ibret ve teselli olsun...

rabbim sana bağışlasın ömrü uzun olsun kıyamam ben yaaa
çok stesli bi dönemden geçmişsiniz çok şükür haline şimdi

abdurrahim ne istersen ona yönlendiriyor. sezeryan de sezeryan yapıyor normal de sen bilirisn diyor tabi çatı muaynesi yapıyormuş. bana yapmadı başından beri sezeryan demiştim. aniden normal oldu. bizde ilçedeyiz hangi ilçedesin mail. atarmısın.

rabbim minik mucizene nice uzun sağlıklı ömürler versin...rabbim ol deyince hersey olur

dicek tek kelime bulamıyorum..inancın... takdir ediyorum seni maşallah... kızıyorum cnm bu doktorlar yok bebekte o var bu var diyipde sonlandırmaya gidenlere kızıyorum... bu benim fikrime inancıma ters olduğu için kızıyorum...sen vazgeçmemişsin ve ödülünü almışsın..sabrının sonunda...MAŞALLAH DİCEK HİÇ BİŞEY BULAMIYORUM... olumunekankayizsmile

çok zor şeyler yaşamışsın canım ama sonu güzel olmuş allah yavruna sağlık sıhhatversin allah isteyen herkese nasip etsin kaydirigubbakcemile

iyi dilekleriniz için teşkkürler arkadaşlar rabbim hepinize bu mutluğu yaşatsın işallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…