- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi yesil_zeytin_
-
Selam kızlar.
Yöneticiler gelmeden konumu açayım:) Bir kaç yorum alırsam sevinirim.
Miorreden sütyen aldım. Sarkık gösterdi sanırım. Psikolojikmen mi öyle düşündüm bilmiyorum. Beğenmedim. Makinaya atınca da hemen bozuldu diyebilirim.
Bana ne tavsiye edersiniz?
75 bedeni tam dolduramadığım için dar kalıp olursa sevinirim.
Destekliden de pek hoşlanmıyorum.
Daha önce anıl diye bir marka alıyordum. Çok memnundum. Oda biraz sivrimi gösteriyordu ne anlayamadım.
En güzeli kom bence. 2 sene boyunca hiç kalıbı falanda bozulmuyo.Selam kızlar.
Yöneticiler gelmeden konumu açayım:) Bir kaç yorum alırsam sevinirim.
Miorreden sütyen aldım. Sarkık gösterdi sanırım. Psikolojikmen mi öyle düşündüm bilmiyorum. Beğenmedim. Makinaya atınca da hemen bozuldu diyebilirim.
Bana ne tavsiye edersiniz?
75 bedeni tam dolduramadığım için dar kalıp olursa sevinirim.
Destekliden de pek hoşlanmıyorum.
Daha önce anıl diye bir marka alıyordum. Çok memnundum. Oda biraz sivrimi gösteriyordu ne anlayamadım.
yok deme abla demeVictorias Secret desem mi
kom nerede satılıyor ki? kalıpları dar mı? duruşu falan nasılEn güzeli kom bence. 2 sene boyunca hiç kalıbı falanda bozulmuyo.
bunlar nerede satılıyor. kompedana falan gitsem olmaz herhalde.La Senza süperdi, yıllarca makinede yıkadım hiç bişeycikler de olmadı.
O kalmadı şimdi intimissimi var. Biraz pahalı ama değer bence. Uzun kullanımlı ve rahat kesinlikle
Ben boyner'den alıyorum. Duruşu da güzel benimkiler büyük ama iyi toparlıyo.kom nerede satılıyor ki? kalıpları dar mı? duruşu falan nasıl
ben normalde ANIL diye bir marka var onu kullanıyordum.Miorre, orkide fln gibi markalar hiç tatmin edici degil. Uzun zaman boşu boşuna para vermişim. Penti ve Kom çok harika, tavsiye ederim.
çok sağolun bakaarım inşallahBen boyner'den alıyorum. Duruşu da güzel benimkiler büyük ama iyi toparlıyo.
Britta, hannah ve dorina modellerini kullanıyorum.
kalıpları tam otursun istiyorumAsmu,pentiyede bakabilirsin onun çamaşırlarıda iyi oluyor
a b c d nasıl bilicem. hiç bilgim yok. bakayım hafta sonu pentiye benpentiden lotus modeli. süper üstüne tanımam. yalnız sütyen seçerken 75 e göre değil a,b,c,d olmasına göre sütyen almak daha doğru. benim küçük ama yayık göğüslerim olduğundan lotus a tavım.
suwen kullanıyorum 3 senedir sadece ve inanılmaz memnunum
Le jardin kullanıyorum her zaman. .
Ya ben de almıştım ama bir süre sonra sağ tarafındaki telden bildiğiniz gacur gucur ses gelmeye başladısuwen kullanıyorum 3 senedir sadece ve inanılmaz memnunum
Anıl sa çok çok farklı değil.ben normalde ANIl diye bir marka var onu kullanıyordum.
kuzenim kataloktan zorla sattırdı gibi miorreyi. duruşuda kötü hemen bozuldu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?