- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
cunku kürtajda ilaç alırken deyince aynı seyleri suan tekrar yasadığımı gozumun onune neler geldiğini tahmin bile edemezsin.Hayır başka kürtaj hakkında yorumnç yapan da var neden bana patladı acaba konu?
İnsanlara gerektiği gibi cvp verirse gerektiği gibi cvp alabilir.
Ben de yorumlara inanamadim gercektenteşekkür ederim. yanlış cümle kurmus olabilirim yanlış kelime kullanmış olabilrim. bu sekilde saygı sınırları dahilinde eleştirilse keske
isteyen katılmak Evet katı olabilir yorumum belki ama herkes önce kendine bakmalı ne yapıyorsa karşılığında aldığı tepkiye de kırılmamalı, kürtaj eğer onun için mi acıysa yapmaması gerekirdi ne olursa olsun sahip çıkabilirdi.
Şimdi mecburdum aldırdım ayakları olmaz. Sevgilisi de kabul etmiş ama kendisi aldırmayı uygun görmüş çünkü istediği hayatı yaşayamayacaktı bi bebek olsaydı.
ben suan daha iyi anladım bu sosyal platformların gucunu o ilk an basımdan aşağı ınen kaynar suyu el ayak tıtrememı. herkese klavyeden yazmak kolay geliyor. insanı ıntıhara sürüklerler hıc farkında değiller.Ben de yorumlara inanamadim gercekten
Neyse ne, kimi ilgilendirir ki birlikte olmandan kurtajindan
Öncelikle alıntı butonu güzeldir, onu kullanalım ki havada kalmasın yazdığımız.Anasinin rahmine tutunan bi canliyi keyfinden yada sartlardan oturu yerinden sokmek ne kadar etikse benim yorumum da etik. Doğru degil. Onceden alacakti önlemini.ya da hic bulasmayacakti. Ama bebek ya. Yillarini servetini harcayip bebek sahibi olmaya calisanlar var. Uzuluyorum gercekten. Belki o cocuk onun yeniden hayata tutunma sebebi olacakti bilemiyoruzki. Kendi kendine yapıp kendine kendine kurtulmus. Gercekten cok uzucu ve kotu bir durum
Ay yok be canim sen de ne uzeceksin kendiniben suan daha iyi anladım bu sosyal platformların gucunu o ilk an basımdan aşağı ınen kaynar suyu el ayak tıtrememı. herkese klavyeden yazmak kolay geliyor. insanı ıntıhara sürüklerler hıc farkında değiller.
Herseyin hesabi var herseyin. Yok demekle yok olsa keske.
o konuda var tabi. kendını sun demedı bana kımse. ben gordum beğendım bişey satın alacağım ama daha once yapmadığım ıcın gözümde canlanmadı giyicem ee sonra diye duşundum. konu benım butun hayatımı irdelemeye geldi.Konu sahibi, iç çamaşırı konusu kişiye göre değişir, karşındakini sen tanıyorsun, neleri sever, ne renklerden hoşlanır sen bilirsin..
Benim bir arkadaş dansöz kıyafeti alıp adama göbek atıyordu..
Yani eğer adam sana bana kendini sun diyorsa bu yüksek ego dur..
Köle olma, ben samimi söylüyorum bak, kırbaçlı kostüm al şak şak vur.. Ciddiyim.. Sen hakim ol konuya..
fakat kimsenın hayatını bılemezsınız içyuzunu neler yasadığını. sıze sorulan bısey ıcın tabi ki sıze ne diyemeyiz. ama burda benım bu adamla devam etmem doğru mu demiyorum ben. bu adam bunları haketmıyor mu demiyorum. bu durumda evet sıze ne oluyorBirliktelik ya da kürtaj değil benim adıma mesele, bir kadın kendini bu kadar berbat hissettiren bir adamla beraber olmamalı hala kendini sunmanın derdinde olmamalı, geçmiş konularına bakana kadar ben gayet tavsiye de verdim ama bu adam bunlari haketmiyo, bize ne diyeceksek burdaki hiçbir konu banane, neden yorum yapıyoruz o zaman
Senin insanlara verdiğin cevaplara bakılırsa yanlış şeyler yapmakta hala kararlısın senşnnkürtajın Vs. Bizi ilgilendirmez, Sende bu şekilde düşünüp diğer kürtaj yorumları gibi bunu da ciddiye almayabilirdin.. Kürtaj mevzunu ortaya ben çıkarmış da değilim bana patladı hayret.cunku kürtajda ilaç alırken deyince aynı seyleri suan tekrar yasadığımı gozumun onune neler geldiğini tahmin bile edemezsin.
Öncelikle alıntı butonu güzeldir, onu kullanalım ki havada kalmasın yazdığımız.
Bebek sahibi olmaya çalışanlar varsa var. Kimse sizin karnınızdaki bebeği zorla aldırmadı. Sizi ilgilendiren hiçbir konu yok. Size kürtaj olmayı düşünüyorum da dememiş. Aldırdım günaha girdim mi diye de sormamış.
Bir karar vermiş ve uygulamış.
Sizin söz hakkınız yok.
Önceden önlemini almalıydı evet ama almamış. Çalışmıyorsa, işi gücü yoksa, bebeğe bir hayat sağlayamayacaksa, bakacak kimsesi yoksa siz mi vereceksiniz o bebeğin masrafını, bakım parasını, siz mi bakacaksınız?
Düşünmüş, karar vermiş.
Belki de ağlayarak aldırdı, ne biliyorsunuz?
Evet, korunmalıydı. Ama bebek rahme düşmüş ve uygun koşullar yokmuş kürtaj olmuş. Burada sizi ilgilendiren hiçbir şey yok.
İnsanları yargılamaya bu kadar meraklı olmayın. Siz benzer bir durumda doğurmayı seçebilirsiniz ama böyle bir hak var ve başka biri aynı şartlarda aldırır.
Kanunlar karışmıyor, size ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?