Ya limoncum kusura bakma.ama bu aradaki arkadaş kafamı karıştırdı. Yok sen uyu biz konuşalım, mektupları o okuyor falan.. Boşver sevdiği falan yok. Erkeklerin lugatında "seni seviyorum ancak birlikte olamayız= daha iyisini bulamazsam sen bir köşede bekle.."
Seni kullanmak istemiş bence baktı olmayacak vaktim ölmesin demiş.
Tabi ne olur ne olmaz bir yandan cepte dursun düşüncesi var.
En nefret ettiğim erkek tipi ne istediğini bilmeyen, dengesiz erkek tipidir.
Karşına çok çok iyileri çıkacak göreceksin.
Bu salakla selamlaşma bile.
sana layık değilim demiş ya işte o sözle olayı bitirmiş aslında
bırak da bana layık mısın değil misin buna ben karar vereyim
Türkçesi şu ki o kendine eğlenecek insan arıyor
zaten kafasının karışık olduğunu belirtmiş
demek ki aklında başkaları da var
aman aman uzak dur böyle tiplerden
Seni gerçekten sevseydi sınav akşamı terk edip gitmezdi canım...
Bu erkeklerin çoğu böyle, iflah olmazlar.
Kazanana kadar el bebek gül bebek, kazandıktan sonra ne yaparsan yap modundalar..
Ne kadar üzülme desem de boş...
Ama kendi hayatına, önüne bakma mecburiyetindesin...
Onu artık kafana takmamaya, geleceğine odaklanmaya çalışmalısın...
Bu hemen olmuyor, ama emin ol bir gün oluyor...
Yolun açık olsun ..
19 yasındasın daha benı bı ablan olarak görr bas tekmeyı arkana bakma bılee tum ıletısımınıde kes bu ınsancıktan!!! aklıbasında bır kızsınnnn toparla kendını hayatına bakk daha yolun cok cok basındasınnn...ınsallah ıyı okullarda okursunnn..böyle dangalklara üzülüp kafanı doldurma ıcıne sınmedıgı sanıye kes kopar att sana bır tecrübe oldu...
aklını karıştırmak gibi bir niyetim yok cnm ama sakın bunu unutma arada ki insanlar bir ilişkinin bitme sebebeidir . hem bir yandanda iyi olmuş yoksa senin kinin amacı sadece zevk başka birşey değil emiin ol cnm sen şimdi onu unut . bak onun yüzünden 12 yıllık emeğin bir gece mavff olmuş bence o seni hiç haketmemiş
önceki açtığın konuya da şöyle bir göz gezdirdim
bu aynı çocuk öyle değil mi?
eğer öyleyse bunun niyeti kesinlikle ciddi değil
sen 19 yaşındasın, erkek arkadaşın da eğer o yaşlardaysa zaten şimdiden evliliği düşünmesini beklememek lazım. öyle ilerde evleniriz, evlenince şöyle olur böyle olur sakın kanma bunlara. hem senin için de erken. gezin tozun arkadaşlık edin, tanıyın birbirinizi ama evlilik vaatlerine kanıp, hayaller kurmayın. hoş vakit geçirdiğiniz insanlarla beraber olun ama asla kendinizi kullandırmayın.
Umarım sınavın etkilenmemiştir bu durumdan. Nedir ya biri gider biri gelir kendini padişah torunu mu sanmış
Hic uzulme canim ya INSALLAH karsina seni senin gibi sevecek biri cikar,
Bosveeeeer
Cok dogru cokGeçsin, bunları geçsin...
Seven adam sensizliğe dayanamaz güzelim, bunu sakın unutma
Bir de sinir oluyorum ya madem sevmiyorsun adam gibi sevmiyorum diyebilecek bir delikanlı cesareti olsa bu adamların!
Hayır, böyle daha çok üzülüyor insan yani.
Acaba seviyor mu sevmiyor mu o zaman neden ayrıyız gibi.
Ama sana garantileyebilirim ki sevmiyor.
Sınavın bitsin, eğlenecek çok malzemen var
Depresyondan çıkartabilirsin kendini :)
Limonkız beni yanlış anlamanı istemem zaten yaşıtda sayılırız sen 19sun ben 20. Diğer konunu da okudum anladığıma göre seni yapmak istediği şeyler için önce alıştırmaya çalışmış fakat sen ona geridönüt yapmayınca da vakit kaybetmek istememiş ve türlü bahaneler üretmiş, seni kullanmak istemiş. Bence kesinlikle üzülmemelisin aksine sevinmelisin sadece 2 ay kadar bir zaman harcamışsın daha geçte olabilirdi. Zararın neresinden dönersen senin faydanadır. Hayatını daha fazla etkilemesine izin vermemeli ve kendi yoluna bakmalısın.
üzülsün boşver
şunu unutma; kimse senden daha önemli olamaz
insan hiç başkası için sevebılır mı? herkes kendı için sever, kendı için evlenir
iyi olmuş böylesi, duygularını her defasında kullanmasına izin verme
seven hiçbir erkek kız arkadaşını bırakmaz.. sana ''senı seviyor'' diyen arkadaşına da asla güvenme!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?