- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
Gunaydin kizlar, kotu bir gece gecirdim sabaha kadar uyku tutmadi.Aramizdaki sorunu direkt buraya yazmak istemiyorum ama bir ara ozelden yazarim.Bence siz de benim bu durumuma alismaya bakin.İlerideki surece gore de bazi kararlar iki tarafli alinir.Yine de Rabbime sukurler olsun ki bana kisa da olsa coookkk guzel bir aşkı, sevgiyi tattirmis.Simdi bitmis gibi olsa da yine de bu duyguyu yasamak bile cok guzel.Bundan sonra da her seyin hayirlisi olsun.
rabbim daha fazla aratmasın canım,çok zor beklemek.
benm eşim kasım 2012 de ameliyat olmuştu,bir problem çıkmazsa 5 nisanda ki adetimle birlikte başlayacağım tüp bebeğe.1 negatif aşılamam var,1. tüp denemem olacak.umarım hayal kırıklığına uğramam.
Gonozz, nasılsınız tatlım..özelden yazabilirim demişsin, samimiyetle beklerim okurum...
Zeyneeepciikkk neler yaptınız tatşım ya?? Sanırım ben de düşünüyorum yavavş yavaş kürler çoook çokk iyi sonuç veriyor ama ben sanırım sabırsızım bi yandan da canım acıyacak korkusu var; (((((herkestevardır....neyse seni de merakla bekliyorum her aşamayı yaz olur mu..kızlar vesdeniz soğan kürü uyguluyor diğer hatunlar ne alemdesiniz???
Gonozz, nasılsınız tatlım..özelden yazabilirim demişsin, samimiyetle beklerim okurum...
Zeyneeepciikkk neler yaptınız tatşım ya?? Sanırım ben de düşünüyorum yavavş yavaş kürler çoook çokk iyi sonuç veriyor ama ben sanırım sabırsızım bi yandan da canım acıyacak korkusu var; (((((herkestevardır....neyse seni de merakla bekliyorum her aşamayı yaz olur mu..kızlar vesdeniz soğan kürü uyguluyor diğer hatunlar ne alemdesiniz???
Inanamıyorum!mlde 2 milyona düşmüş.moralim yerle bir oldu.birazdan mail atacaklar bakalım.tüp bebek düşünmekle doğru kadarı vermişiz.
canım ben soğan kürünü 2 dönem uyguladım. geçen ay grip enfeksiyon filan derken aksattım yapamadım ve erken adet oldum.adete 10 gün kala lekelenmem başladı resmen. pko yeniden mi hortladı nedir!ben de bu ayhayıt hapına başladım napiyim. ostrojen progesteron dengesini ayarlıyormuş. valla gıcık oluyorum artık, erken adet olmaktan gına geldi.soğan kürü yugularken biraz normale dönmüştü. ama kaçırdık işte son ayı. bir de hacamat yaptrıdım. inşaAllah bunların da faydası olur. sen de mi tüp bebeğe başlamayı düşünüyorsun canım, orayı kaçırdım galiba?
zeynep canım lütfen sakin ol.. bak aklıma geldi, çok garip şeyler duyuyorum son zamanlarda. bir arkadaşımın akrabasında eşinde azospermi varmış yani bilirsin işte 0 mış sayı. ve nasıl olmuşsa doğal yoldan gebe kalmış. işte olmazlar oluyor. bizim de imtihanımız bu. tüp bebeğe karar vermiştiniz. şimdi moral zamanı .Rabbim gönlünüzdekini versin hayırla canım.
Zeynepciğim, bak moral çok önemli kendimizi hırpalasakta sonuç değişmiyor. Vesdenizim de deği gibi sağlıklı 1 bildiğimiz biirr tane sperm lazım bize..ki tüp bebekte eleme seçme yapılıyor. Allah ol dedikten sonra tıkalı tüplerden sızıverir o santimetrenin kaçta kaçı gözle görülmeyen bir sperm..lütfen morali bozma..yeter ki tüp için yeterli sayı desinler..ki biliyor musun ben gecen nisandan haziran sonuna kadar k.boynuzu verdim normal çıktı bıraktım. Şimdi tekrar başladım bu spermler valla değişikliğe çok hazırşar ya!!? Dua et moralini bozma lütfen, lütfen..
Vesdeniz bu sadece benim düşüncem eşimle detaylı konuşöadık..yaza kadar kür..en olmadık ağustos eylül..ama tabi en buyuk plan var Yaradanın planı..nasip...
Dna hasar tespiti falan yapıldı mı bi de o varmış. Birde ımvs tamamen atıyorum kısaltmayı ama öyle bi yöntem var spermleri onbinkat fazla büyütüp incelenen yönte..ya 70 milyom spermleri olanda 1 sperm döllüyo 2 milyon sperm olsa da 1 sperm. Lütfen moralini bozma. Dua et. Allah görüyor biliyor. Vardır Hikmeti..
yok hayatım yapılmadı .hayırlısı olsun diyecek söz yok tatlım...
tatlım tüp bebek yapılıp yapılamayacağı için arayacağız demiştiniz ne oldu?
bugün görüşmeye gittik yine hem sonucuda gösterdik.doktor baktı,sizin normal yolla anne baba olma şansınız %5 ila %1 arası dedi.siz tüp bebek hastasısınız vakit kaybetmeyelim adetin 1. yada 2. günü gel dedi.şimdi adet olmayı bekliyorum hayatım.
canım seni anlıyorum kolay değil elbet ama biliyoruz ki her şeyde bir hayır var. bak kagılanıyordun tüp bebek yapmazlarsa diye. inşaAllah hakkınızda hayırlısı olsun. eşinle birlikte güzel vakit geçirmeye çalışın, moralinizi yüksek tutun. Rahman yardımcınız olsun. keyifle başlayın tedavinize inşaAllah.
dünkü ruh halimden kurtuldum tatlım,iyiyim şimdi.sabırsızlıkla adetimi bekliyorum:)inanıyorum pozitif sonuçlanacağına Allah'ın izniyle.ama adetim bir gelse...
sevindim :) adetin de gelir canım stres yapma. 1-2 gün gecikmeler veya erken gelmeler normal biliyorsun. hadi bakalım. dualarımızdasın.
arkadaşlarrr,adetim gelddiiiiiii
yarın başlıyoruz tedaviye,çok mutluyum,heyecanlıyım
arkadaşlarrr,adetim gelddiiiiiii
yarın başlıyoruz tedaviye,çok mutluyum,heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?