- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
- Konu Sahibi yesil_zeytin_
-
suwen in kendi mağazaları var sitelerinden bakın isterseniz online alışveriş de var ama bedeninizi başta ölçmeleri daha iyi olur:)kızlar nerede bulabiliriz bunları
yok anıl çok iyidi ben çok memnundum. senelerce kullandım walla.Anıl sa çok çok farklı değil.
Yukarıdaki bir mesajda arkadaşın da dediği gibi tam istediğin gibi bir sütyen olması için a, b, c, d kap ölçüsü de önemli. Bence Penti magazasjna git. Orda çok yardımcı oluyorlar
bizim iş yerinde kısıtlı herye girmiyor bilemedim o yüzden:)suwen in kendi mağazaları var sitelerinden bakın isterseniz online alışveriş de var ama bedeninizi başta ölçmeleri daha iyi olur:)
La Senza Türkiye den kalktı maalesef.bunlar nerede satılıyor. kompedana falan gitsem olmaz herhalde.
piercardin almayı düşünüyordum bu sefer.
bu dediklerinin kalıpları darmı? duruşları nasıl.
75 tam dolduramadığım için kalıplar dar olunca oluyor
çok sağolun bakaarım inşallah
kalıpları tam otursun istiyorum
a b c d nasıl bilicem. hiç bilgim yok. bakayım hafta sonu pentiye ben
aslında ilgili oluyorlar genelde ama personelden de geçiyor böyle şeyler ama kötü bir tecrübe olmuşYa ben de almıştım ama bir süre sonra sağ tarafındaki telden bildiğiniz gacur gucur ses gelmeye başladıTransformer gibi geziyordum etrafta Bayağı metal sesi yani.
Hatta aldığım mağazaya sordum, "genel merkeze soralım" dediler ama öyle kaldı o konu.
Yapma, demeVictorias Secret desem mi
rica ederimbizim iş yerinde kısıtlı herye girmiyor bilemedim o yüzden:)
teşekkür ederim
Yapma, deme
Hatuncagiz yasiyor bilecikte
Ben yasiyorum bursada
Bu diyarlarda vs bulamiyoruz mutsuzuz
intimissimi bulamam herhaldeLa Senza Türkiye den kalktı maalesef.
İntimissimi'ye netten bakabilirsiniz, İstanbul da bir çok alışveriş merkezinde var. Kalıpları benim hoşuma gitti, 75 değilde cup ölçünüz önemli, A mı B mi ona göre denemelisiniz. Pahalı, denemeden almayın.
Benim hoşuma giden yanı, bir kere deneyerek alıyorsun bu markalarda sonra aynı bedeni bir daha denemeden al. Gerçekten çok yerinde ölçüler. Farklı markalarda sütyenlerde bir model alıyorsun, okey, sonra aynı beden ama farklı model ürün uymuyor, her seferinde denemek lazım sanki.
Yapma, deme
Hatuncagiz yasiyor bilecikte
Ben yasiyorum bursada
Bu diyarlarda vs bulamiyoruz mutsuzuz
Selam kızlar.
Yöneticiler gelmeden konumu açayım:) Bir kaç yorum alırsam sevinirim.
Miorreden sütyen aldım. Sarkık gösterdi sanırım. Psikolojikmen mi öyle düşündüm bilmiyorum. Beğenmedim. Makinaya atınca da hemen bozuldu diyebilirim.
Bana ne tavsiye edersiniz?
75 bedeni tam dolduramadığım için dar kalıp olursa sevinirim.
Destekliden de pek hoşlanmıyorum.
Daha önce anıl diye bir marka alıyordum. Çok memnundum. Oda biraz sivrimi gösteriyordu ne anlayamadım.
EDİT: Dantelli falan kullanmıyorum hiç. Kullanan arkadaşlar, dışarıdan belli olmuyor değil. tişört sweet falan giyildiğinde.
bakayım pentiye ben. çıkar oradan birşey. teşekkür ederim hanım ablaCap ölçüsne göre alıyorsun,sen bak pentiye kızım çok almıştır oradan çamaşır.
hemen yöneticiler görmeden kısmını değiştir bence:))) ban yersin kısSelam kızlar.
Yöneticiler gelmeden konumu açayım:) Bir kaç yorum alırsam sevinirim.
Miorreden sütyen aldım. Sarkık gösterdi sanırım. Psikolojikmen mi öyle düşündüm bilmiyorum. Beğenmedim. Makinaya atınca da hemen bozuldu diyebilirim.
Bana ne tavsiye edersiniz?
75 bedeni tam dolduramadığım için dar kalıp olursa sevinirim.
Destekliden de pek hoşlanmıyorum.
Daha önce anıl diye bir marka alıyordum. Çok memnundum. Oda biraz sivrimi gösteriyordu ne anlayamadım.
EDİT: Dantelli falan kullanmıyorum hiç. Kullanan arkadaşlar, dışarıdan belli olmuyor değil. tişört sweet falan giyildiğinde.
bakayım pentiye ben. çıkar oradan birşey. teşekkür ederim hanım abla
Once git neyin ne olcusu oldugunu ogren ondan sonra marka sor, 75 bedeni tam dolduramiyorum diyorsunda 75 cup buyuklugunu yani acikca meme buyuklugunu vermiyor!! O icini dolduramadigin Cup in bedeni A_B_C_D_E seklinde verilir, 75-80-85-90-95-100 seklindeki ise eline bir metre aldiginde meme altinda bedeninin etrafini olctugundeki uzunluktur bilmem anlatabildim mi ???
piercardin alırım diyordum. şimdi penti ve komu düşünmeye başladım. denerim birer tane alırım olmadı.hemen yöneticiler görmeden kısmını değiştir bence:))) ban yersin kıssarkık gösteriyorsa askıları yukarı çeksen olmuyor muki
ben en çok pierre cardin kullanıyorum 3 tane sütyenim var zaten döndüre döndüre kullanıyorum öneririm sağlam onca yıkamaya rağmen yalnız destekli kullanıyorum
el öpme smileRica ederim fıstığım
teşekkür ederim.La senza aliyordum turkiyeden cekildi sonra aradigimi bulamadim en son h&m den aldim fena cikmadi.
piercardin alırım diyordum. şimdi penti ve komu düşünmeye başladım. denerim birer tane alırım olmadı.
ipleri çekiyorum hatta arkaya kadar gidiyor. kalıpları kötü sanırım.
el öpme smile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?