- 25 Ocak 2016
- 29
- 9
- 88
- 32
merhaba canim. Esinde varikosel varmi. Doktor tupbebek dediginde yaptirsaydin keske. Bizde sayi iyi hareket dusuk varikosel denildi esim uroloniyle gorusecek birde ama kime gitsek karar veremedim malum her doktora guven olmuyor hemen ameliyat diyorlarArkadaşlar Merhaba eşim sperm testi yaptırdı bugün değerlerin hepsi % 0 yani ne hareket ne sperm hicbisey yok sıfır demiş doktor 3 ay once sperm 1milyondu hareket yoktu .... tüp bebk ten başka çaren yok demiş doktor hayallerim kırıldı 1 senedir keçiboynuzu kürü yapıyorum vitamin çinko kullanıyoruz ne yapmalıyım doktorlar cok sert konuşuyor direk hayal kırıklığı doktor mu değiştirmeliyz bilmiyorum
merhaba bir zamanlar bende aramistim bilgi icin ama biraz pahali gelmisti sizde sorun ne? Benim bir cocugum var hep sebepsiz denildi bes yildir simdi esimde hareket sorunu ciktiben 2.aşamaya geçtin canım,,,arısütü bal polen propolis///kırkkilit//hayıt //badem yağı yarın elime gelir...1.aşamada az da olsa yükselme olmuştu bakalım 2.si ne olacak..
iste bende bundan korkuyorum bize varikosel ameliyati dedi doktor ama iyi bir uroloji ariyorum vitamin arti seylerle belki duzelir diye. Birde ameliyat yapacaklar ya daha kotu olursa. Bencede doktor degistir ve bazi aylar degisiklik gosteriyor bir yerde okumustum grip bile baya dususe sebep oluyormus spermdeMaddiyatdan dolayi hemen yaptıramadik belki ilaç ile dogal yöntemden olur diye caba sarfettik ama dahada kötü oldu varikosel ameliyatı oldu şuanlik o problem değilmiş büyük bir ihtimal başka bir doktora daha gidicez
bizde kime sorsak yaptirin gitsin cok basit dediler ama sayi yuzde 25 sayida iyi neden olsunki cokta kotu degil dedim icimdenBiz kime bu sorunumuzu anlatsak ameliyat olmasaydi keşke diyorlar hiçbir degisiklik farketmiyormus ama tabi kişiden kişiye ve ameliyat yapan doktora göre değişiklik gösterebiliyormus kime neye güvencez şaştık rabbim yardimcimiz olsun
tskler canimSiz başka bir ürologlada görüşün acele etmeyin basit evet ama bıçak altına girecek sonuçta doktor seçimini iyi yapın
canım bizde sperm tane ile çıkıyor,,Allah bağışlasın evladınızı..merhaba bir zamanlar bende aramistim bilgi icin ama biraz pahali gelmisti sizde sorun ne? Benim bir cocugum var hep sebepsiz denildi bes yildir simdi esimde hareket sorunu cikti
Amin allah herkese nasip etsin anneligi bizde simdi birde kardesi olsun istegi varcanım bizde sperm tane ile çıkıyor,,Allah bağışlasın evladınızı..
İnsallah fayda gosterir. Sizde sorun neydi acaba ve herkese ayni bitkilermi geliyorBizim de 2.aşama kürler geldi bakalım. inşallah şifa olur. kırkkilit çayı bittikten sonra eşim de test yaptıracak.
İnsallah fayda gosterir. Sizde sorun neydi acaba ve herkese ayni bitkilermi geliyor
arısütü bal polen hayıt kırkkilit ve badem yağı ve E vit.hepsi aynı gün kullanılıyo bizdebize gelen 1. aşama çoban çökerten ile başlıyor. o bitince kırkkilit otu. 2.aşama ise yine kırkkilit ile başlıyor hayıt ile devam ediyor. sıralama böyle bizde. sıralama önemli dediler. sizde farklı mı acaba
kullanma talimatında doğal bitkileri sırası ile kullanın yazıyor evet ama benimkinin hayıtın yanına parantezle 1.doğal bitki ile beraber kullanılmalı yazmışlar.bize gelen 1. aşama çoban çökerten ile başlıyor. o bitince kırkkilit otu. 2.aşama ise yine kırkkilit ile başlıyor hayıt ile devam ediyor. sıralama böyle bizde. sıralama önemli dediler. sizde farklı mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?