Haklısın hayatım, net ve ters olmam gerekiyor sanırım ama belli de olmuyor ki ya... Aslında sıkıntının çoğu annemden kaynaklanıyor. İnsanlara saçma sapan konuşup laf veriyor. Bir kere aldatıldığımı uçan kuş bile biliyor başta aile içinde kalcaktı yakın akrabalar sonra konu komşu derken herkes oldu. İftara gitmiştik, tanımadığımız bir aile de vardı. Yengemin arkadaşı yani kadın, bana boşanmamı bildiğini söyledi.Evet boşandım filan dedim sıradan bir olaymış gibi takıldım, kadın ben sallamıyorum diye başladı sorular sormaya ve bana "keşke kocanı elde tutmaya çalışsaydın yazık olmuş" dedi.
Muhtemelen yengem ona "iyi bir kocası vardı" diye anlattı.
İşte böyle şeyler. Can sıkmaya değmez biliyorum ama ne bileyim. Sıkılıyor yinede.
Bayram is coming.
Bayramları büyüdükten sonra hiç sevemedim.
Büyüdükten sonra gerçi bir çok şeyi sevmeyi bıraktım.
Yeni boşanmış bir kadın olarak bu bayramla nasıl başedeceğimi bilmiyorum.
Kaçıp gitmek istiyorum ama bizimkiler müsaade etmiyor. İnsanların, akrabaların laf sokmalarına maruz kalmak hoşlarına gidiyor sanırım.
Dedikoduların odak noktası olacak olmam , benden başka kimin en çok canını acıtabilir ki?
Yine içimin bunaldığı, canımın sıkıldığı bir akşam.
Laf sokma, dedikodu ve kötü bakıştan kurtulma fanusu olsaydı keşke.
İçine girip ölene kadar yaşasaydım.
Bayram is coming.
Kaçıp gitmek istiyorum ama bizimkiler müsaade etmiyor. İnsanların, akrabaların laf sokmalarına maruz kalmak hoşlarına gidiyor sanırım.
Dedikoduların odak noktası olacak olmam , benden başka kimin en çok canını acıtabilir ki?
Bilmez miyim annelerin bu huyunu, ben hamileliğimi bile saklıyorken annemin bir yoldan geçen adama anlatmadığı kalmıştı düşük yaptığımı! Kendince üzüntülerini paylaşıyorlar ama koca kadınlar insanların ne kadar art niyetli konuştuklarını anlamıyorlar..Haklısın hayatım, net ve ters olmam gerekiyor sanırım ama belli de olmuyor ki ya... Aslında sıkıntının çoğu annemden kaynaklanıyor. İnsanlara saçma sapan konuşup laf veriyor. Bir kere aldatıldığımı uçan kuş bile biliyor başta aile içinde kalcaktı yakın akrabalar sonra konu komşu derken herkes oldu. İftara gitmiştik, tanımadığımız bir aile de vardı. Yengemin arkadaşı yani kadın, bana boşanmamı bildiğini söyledi.Evet boşandım filan dedim sıradan bir olaymış gibi takıldım, kadın ben sallamıyorum diye başladı sorular sormaya ve bana "keşke kocanı elde tutmaya çalışsaydın yazık olmuş" dedi.
Muhtemelen yengem ona "iyi bir kocası vardı" diye anlattı.
İşte böyle şeyler. Can sıkmaya değmez biliyorum ama ne bileyim. Sıkılıyor yinede.
benim bir akrabam iki kez ayrıldı hatırladım kadarıyla laf sokan olmadı .laf sokan olursa agzının payını ver ve aptıgının yanlıs oldugunu söyle .senin bir sucun yok canım sen artkk özgür bir bekarsın . rahatla . hayatına istediğin gibi yön verebilirsinBayram is coming.
Offf of arkadaşım aynı durumdayız. Ama bir farkla benim 2 çocuğum var ve 2. Boşanmam . İlkinde anlaşmazlık ikinci de aldatılma. Nisan ayında boşandım ilk Bayram'ımız çocuklarımla. Annemlerde tatildeyiz, 2 yıldır burda oturuyorlar yani geçmişimi kimse bilmiyor çevrede amaa geçen yıl birlikte geldiğimiz o yılanı tanımışlardı. Geldiğimiz gün 4 yaşındaki kızıma baban gelmedi mi diye sordu bir teyze, cevap vermedi. Gelmedi dedi babam. Yarın bayram etraftan gelecekler ve ben ya ayrıldığımı anlatıcam ya da bir bahane bulucam 9 günlük tatile neden kocasız geldiğime. Nereye kadar saklanır bilmiyorum ama şu an kimseye birşey anlatacak modda değilim. Akrabalar biliyor bu şehirde değiller neyse ki. Oooff off. Gelmesin kimse istemiyorum yaaBayram is coming.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?