Ibretlik Aptalligim

Sınavınız nasıl geçti??
Yerleşebilir misiniz bir yere bu sene??

Istedigim yer olmaz ama hayirlisi diyorum seneye hazirlanirim buyuk ihtimal

hemen hemen aynı gibi bişey beni kullandığı nı düşünüdm sadece ve birden çekip gitmesi koyuyo insana .

Evet dogru
Onu sevdigim icin kendime kiziyorum
Guvenip sevdiginiz bir insanla yasadiklarinizin yalan oldugunu bilmek cok koyuyor
Hala seviyorum diyip de yedekte tutmaya calismasi hala aptal yerine koymasi igrenc
Pisman olupp aci ceksin istiyoirum yaptiklari yanina kalmasin

yada sen kendi haline bırak onu zaten anlayacak zamanla kıymetini umarım o anlayana kadar sen çok tan unutmuş olursun :)

yada sen kendi haline bırak onu zaten anlayacak zamanla kıymetini umarım o anlayana kadar sen çok tan unutmuş olursun :)

Ben unuttum zaten zerre kadar sevmiyorum su an
Askindan oleeek geri donse bile be donmem ona :)
Sadece ckizginim kendime ve ona
Bana yaptiklari icin pisman olsun istiyorum :)
Onun disinda romantik anlamda umrumda degil :)

Biz 19 yaşındakilere senin dediğin gibi" adam " değilde çocuk diyoruz henüz. Sende onun gibi daha çocuk sayılırsın. Herkez bu yaşlarda görüştüğü kişilerle evlemiyor . Belki üniversiteye gttiğinde sen ayrılacaktın ondan.Hele 2 ay da olsa emek verdim demen
de biraz abartı geldi. Buda yeni moda laflardan.. Bi insan birisiyle görüşürken negibi bir emek verir anlamış değilim..Görüşürsün olursa olur olmazsa olmaz. Daha önünde uzunnnnnnnnnn yıllar var ..Hiç acele etme önüne daha ne emek verecek insanlar çıkar merak etme... Sınava odaklan iyi tercihler yapmaya bak.. Önce geleceğini ,mesleğini düşün gerisini hayat en iyiyi karşına çıkarır inşallah..Tamammı canım..

Iyi de benim dedigim biz evkenecektik ama o beni birakti vahh vahh degil ki
Onu cok sevdigimi bildigi halde beni sinavimdan onceki gece terketti
Amaci farkliymis zaten kendisinin de dedigi uzere
Ben buna sinirleniyorum
Ayrica adam derken buyuk birini kastetmedim
Duzgun birini kastettim
Yani karakter sahibi olmak icin 30 yasinda olmak gerekmez
Ergen olmasi da birini kullanabilecegi anlamina gelmez
Emek vermek derken de elbette 5 yillik bi iliski gibi degildi
Ama ben cok sevdim aramiz bozulmasin diye her seyi yaptim neredeyse tum ucretleri ben odedim
Aptalmisim yani ama o bana azicik bile deger veremedi
Buna sinirleniyorum iste

Birimizde çıkıp “sen benden daha iyilerine layıksın” diyene “doğru ya, denk gelmedi işte, var mı bir tanıdık, ayarlasana” demedik ya, yazıklar olsun!

Birimizde çıkıp “sen benden daha iyilerine layıksın” diyene “doğru ya, denk gelmedi işte, var mı bir tanıdık, ayarlasana” demedik ya, yazıklar olsun!

Ben unuttum zaten zerre kadar sevmiyorum su an
Askindan oleeek geri donse bile be donmem ona :)
Sadece ckizginim kendime ve ona
Bana yaptiklari icin pisman olsun istiyorum :)
Onun disinda romantik anlamda umrumda degil :)

süpersin valla toparla işte böyle kendini düzelcek herşey aklının almayacağı kadar mmutlu huzurlu olcaksın :)

Sana layık değilim cümlesi kadar saçma bi cümle bilmiyorum. Kibarca ayrılma cümlesidir canım. Emin ol o aday için üzülmeye degmez

bi daha ki sefere kaldi cicim :* yani bak buraya yaziyorum. it gibi pisman olub donucek sana sende ona bi guzel tanidigin var mi bana layik olan ayarlasana bana- dersin olar biter )))))))
Donerse ben de kibarca agzinin payini veririm bunu demeyi de unutmam

Sana layık değilim cümlesi kadar saçma bi cümle bilmiyorum. Kibarca ayrılma cümlesidir canım. Emin ol o aday için üzülmeye degmez

Butun klise laflari saydi bana bu mu yani degerim biraz yaratici olmasini beklerdim

"Ama son iki hahftadir bulustugumuzda bana igrenc cinsellik espirileri yapiyordu
Eski konumu okuyan ablalarim bilir
Yok efendim 6ay bos kalmis benim her turku giderim varmis
Nefes alsam yetermis"

---
19 yaşındayım ben de ve böyle düşünebilen birini hayatımın kenarına bile yaklaştırmazdım.Sen bilirsin üzülmeye değmez.

Ne yapiyomuşuz ? Onu hic tanimamis gbi hayatimiza renkli bi şekilde devam ediyomuşuz giden her zaman pişman olur canim bunu unutma . Ve arkasından diyeceğin son söz ' niye üzüleyim ki Ben elimden geleni yaptım . ' :) o duşunsun gerısini hadi bakalım :)

Tebrik ederim.

Eskiden erkekler kendi aralarında bile böyle cümle kurmazdı.Şimdi kızın direkt yüzüne söyleyenleri varmış.
Bunlar nası cümlelerdir Allah aşkına?
Allah'ın abazanı seni.

Ben de o zamanlar saf asik oldugum icin ne oldugunu tam anlayamamistim ama simdi cok net gorebiliyorum cok haklisin

Pisman olsun tabi birinin duygulariyla oynamak karsiliksiz kalmamali
Arkasindan dedigim tek soz "iyi ki erken bitmis yoksa ben saf saf yasamaya devam ederdim" :)
Aynen oyle zaten hic tanismamis gibi hissediyorum su an :)

Tebrik ederim.

Eskiden erkekler kendi aralarında bile böyle cümle kurmazdı.Şimdi kızın direkt yüzüne söyleyenleri varmış.
Bunlar nası cümlelerdir Allah aşkına?
Allah'ın abazanı seni.

Amaci oyle olsa bile insan soylemez bunlari ya
Ergenlik baslarina vurmus bunlarin
Hayir ben de ergenim niye boyle seyler dusunmuyorum

inan bana inan aynı şeyler benim de başımdan geçti ve ben şuan çok mutluyum :)

Ben de geride biraktim onu artik :)
Umrumda degil iyi ki bittiiii diye sarki soyluyorum

Bu erkeklerde iyice sapittilar artik eskiden de mi bu kadar cok oluyordu acaba yada devir degistikce sevgili = sex boyutuna mi girdiler anlamiyorum...
Arkadasim 19 yasindasin üzülüceksin elbet ama sana bu bir ders olarak geri dönecek
Zayif bir anina gelirde karsilasirsaniz veya seni ariycaktir diye düsünüyorum geri dönme ona ...(bence)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…