İç Çamaşırı Seçimi.

yok anıl çok iyidi ben çok memnundum. senelerce kullandım walla.
pentiye giderim hafta sonu. inşallah içime sinen birşeye den gelirim

Magicform

Dantelli sütyen bluz çok ince ve dar ise belli oluyor

Kom bence size uygun olmaz kalıpları büyük çünkü
sadece minimize kullananlara kom öneririm. Hemen hemen her Çamaşırcıda kom bulunuyor.
Magicformda biraz daha seçkin Çamaşırcılarda bulabilirsiniz
biraz daha ekonomik olan Penti de var. Eskiye gore artık sutyenleri çok daha iyi bi bakın derim. .

La Senza Türkiye den kalktı maalesef.
İntimissimi'ye netten bakabilirsiniz, İstanbul da bir çok alışveriş merkezinde var. Kalıpları benim hoşuma gitti, 75 değilde cup ölçünüz önemli, A mı B mi ona göre denemelisiniz. Pahalı, denemeden almayın.

Benim hoşuma giden yanı, bir kere deneyerek alıyorsun bu markalarda sonra aynı bedeni bir daha denemeden al. Gerçekten çok yerinde ölçüler. Farklı markalarda sütyenlerde bir model alıyorsun, okey, sonra aynı beden ama farklı model ürün uymuyor, her seferinde denemek lazım sanki.

aslında ilgili oluyorlar genelde ama personelden de geçiyor böyle şeyler ama kötü bir tecrübe olmuş
benim 1 kez teli çıktı sadece o da şans herhalde dedim çünkü aynı modelin başka renklerini uzun zamandır kullanıyordum

intimissimi bulamam herhalde penti gibi bilindik markalar var ancak buralarda
teşekkür ederim

Yapma, deme
Hatuncagiz yasiyor bilecikte
Ben yasiyorum bursada
Bu diyarlarda vs bulamiyoruz mutsuzuz

bursaya gelince bakarız dark tek bilecikte yaşamıyorum öyle deme hafta sonları başka yerdeyim

Once git neyin ne olcusu oldugunu ogren ondan sonra marka sor, 75 bedeni tam dolduramiyorum diyorsunda 75 cup buyuklugunu yani acikca meme buyuklugunu vermiyor!! O icini dolduramadigin Cup in bedeni A_B_C_D_E seklinde verilir, 75-80-85-90-95-100 seklindeki ise eline bir metre aldiginde meme altinda bedeninin etrafini olctugundeki uzunluktur bilmem anlatabildim mi ???

hemen yöneticiler görmeden kısmını değiştir bence:))) ban yersin kıs sarkık gösteriyorsa askıları yukarı çeksen olmuyor muki
ben en çok pierre cardin kullanıyorum 3 tane sütyenim var zaten döndüre döndüre kullanıyorum öneririm sağlam onca yıkamaya rağmen yalnız destekli kullanıyorum

mümkünse anlatmayın.
tavrınızdan rahatsız oldum.

piercardin alırım diyordum. şimdi penti ve komu düşünmeye başladım. denerim birer tane alırım olmadı.
ipleri çekiyorum hatta arkaya kadar gidiyor. kalıpları kötü sanırım.

Rica ederim fıstığım
el öpme smile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…