biliyorum ki canım.dur bakalım sen düşünme şimdiden tüp bebek filan.senin normal yolla olacak inşallah.
ahh canım inşalla yaa,öyle çok itiyorum ki,çektiğim acılara değsin hayırlsıyla.
zeynep nasil geciyor insallah bebegin sana tutunmustur dualarim seninle insallah su mubarek gunlerin hurmetine Rabbim hayirli evlatlar verir bir belirtin varmi
insallah pembe akinti bebeginin tutunmasina isaretir arkadasimada oyle olmustu kasik agrilari normal okadar ilac kulaniyorsun pozitif dusunmeye calis Rabbim yardimcin olsun insallah iyi haberini aliriz ben 5 denemedede hic pembe akintim olmamisti ilk denememde transferin 3. gunu adet olmustum bence seninki iyiye isaretdüne kadar oldukça pozitiftim ama sanki olmadı gibi hissetmeye başlaım.bugün transferden sonra 5. günüm.3-4 gündür adet ağrım var,kasıklarım da batma birde transferden 2 gün sonra başlayan kıvamlı pembe akıntım vardı bugün kesildi sanki.ama bunlar sanırım ilaçların verdiği etkiler.sen nasılsın?
insallah pembe akinti bebeginin tutunmasina isaretir arkadasimada oyle olmustu kasik agrilari normal okadar ilac kulaniyorsun pozitif dusunmeye calis Rabbim yardimcin olsun insallah iyi haberini aliriz ben 5 denemedede hic pembe akintim olmamisti ilk denenememde transferin 3. gunu adet olmustum bence seninki iyiye isaret
öyle mi dersin?dün o panikle hemşireyi arayıp sordum,şuanda ne olduğunu bilemeyiz yerlşme kanamasına benziyor dedi.çok açık pembeydi 2 gün sürdü,ara ara açık kahve de geliyordu.bugün çok şükür beyaza döndü.
canımm yaaa 5 deneme ne demekk Allah'ım artık yüzünü güldürsün,bunu tüm içtenliimle söylüyorum.ben daha 1. deyim ama olmazsa 2.denemeye sanırım cesaret edemem.inşallah bir mucize olur ve bebeğin normal yolla gelir sana.
öyle mi dersin?dün o panikle hemşireyi arayıp sordum,şuanda ne olduğunu bilemeyiz yerlşme kanamasına benziyor dedi.çok açık pembeydi 2 gün sürdü,ara ara açık kahve de geliyordu.bugün çok şükür beyaza döndü.
canımm yaaa 5 deneme ne demekk Allah'ım artık yüzünü güldürsün,bunu tüm içtenliimle söylüyorum.ben daha 1. deyim ama olmazsa 2.denemeye sanırım cesaret edemem.inşallah bir mucize olur ve bebeğin normal yolla gelir sana.
5 mayıs test günüm hayatım çıkmaz sanırım.zaten cesaret edip yapamam yaaaatatlım idrar testi yapsan çıkma ihtimali var mı?kaçıncı günündesin..inşallah yerleşme kanamasıdır tatlım stres yapma sakın.5.gün embiryosu yeni yeni yerleşiyordur tatlım tutundu sana biliyorum:))
zeynepcigim cok tsk ederim bir birimize dua edelim 20 gun sonra tekrar basliyacagim insallah Rabbim bebeklerime beni kavusturur inaniyom seninde mujdeli haberini bir haftaya aliriz insallah cok zor her baslangic bir umut insallah son olurda bebeklerim bana gelir Rabbim kimseye kaldiramiyacagi yuk vermesin bazan bitim diyorum yinede ALLAHTAN umut kesilmez elimde geleni yapiyorum
mujdeli haberini dort gozle bekliyorum
5 mayıs test günüm hayatım çıkmaz sanırım.zaten cesaret edip yapamam yaaaa(((inşallah tutunmuştur artık bana sabırsızlıkla 5 mayısı bekliyorum.sen ne yaptın tatlım?
o zaman test gününü bekle canım.az kaldı mutlu haberi almana...bende napim canım çarşamba gününü bekliyorum inşlallah yumurtam çatlamamıştır sanki geç kaldım gibime geliyor bakalım ne olsun
inşallah canım,birlikte sevineceğiz inşallah.
doktorun bir bildiği varsır tatlım,klomenle geç büyüyor yumurta iğne gibi değil yani o yüzden çatlamaz kuzum,stres yooookkk
evet canım herkes öyle diyor bakalım yumurtlaraım gelişti mi ne oldu ilk aşılama olunca stres oldum tutmasını geçtim ne yapacam acıyacak mı falan filan.rahimi dışarı mı alıyorlar cihazla bi kaç kişi öyle yazmıştı
ayy yokk tatlım rahmi dışarı filan almıyorlar sakın korkma.normal muayene gibi hiç acımayacak canın bana güven.
inşallah canım ya bi de çok utanıyorum kaç dk altımla uğraşacaklar yaönceden bi kere bakıyorlardı tamam o kadar aşı yaparken fazla uzun sürmez demi
en fazla 2 dk.spektlum takıp,ince uzun bir aleti rahime yerleştiriyorlar(hiç acımıyor)sonra spermi enjekte ediyorla bu kadar sonra sen yarım saat çatal keyfi yapıp dua ediyorsun bol bol:)
iyi canım o zaman allah yardımcım olsun artık cesaret gelir inşallah utancımdan nerdeyse gitmeyeceğim muayeneye
ahh canııımm artık alıştım ben,doktora gittiğimde alttan mı karından mı diye bile soruyorum:))))hele tüp bebek tedavisinde tamamen açılıyor üstün başın.ama ne yapalım hepsi meleklerimiz için.rabbim yardımcın olsun.doktorun bayan mı?
evet canım haklısın aslında ama yine de insan utanıyor. aslında erkek iyi bir doktor vardı ona gitmek istiyordum izinliydi bayana gidiyorum şimdi.senin doktorun bayan mı canım? demek üstün başın açılıyor hee hazırlayayım kendimi
benim kendi kadın doğum doktorum bayan hamile kalırsam ona gideceğim.tüp bebek doktorum erkek.dur bakalım sn bir aşılama yaptırda tüp bebeğe gerek kalmayacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?