İç Çamaşırı Seçimi.

teşekkür ederim. pentiyi deneyeyim.
bulunduğum yerde her marka yok çünkü

Penti bana uymadi mesela, vucut yapisi cok farkediyor, benim omuzlarim vucuduma gore genis 80 a denedim kucuk geldi 80 b denedim goguslerimi cok ortada birlestirdi yanlar bos kaldi vs. Oysa kardesim penti kullaniyor çok memnun.

Penti bana uymadi mesela, vucut yapisi cok farkediyor, benim omuzlarim vucuduma gore genis 80 a denedim kucuk geldi 80 b denedim goguslerimi cok ortada birlestirdi yanlar bos kaldi vs. Oysa kardesim penti kullaniyor çok memnun.
denerim inşallah olur penti lotus dedi hsos onu denerim.

ben penti kullanıyorum 3 sene olmuştur hiç bozulmadı çok memnunum tavsiye ederim deneyin kesinlikle
üç al iki öde vardı o zaman ve hala da devam ediyordu geçenlerde girdiğimde o kampanya 60-70 lira üç tane alıyorsun iki ödüyorsun

o değil de kızlar bazı bahsedilen markalar çok ciddi pahalı, değiyor mu gerçekten?
bir de cup ölçüsünü evde ölçüp internetten almak ne kadar mantıklı olur?

o değil de kızlar bazı bahsedilen markalar çok ciddi pahalı, değiyor mu gerçekten?
bir de cup ölçüsünü evde ölçüp internetten almak ne kadar mantıklı olur?
Değiyor Goha, ölçü konusunda çok hassaslar. La Senza'nın bildiğin pamuklu sütyenini en az 5 sene kullandım.
Makinada beyazlarla saatlerce yıkanmıştır hem de. Şimdi yeni yeni patlak vermeye başladı, hala atmaya kıyamıyorum.
Çünkü çok azı böyle tam oturuyor ve rahat oluyor.

bence de
Bize bir sutyen don arasi istanbul bulusmasi lazim

1. geleneksel sütyen buluşması

deneyip almak isterdim. maya met etmişler başka forumlarda da.neden satıömıyor ki artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…