Sınavınız nasıl geçti??
Yerleşebilir misiniz bir yere bu sene??
hemen hemen aynı gibi bişey beni kullandığı nı düşünüdm sadece ve birden çekip gitmesi koyuyo insana .
Istedigim yer olmaz ama hayirlisi diyorum seneye hazirlanirim buyuk ihtimal
Evet dogru
Onu sevdigim icin kendime kiziyorum
Guvenip sevdiginiz bir insanla yasadiklarinizin yalan oldugunu bilmek cok koyuyor
Hala seviyorum diyip de yedekte tutmaya calismasi hala aptal yerine koymasi igrenc
Pisman olupp aci ceksin istiyoirum yaptiklari yanina kalmasin
yada sen kendi haline bırak onu zaten anlayacak zamanla kıymetini umarım o anlayana kadar sen çok tan unutmuş olursun :)
Biz 19 yaşındakilere senin dediğin gibi" adam " değilde çocuk diyoruz henüz. Sende onun gibi daha çocuk sayılırsın. Herkez bu yaşlarda görüştüğü kişilerle evlemiyor . Belki üniversiteye gttiğinde sen ayrılacaktın ondan.Hele 2 ay da olsa emek verdim demen
de biraz abartı geldi. Buda yeni moda laflardan.. Bi insan birisiyle görüşürken negibi bir emek verir anlamış değilim..Görüşürsün olursa olur olmazsa olmaz. Daha önünde uzunnnnnnnnnn yıllar var ..Hiç acele etme önüne daha ne emek verecek insanlar çıkar merak etme... Sınava odaklan iyi tercihler yapmaya bak.. Önce geleceğini ,mesleğini düşün gerisini hayat en iyiyi karşına çıkarır inşallah..Tamammı canım..
Birimizde çıkıp sen benden daha iyilerine layıksın diyene doğru ya, denk gelmedi işte, var mı bir tanıdık, ayarlasana demedik ya, yazıklar olsun!
Ben unuttum zaten zerre kadar sevmiyorum su an
Askindan oleeek geri donse bile be donmem ona :)
Sadece ckizginim kendime ve ona
Bana yaptiklari icin pisman olsun istiyorum :)
Onun disinda romantik anlamda umrumda degil :)
süpersin valla toparla işte böyle kendini düzelcek herşey aklının almayacağı kadar mmutlu huzurlu olcaksın :)
Ay evet ya keske deseydim
Donerse ben de kibarca agzinin payini veririm bunu demeyi de unutmambi daha ki sefere kaldi cicim :* yani bak buraya yaziyorum. it gibi pisman olub donucek sana sende ona bi guzel tanidigin var mi bana layik olan ayarlasana bana- dersin olar biter )))))))
Sana layık değilim cümlesi kadar saçma bi cümle bilmiyorum. Kibarca ayrılma cümlesidir canım. Emin ol o aday için üzülmeye degmez
"Ama son iki hahftadir bulustugumuzda bana igrenc cinsellik espirileri yapiyordu
Eski konumu okuyan ablalarim bilir
Yok efendim 6ay bos kalmis benim her turku giderim varmis
Nefes alsam yetermis"
---
19 yaşındayım ben de ve böyle düşünebilen birini hayatımın kenarına bile yaklaştırmazdım.Sen bilirsin üzülmeye değmez.
Insallah insallah :)
"Ama son iki hahftadir bulustugumuzda bana igrenc cinsellik espirileri yapiyordu
Eski konumu okuyan ablalarim bilir
Yok efendim 6ay bos kalmis benim her turku giderim varmis
Nefes alsam yetermis"
---
19 yaşındayım ben de ve böyle düşünebilen birini hayatımın kenarına bile yaklaştırmazdım.Sen bilirsin üzülmeye değmez.
Pisman olsun tabi birinin duygulariyla oynamak karsiliksiz kalmamaliNe yapiyomuşuz ? Onu hic tanimamis gbi hayatimiza renkli bi şekilde devam ediyomuşuzgiden her zaman pişman olur canim bunu unutma . Ve arkasından diyeceğin son söz ' niye üzüleyim ki Ben elimden geleni yaptım . ' :) o duşunsun gerısini hadi bakalım :)
Tebrik ederim.
Eskiden erkekler kendi aralarında bile böyle cümle kurmazdı.Şimdi kızın direkt yüzüne söyleyenleri varmış.
Bunlar nası cümlelerdir Allah aşkına?
Allah'ın abazanı seni.
inan bana inan aynı şeyler benim de başımdan geçti ve ben şuan çok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?