır, ama şuanda duyğusal dönemlerininde etkisi var bence hiççç moralini bozma, hamileliğinin tadını çıkar.. museltciğim ve diğer arkadaşlar her zaman dualarımdasınız...

Ayşe aaaccc yani)) ben de çyle bakınıp çıkıyorum..kürlerimi kullanıyorum dua ediyorum işte...sen de canım sen de duamdasın oy oy...
Bi iey soracağım hocamızın kürlerinde vakumlu poşette gelen hayıt gümde 1 çay kaşığı diyo. Poşet 180 gr kaç hafta ya da kaç gümde bitiyor. Sanırım gonoz sen kullanmıştın ya da eşin. Ne zamanda vitiyor el cevapp istiyorum sizdenn))

Zeyneeepp nasıldı günün??

Nizar'cm haklısın.daha fazla vakit kaybetmeye gerek yok,tıbbın bize verdiği imkanlardan faydalanmamız gerekiyor.
1. aşamayı kullandık,26 milyondan 41 milyona çıkmıştı(total sayıdan bahsediyorum)ama sıkıldık,pes ettik yani nasip böyleymiş...çalışmıyorum evdeyim,transferden önce bahar temizliği yapıp mümkün olabldiğince dinlenmeye çalışacağım inşallah...

ayşeciikk:)))sağol hayatm,inanıyorum pozitif sonuç alacağım Allah'ın izniyle...

Museltciiiikkkk:))))çok mutluyum bugün iğnelerime başladım.kendi kadın doğumcumla konuştum bugün,ilaçlara rapor çıkardı sağolsun,1600 lira yerine sadece 600 lira ödedim ilaçara:))yumurta takibini de tüp bebek doktoruyla beraber yapacaklar 2 doktor tarafından kontrol edilmiş olacağım.2 doktor sürekli irtibat halinde olacaklarmış.tüp bebek doktoru beni çok beğenmiş,doktorum öyle diyoo:)))yaşım küçük olduğu için şansı çok yüksek demiş.tabii Mevlam ol demeden olmaz ama tıbben durum bu:))anlayacağın içim içime sığmıyor.

zeynep cok mutlu oldum boyle heycanli ve mutlu olmana insallah boyle devam eder bu donemde pskolojininde cok onemi var insallah bebeklerini saglikli sekilde kucagina alirsin Rabbim yardimcimiz olsun

zeynep cok mutlu oldum boyle heycanli ve mutlu olmana insallah boyle devam eder bu donemde pskolojininde cok onemi var insallah bebeklerini saglikli sekilde kucagina alirsin Rabbim yardimcimiz olsun

sağol canım.nedenini bilmiyorum ama dediğin gibi çok pozitifim:)) bebişLERİN:)))Allah mı söyletti acaba:))35 yaş altı tek embriyo konuluyormuş sanırım o yüzden ikiz olma şansı pek yok gibi görünüyor:)

Zeyneeepppp) ah canım ya çok heyecanlıyım, dua ediyorum. Merakla bekliyoruz burda..düşünsene transferden 10 gün sonra test yapılıyor ya ahh o on gün)) hadi bakalım poziitif sonuçlansın inşallah tatlımmm.. ben heyecanlıyım seni düşünemiyorum.. valla been merkezde olamamanın dtembelliğini yaşıyorum çünkü bugun regl oldum 3. Ya da 5.gün tahlil yapılıyor ya, hiiiiç gidip gelesim yok merkeze...regl bitince de pişmanlık yaşıyorum..bilmiyorum amaaaannn))

canım beniimmmeveett o 10 gün nasıl beklerim hiiçç bilmiyorum :)))))sağol duaların için tatlımmm...

tembellik yapma:))git, kurtul sonra tatlım...
bir de birşey diyeceğim.ben tüp bebek yaptıracağımızı eşimiz annesine kendi anneme ve 2 tane arkadaşıma söylemiştim.eşimde söylendi biraz neden söylüyorsun diye.bugün de sıkı sıkı tembih etti.tedavi iptal oldu diyeceksin dedi(annem hariç herkese öyle söyledm onun kırıklığını yaşıyorum.bir de hamile kalırsam herkes yalan söylediğimi anlayacak

Ya önceden kalp kırılacağını biliyorsan başta yalan söylemenin bi sakıncası olur mu dini açıdan sormak lazım..yalancışığına şahit bırakmamak için adet gördüm ama az geldi dersin!))) Yani kese kalp atışını gödükten sonra söylersin ve böylelikle üstüne görmüş havası yaparsınız eşinle annenle sevinç yeter de artar..sonuçta benim kuzenim karın ağrısıyla dr.a gidiyo b i bakıo hamile e adet gördüm nasıl olur dwmiş dr.kızım hamilesin işte ugraştırma beni demiş..bence zaten kese kalp 7.hafta da ki o da normal döngünün 2 .haftasına denk geliyor..dur bunları düşünme..ve gerçekten ben de tüp bebekte kimseye söylememeyi düşü n üyorum..sanki tüp bebekte tövbe tövbe...

evet bende öyle düşünüyorum kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemeyeceğim.annemle eşim yeter banazaten anlasalar da ne yapayım yaaaa...

sen öyle tüp bebek filan düşünme tatlım,lütfen.

Zeynepciğim, hangi günler dr.a gidiyorsun, gidince kaç saat sürüyor. Hangi günne yapılıyor falan..evet 2.aşama bitene kadar düşünmyeceğim ne yapaım..şu üzüm çekirdeği yağı afedersiniz acayip böğürtüyor beni ya((bi de acayip stresliyim, çocuklar da çok sinir bozuyor..anlamıyorlar...her şeye sinir oluyor sinir....

canım bende kullanmıştım hayıt tohumu, ben 1 ay kullanmıştım hepsi bitmedi ama sadece 1 ay kullanmam gerektiği için diğer kalanını kullanmadım..

canım perşembe günü kontrolüm var,sonra bidaha ne zaman gideceğim o gün söyleyecek.ilk ön görüşmeye gittim.yarım saat sürdü,sonra eşimin sperm tahlilini gösterdim o da yarım saat sürdü.dün yani tedaviye başladığım gün ordan oraya yarım günüm gitti.
hayatım 2 ay kaldı okulların kapanmasna,sabret...

yok canım 3 ay..haziran 28 bitiş tarihi..sabretmek değil merak tatlım:) sürecin nasıl işediğini 1-1 duymak istiyorum..gonozdan ses yok??

yok canım 3 ay..haziran 28 bitiş tarihi..sabretmek değil merak tatlım:) sürecin nasıl işediğini 1-1 duymak istiyorum..gonozdan ses yok??

yok hayatım,okulun kapanması için sabret dedim
tamam be sana anlatacağım her kontrolden sonra,olur mu?

evet bende merak etmeye başladım Gonoz'u...

Ben de sizin takipçilerinizdenim. Ama ne oldu iki gündür kimse bir şey yazmıyor. İnanın gonozu ben de çok merak ediyorum . İnşallah durumlar duzelmistir. Evdeki huzursuzluk çok zor.

Kızlar bahardan galiba hepimiz sayfada sanki bi monotonlaştık... ya gerçekten bende çok merak ediyorum gonozu inşallah herşey yolundadır...

Evet bizim sayfa kür sayfası..yani en azından kendi adıma söyleyeyim...bugun randevum vardı gitmedim...2013aralıkta tahlil haptırmıştım normaldi..şimdi kullandığım kürler zaten hormon demgeleyenbitkiler, gidip ne yapayım amaaaan dedim gitmediim..1.aşama bittikten sonra gitmek istiyorum...anladım ki dr.a gitmeyi hep erteliyorum( eşime de k. boynuzu beriyorum..sabahları polen propolis bal..ve dua....ramazan sonuna kadar bu şekilde..sonra ankarada kaan aydosa gideriz.. inşallah gerek kalmaz..hepiniz aklımdasınız...gonoz içinde hayırlısı artık, neden gelmedi ki hiç mi vakti olmadı yazacak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…