İç Çamaşırı Çekmecesini Nasıl Düzenli Tutuyorsunuz?

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.558
32.867
798
Çoraplar için petek şekilli organizatörlerden aldım ama iç çamaşırlarım için yeterli gelmiyor bunlar. İki çekmecem var biri alt biri üst çamaşırlar için ama bir türlü düzeni yakalayamadım. Siz nasıl düzenli tutuyorsunuz nasıl sığdırıyorsunuz?

altları alta atlet ve sütyenler üstte alırken bozar ve düzeltmezsen düzenli kalmıyor işin çözümü bu ben böyle buldum çözümü:)

Cekmecen kücük mü geliyor ic camasirlarina acaba?
Bende de ayni sorun var cünkü, careyi fazlaliklari atmakta bulucam en sonunda.

Aynen hemen bozuluyor, nasıl muhafaza edeceğimi şaşırdım. Dağınık olunca pismiş gibi de görünüyor gözüme sürekli atıp atıp yıkıyorum, düzenliyorum çekmeceyi. Ertesi hafta hoop bi daha :9:

Aynen hemen bozuluyor, nasıl muhafaza edeceğimi şaşırdım. Dağınık olunca pismiş gibi de görünüyor gözüme sürekli atıp atıp yıkıyorum, düzenliyorum çekmeceyi. Ertesi hafta hoop bi daha :9:

dagınık olunca bendede öyle bir his oluyor.nedendir bilinmez.

altları alta atlet ve sütyenler üstte alırken bozar ve düzeltmezsen düzenli kalmıyor işin çözümü bu ben böyle buldum çözümü:)
Atlet ve sutyenler ayrı çekmecede. O çekmeceyi ikiye böldüm bir tarafa atletler bir tarafa sutyenler ama o çekmece biraz küçük geliyor sutyenler destekli oldukları için 3 tanesi bile çok yer kaplıyor

Cekmecen kücük mü geliyor ic camasirlarina acaba?
Bende de ayni sorun var cünkü, careyi fazlaliklari atmakta bulucam en sonunda.

Altlar için küçük gelmemesi lazım aslında, toplamda 100 tane falan var ama ilk düzenlediğimde gayet normal duruyor ama sonradan bozuluyorlar. İnternette bir sürü organizatör gördüm ama petek şeklinde olanlar yeterli gelmiyor. Başka türlü nasıl olur bilemedim, her hafta her şeyi döküp tekrar düzenlemekten bıktım vallahi:9:

Son düzenleme:
Aslinda 100lük ufak ufak bölmeli organizatörlerden falan olsa, hic sorun cekmezsin o zaman, hepsinin yeri belli olurdu:27:

Katlanmis olan seyler ister istemez belli bi süre sonra bozuluyor.
En basit örnek; acele aninda cekmecede birsey ararken zaten talan oluyor ici :)
Bunun önüne gecmek pek mümkün degilmis gibime geliyor ama belki degisik fikirler cikar arkadaslardan.

normalde düzenli temiz bir insanım ama malesef çamaşır dolabım ve iççamaşırı çekmecem hep dağınktır birgün uğraşır düzenlerm 2.gün aynı dağıtırım bu konuda çok dağınığım

evet destekliler çok yer tutuyor haklısın o zaman üste sadece sütyen koy alta atlet kilot benim atletler altı çıtçıtlı badilerden oluşuyor çoğunluk onlarda ince az yer kaplıyor( ha bi de kullanmadıklarını eskiyenleri at)

benim çekmecemde fazla büyük sayılmaz sütyenleri katlayıp yanyan diziyorum daha az yer kaplıyor alt iççamaşırlarımıda önce yanlardan sonra alttan katlayıp onları da dikine diziyorum çekmecelerim hep düzenli kalıyor bu sekilde bir tane alırken diğerleri de bozulmamış oluyor

Ikeadan aldigim su hasır gibi ama kumaştan olan sepet baya pratik :31:

$komplement-rangement-casiers__58171_PE163822_S4.webp $skubb-boite-a-compartiments__0186718_PE338954_S4.webp

Bez gibi olanlarida var sagdaki gibi ama hasır olan daha şık duruyor :34:

ben organizeirlardan almıştım güya düzenli olsun diye ama onlarda naylon bişey sert değildiki alınca içindennn yandakiler havaya kalkıyordu tam çekmeceye yapışmayınca vede hafif oluncaaa ondan sonraaa
keçeli renkli iki kutucuk aldıydımmmm altt çamaşırlar onda katlı veya hopp cumurlu atyom diğerinde atletler vs... sütyenlede üst üste çekmecede daha düzenli vs..bu kadar yinede acaip dağınık biriyim bende elbise katlamak bana ölüm

bendede bunlardan var.birde dolap için olanlarıda var dolapta fazla rafı olmayanlar tisörtler için falan çok iyi oluyo düzenli muntazam duruyor

evet onlarda ise yariyor baya su baya yüksek küp gibi olanlari diyorsun degilmi :31: giysi dolabimda cekmece yok bi tarafta orayada ondan aldim evde giydiklerimi koyuyorum icine esortman tisört falan :31:

evet onlarda ise yariyor baya su baya yüksek küp gibi olanlari diyorsun degilmi :31: giysi dolabimda cekmece yok bi tarafta orayada ondan aldim evde giydiklerimi koyuyorum icine esortman tisört falan :31:

evet cnm onlardan küp gibi 4 tane var.askı asma yerine cırt cırtlanıyo öyle çok iyi oluyo en azından ne nerde gözüküyor.düzenli duruyo.

evet cnm onlardan küp gibi 4 tane var.askı asma yerine cırt cırtlanıyo öyle çok iyi oluyo en azından ne nerde gözüküyor.düzenli duruyo.

evet canim aynen :) fakat ben asmadim öylece duruyor rafimda :31:
Ikea'ya bayiliyorum ya kücücük ev örnekleri yapiyorlar ve nelerde sigdiriyorlar mini mini cekmecelere falan :9:

evet canim aynen :) fakat ben asmadim öylece duruyor rafimda :31:
Ikea'ya bayiliyorum ya kücücük ev örnekleri yapiyorlar ve nelerde sigdiriyorlar mini mini cekmecelere falan :9:

evet ikea çok iyi ya insan bir girince içeri dışarıya çıkamıyor saatler geçiyor.süper oluyor insan fikir sahibi oluyo oda örneklerini görünce çok kullanışlı şeyleri var.

Back
X