- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi yesil_zeytin_
-
mümkünse anlatmayın.
tavrınızdan rahatsız oldum.
teşekkür ederim.pentiyi deneyeyim.
bulunduğum yerde her marka yok çünkü
a b c d sizin göğüs büyüklüğünüz 75 80 filan sizin sırt genişliğiniz. satış elemanları yardımcı olur size.çok sağolun bakaarım inşallah
kalıpları tam otursun istiyorum
a b c d nasıl bilicem. hiç bilgim yok. bakayım hafta sonu pentiye ben
denerim inşallah olurPenti bana uymadi mesela, vucut yapisi cok farkediyor, benim omuzlarim vucuduma gore genis 80 a denedim kucuk geldi 80 b denedim goguslerimi cok ortada birlestirdi yanlar bos kaldi vs. Oysa kardesim penti kullaniyor çok memnun.
teşekkür ederim. lotusu isteyim denerim. inşallah kalıpları uyar diyelima b c d sizin göğüs büyüklüğünüz 75 80 filan sizin sırt genişliğiniz. satış elemanları yardımcı olur size.
Gelirsek seni de alalimDeniz otobüsüne atlayıp gidilir yahu
Akasya avm'de
Çok güzel modeller var. Uuuuffffff
Seyyar asmuintimissimi bulamam herhaldepenti gibi bilindik markalar var ancak buralarda
teşekkür ederim
bursaya gelince bakarız darktek bilecikte yaşamıyorum öyle deme hafta sonları başka yerdeyim
Deniz otobüsüne atlayıp gidilir yahu
Akasya avm'de
Çok güzel modeller var. Uuuuffffff
Seyyar asmu
Gidelim istanbula ceplerimize don sutyen doldurur geliriz bence
kullanma beniasmu istemez ama sen de şu senin tarz markaları örnek versen ya şu konuda, kamu faydalansın :)))
aynı asmu nun tarif ettiği vücut tipine göre olsun ama
Gelin tabii, ben özleyince hafta sonu sırf gezmeye, iskender yemeye geliyorum Bursa'ya. Sizin de sütyen bahane olsun, hem de insanın havası değişiyor.Seyyar asmu
Gidelim istanbula ceplerimize don sutyen doldurur geliriz bence
Gelin tabii, ben özleyince hafta sonu sırf gezmeye, iskender yemeye geliyorum Bursa'ya. Sizin de sütyen bahane olsun, hem de insanın havası değişiyor.
kullanma beni
neyi istemem anlamadım. biz buluşcaz bayramdan sonra
teşekkür ederim iyi oldu bu linkhttp://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/sutyen-olcusu-hesaplama
Şöyle bir uygulama var, yardımcı olabilir :)
Değiyor Goha, ölçü konusunda çok hassaslar. La Senza'nın bildiğin pamuklu sütyenini en az 5 sene kullandım.o değil de kızlar bazı bahsedilen markalar çok ciddi pahalı, değiyor mu gerçekten?
bir de cup ölçüsünü evde ölçüp internetten almak ne kadar mantıklı olur?
bence de
Bize bir sutyen don arasi istanbul bulusmasi lazim
deneyip almak isterdim. maya met etmişler başka forumlarda da.neden satıömıyor ki artık.Değiyor Goha, ölçü konusunda çok hassaslar. La Senza'nın bildiğin pamuklu sütyenini en az 5 sene kullandım.
Makinada beyazlarla saatlerce yıkanmıştır hem de. Şimdi yeni yeni patlak vermeye başladı, hala atmaya kıyamıyorum.
Çünkü çok azı böyle tam oturuyor ve rahat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?