Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşım yazılarımızı görürsen bi selam et lütfen. Seni merak ediyoruz. Inşaallah sen de bebeğin de yuvan da selamettedir. Seni seviyoruz arkadaşım.

Zeynep, nasılsın ağrın sızın var mı?? Pek sessiz kaldı sayfamız..neyse herkes iyi olsun da))

Zeynep, nasılsın ağrın sızın var mı?? Pek sessiz kaldı sayfamız..neyse herkes iyi olsun da))

ağrılarım geçti canım iyiyim şükür.bugün adetimin 9.,tedavimin 8. günüydü.doktordaydım yarında gideceğim.34 yumurtam var şuan içindoktor bile şaşırdı,çok iyi bir habermiş bu.en geç c.tesi toplanacak yumurtalarım.
sen nasılsın?hakikaten çok sessiz topik.Gonoz'u iyice merak etmeye başladım.

34 yuöurta ne ya??? Zeynep hepsi aynı noyda değil değil mi, değildir tabi ya ayyy maşallah tabii de neyse bilmiyorum süreci o kadar yumurta oluşumunu yeni duydum inşallah bebiş hanerleri alırız.hadi bakalım hayırlısı..

hepsi kaliteli değil tatlım,20 tanesi filan olgun olur yada en kötü ihtimalle 15 tanesi filan.inşallah bakalım,doktordan geldim az önce perşembe yumurtam toplanacak artık,yolun yarısına geldim

hepsi kaliteli değil tatlım,20 tanesi filan olgun olur yada en kötü ihtimalle 15 tanesi filan.inşallah bakalım,doktordan geldim az önce perşembe yumurtam toplanacak artık,yolun yarısına geldim

eveettt hatta çok az kalmış..ay Zeynep inşallah tatlım Allah emeklerimizi emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlıkla hamile kalır,kucağımıza da alırıız..perşembe +10 gün sonra..hadi bakalım...dua ile. Meryem Suresi de okunmuş..Allah kabul etsin..

evettt Allahh'ım görüyor,biliyor.inşallah Rabbimin izniyle olacak,inanıyorum.
perşembe yum toplanacak,dışarda 3 ya da 5 gün beklenecek sonra transfer var yani nereden baksan,17 gün filan var

zeynepciğim 41 kere maşallah 34 yumurta çook güzel yaa.. inanıyorum çok güzel sonuçlar alıcaksın Allahın izniyle, artık darısı bizim başımıza...
gonozu da gerçekten çok merak ediyorum, keşke sağlının iyi olduğunu belirtmek için iki kelam yazsa..

Zeyneeep ) yumoşlarının sensiz ilk gecesi bugun) iyi misin tatlım, inşallah afiyettesindir..gonoz ne alemde ya hiç mi net yok eetrfaında, o kadar mı keyifsiz ki; ((( tüüh ya meraktayız iyi olsunlar da...

Zeyneeep ) yumoşlarının sensiz ilk gecesi bugun) iyi misin tatlım, inşallah afiyettesindir..gonoz ne alemde ya hiç mi net yok eetrfaında, o kadar mı keyifsiz ki; ((( tüüh ya meraktayız iyi olsunlar da...

canııımm,yumoşlarım bebiş oldular bugünnnn
duyduğumda nasıl ağladım anlatamam ya Rabbim nelere kadir...
25 yumurtam toplanmıştı,21 tanesi olgun çıkıp döllenmiş ve tam 18 tanesi bölünmüş,şükürler olsun...çok iyi bir durum,gözünüz aydın dedi embriyolog...

gonozu bnde çok merak ediyorum yaa bir ses verse bari.

ayyyyyyyyyyyyyyyy zeyneeeeeeeepppp ne diyorsun sen tatlımmm:)))))o kadar yorgundum ki kendime geldim musmutlu oldum yaa:)))))) zeynep ben anlamadım şimdi 21i döllendiyse:)))ahahaha ya onları dondursunlar ne olur ne olmaz oluyosa tabi:))))))) ayyy zeynep inan çok duacınım..Hay Allahım sen nelere Kadirsin..evet tabi ki vakti zamanı var ama demek ki vesilen buymuş..hemen yaz bak :)) kızlarrrrrrrrrrr teyze olacağız inşallahh:)))

:))))))))eveeettt tamm 18 tane yaa ALLAH'IM hala aklım almıyor.tabii bunların birkaç tanesinin gelişimleri durabilir önümüzdeki 4 günde ama olsun sayısı çok yaa problem yok.21 tanesi döllenmiş ama bölünemeden durmuş 3 tanesi.kalitesiz yumurta yada spermmiş sanırım.

5 günlük embriyo olduklarında 1 tanesini bana transfer edip diğerlerini donduracaklar tatlım ne olur ne olmaz diye.bugün 1 .gündü yarın yine arayıp bilgi verecekler,hemen yazarım.Allah razı olsun canım,kutlu doğum haftasındayız bol bol dua edelim hepimiz anne olacağız inşallah artık iyice inanıyorum:)))

zeynepppp canım kardeşim, çok çoook mutlu oldum canım yaa inşallah hayırlı bi şekilde tamamına erersin, şimdiden hayırlı olsun canım darısı artık bizim başımıza :)

zeynepppp canım kardeşim, çok çoook mutlu oldum canım yaa inşallah hayırlı bi şekilde tamamına erersin, şimdiden hayırlı olsun canım darısı artık bizim başımıza :)

canıımmm,sağolasın Allah razı olsun.tabi ki kesin birşey yok şimdilik.her ihtimali düşünüyorum.ama çektiğim eziyete değsin inşallah.çünkü kalçam,kollarım inan mosmor iğnelerden dolayı.RABBİM mükafatını verir inşallah.

kızlarrrr,salı günü transferim var,heyecandan ölüyoruuummminşallah herşey güzel olacak

inşallah canım rabbim mükafatını verir, ama % 95 ihtimal olucak gibi dualarımdasın canım rabbim tamamına erdirir inşallah...AMİİİİNNNN

kızlarrrr,salı günü transferim var,heyecandan ölüyoruuummminşallah herşey güzel olacak

hayirli olsun zeynep insallah bebegin sana SIKICA tutunur anesini hic birakmaz insallah her sey istedigin gibi gecer en zoru 12 gun gecmek bilmiyor insallah sen iyi gecirirsin ben cok sitresli biriyim belki onda cok zor geciyor RABBIM yardimcin olsun
ganoz da haber yok nerelerde insallah iyidir cok merak etim

ah Zeynep çok heyecanlı dönemler tatlım ya..inşallah salı günü bebişlerin sıkı sıkı tutunur..dua ediyoruz.. nizarcım ya da aaaccc siz tüp bebek yaptırdınız mı hiç*

ah Zeynep çok heyecanlı dönemler tatlım ya..inşallah salı günü bebişlerin sıkı sıkı tutunur..dua ediyoruz.. nizarcım ya da aaaccc siz tüp bebek yaptırdınız mı hiç*

sağolun kızlarrrrço heyecanlıyım ya uyku uyuyamaz oldum heyecandan12 gün nasıl geçer bilmiyorum Nizarcığım:18::18:
Muselt,canım arkadaşm...teşekkür ederim.inşallah hayırlı haberlerle geleceğim,inanıyorum.tek embriyodan yanayız bakalım

muselt 5 tup bebek denemem oldu besinci ayda tekar basliyacagim insallah RABBIM bu sefer bebegime kavusturur olmayan herkese versin RABBIM bizede insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…