Erkek İnfertilitesi İbrahim Saraçoğlu'nun Tedavisi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar,Allah'ın izniyle hamileyim:)))))10. gün kan değerim 304.şükürler olsun RABİM hepinize nasip etsin.şoktayım hala ya inanamıyorummmm...

Tatlimmmm, cok sevindim :)
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. İyi beslen, guzelce dinlen, esin havalara ucmustur simdi.
Rabbim isteyen herkese ana baba olmayi nasip eder insallah. Muselt, kizlar cabuk gelin ...

Tatlimmmm, cok sevindim :)
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. İyi beslen, guzelce dinlen, esin havalara ucmustur simdi.
Rabbim isteyen herkese ana baba olmayi nasip eder insallah. Muselt, kizlar cabuk gelin ...

canıımmm,,sağol ALLAH razı olsun.tez vakitte hayırlısıyla size de nasip etsin.
sorma havalara uçuyor garibim:)))

kızlar,Allah'ın izniyle hamileyim:)))))10. gün kan değerim 304.şükürler olsun RABİM hepinize nasip etsin.şoktayım hala ya inanamıyorummmm...

aaaaaaaaaaaaaa canımm tebrikler.
çok sevindim inan.
rabbim güzel bir hamilelik ve sonunda sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Zeyneeeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppp))))))))) gçzün aydın tatlım sağlıkla hamileliğin olsun sağlıkla al kucağına))))))

aaaaaaaaaaaaaa canımm tebrikler.
çok sevindim inan.
rabbim güzel bir hamilelik ve sonunda sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

sağol canıımm,Rabbim hepinize,hepiniza tez zamanda nasip etsin.değerim normal mi sence?10. günüm bugün 5. gün embriyosuydu.

Zeyneeeeeeeeeeeeeeeeeppppppppppp))))))))) gçzün aydın tatlım sağlıkla hamileliğin olsun sağlıkla al kucağına))))))

canııııııııııııııımmmmmmmm:)))))))))))Allah razı olsunnnn..şükür namazı kıldım ve arkasından isimlerinizi tek tek saydım.inşallah tez zamanda sizlerdende duyacağım böyle haberler

sağol canıımm,Rabbim hepinize,hepiniza tez zamanda nasip etsin.değerim normal mi sence?10. günüm bugün 5. gün embriyosuydu.

canım çok güzel değerin.
benim 3.gün emb.olduğu için 12.gün yaptırdım testi değerim 107 ydi.
maşallah annesi hemencik tutunmuş.

canım çok güzel değerin.
benim 3.gün emb.olduğu için 12.gün yaptırdım testi değerim 107 ydi.
maşallah annesi hemencik tutunmuş.

transferden 48 saat sonra hissettim tuhaf ağrılar olmuştu,eşime de dedim tutunuyor bebek:))))erken tutunmuş gerçekten,inşallah hiç bırakmasın beni...

transferden 48 saat sonra hissettim tuhaf ağrılar olmuştu,eşime de dedim tutunuyor bebek:))))erken tutunmuş gerçekten,inşallah hiç bırakmasın beni...

Tatlim, sagol dualarin icin, insallah hepimiz tez vakitte saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi.Bence degerlerin cok guzel Annesi artik her seye daha cok dikkat edeceksin.

Tatlim, sagol dualarin icin, insallah hepimiz tez vakitte saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi.Bence degerlerin cok guzel Annesi artik her seye daha cok dikkat edeceksin.

inşallah canııımm...evet bugünden itibaren herşeye çok dikkat edeceğim inşallah...

evet canım maşallah kuzuya...
dikkat et canım bundan sonrada...güzel düşün güzel olsun.inşallah hiç bırakmaz tabi.sağlıkla kucağınada alacaksın inşallah.

canım Allah bebeğini size bağışlasın.. kucağınıza almayı okula göndermeyi evlendirmeyi nasip etsin...
nerde yaptırdın hangi şehirde yaptırdın cnm tedavini... ne güzel bi mutluluktur bu senin için.. inşallah bizde yaşarız

zeynep cokkkkkkkkkkkkkk sevindim Rabbim tamamina erdirsin insallah cok guzel bir hamilelik gecirir bebegini kucagina alirsin hayirli olsun Rabbim seni ve bebegini korusun

zeynep cokkkkkkkkkkkkkk sevindim Rabbim tamamina erdirsin insallah cok guzel bir hamilelik gecirir bebegini kucagina alirsin hayirli olsun Rabbim seni ve bebegini korusun

teşekkür ederim Songülcüm:)darısı sizin başınıza inşallah...eskişehir acıbadem A.FATİK ÖĞÜÇ idi doktorum,çok memnun kaldım.sende mi tüp bebek düşünüyorsun?

nizaaaarrrrrrrr canııımmmmdarısı başına tez zamanda inşallahhhhhh,hepinizin duacısıyım.

Sağol canım aminn inşallah. evet ekim Kasım gibi dusunuyorum cnm. burdada Acıbadem Hastanesi var aslinda çok metediyolar bakalım maliyeti nekadar oldu canım senin. ha birde benim eşimde sorun sperm azlığı ve hareketsizlik var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6500 gibi bir meblağ tuttu,bizdede sperm sorunu vardı ama tüp bebekte önemli olmuyor canım sıkma canını...

öylemi sanırım eşimin yumurtaliklarda n iğneyle akacaklarmis spermi öyle demişti doktor. inşallah şansımız vardır Allah ta izin verirse olur

ayyy zeynepciğim çoooook sevindimmmm.. rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallahhhhh AMİİNNNNN :) hadi darısı artık bizim başımıza :)

songul Allah yardimcin olsun esinin sperm ne kadar benimde esimde ayni sorun var inan tup bebek denemelerimde saglikli sperm bulamiyorlar ama boyle bise bize tavsiye etmediler ya turkiye avrupada bin kat daha onde inanin Rabbim yardimcimiz olsun evlat kokusu cenet kokusu gibiymis Rabbim bizede nasip etsin insallah

Canim benim ya aminn. demek sizde de aynı sorun var. Bizim sayımız 1.5 milyon ama hareketli hiç yok. Doktor bu tip vakaalarda direk erkeğin yumurtaliklardan mikro tese islemiyle canlı sağlıklı spermleri alıp sonra benim yumurtaları birlestirecekler. sizin sayı kaç cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun. Türkiye gerçekten çok gelişti tüp bebek te. senin gelme Şansın olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…