İç çamaşırını sunma sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Katılıktan ziyade gereksiz yorumunuz.
Size ne kadının kürtajından?
İsteyerek aldırır, mecbur kalır aldırır, sorumluluk istemez aldırır. Size ne?

Ben de yorumlara inanamadim gercekten
Neyse ne, kimi ilgilendirir ki birlikte olmandan kurtajindan
ben suan daha iyi anladım bu sosyal platformların gucunu o ilk an basımdan aşağı ınen kaynar suyu el ayak tıtrememı. herkese klavyeden yazmak kolay geliyor. insanı ıntıhara sürüklerler hıc farkında değiller.

Öncelikle alıntı butonu güzeldir, onu kullanalım ki havada kalmasın yazdığımız.
Bebek sahibi olmaya çalışanlar varsa var. Kimse sizin karnınızdaki bebeği zorla aldırmadı. Sizi ilgilendiren hiçbir konu yok. Size kürtaj olmayı düşünüyorum da dememiş. Aldırdım günaha girdim mi diye de sormamış.
Bir karar vermiş ve uygulamış.
Sizin söz hakkınız yok.
Önceden önlemini almalıydı evet ama almamış. Çalışmıyorsa, işi gücü yoksa, bebeğe bir hayat sağlayamayacaksa, bakacak kimsesi yoksa siz mi vereceksiniz o bebeğin masrafını, bakım parasını, siz mi bakacaksınız?
Düşünmüş, karar vermiş.
Belki de ağlayarak aldırdı, ne biliyorsunuz?
Evet, korunmalıydı. Ama bebek rahme düşmüş ve uygun koşullar yokmuş kürtaj olmuş. Burada sizi ilgilendiren hiçbir şey yok.
İnsanları yargılamaya bu kadar meraklı olmayın. Siz benzer bir durumda doğurmayı seçebilirsiniz ama böyle bir hak var ve başka biri aynı şartlarda aldırır.
Kanunlar karışmıyor, size ne oluyor

Konu sahibi ne sormuş millet nereye getirmiş konuyu. Arkadaşım sizene milletin kürtajından bebek doğuracagından sizden mi geçiniyor bu insan? Doğruyu yanlışı herhalde o da biliyordur. Eski mevzu ısıtılıp niye önüne konuyor onu mu sormuş şimdi?

Ay yok be canim sen de ne uzeceksin kendini
Sakin ha!
Hic gerek yok
Yahu geyigimizi yapariz ederiz elestiririz de ama bu kadari fazla

Konu sahibi, iç çamaşırı konusu kişiye göre değişir, karşındakini sen tanıyorsun, neleri sever, ne renklerden hoşlanır sen bilirsin..
Benim bir arkadaş dansöz kıyafeti alıp adama göbek atıyordu..
Yani eğer adam sana bana kendini sun diyorsa bu yüksek ego dur..
Köle olma, ben samimi söylüyorum bak, kırbaçlı kostüm al şak şak vur.. Ciddiyim.. Sen hakim ol konuya..

Birliktelik ya da kürtaj değil benim adıma mesele, bir kadın kendini bu kadar berbat hissettiren bir adamla beraber olmamalı hala kendini sunmanın derdinde olmamalı, geçmiş konularına bakana kadar ben gayet tavsiye de verdim ama bu adam bunlari haketmiyo, bize ne diyeceksek burdaki hiçbir konu banane, neden yorum yapıyoruz o zaman

o konuda var tabi. kendını sun demedı bana kımse. ben gordum beğendım bişey satın alacağım ama daha once yapmadığım ıcın gözümde canlanmadı giyicem ee sonra diye duşundum. konu benım butun hayatımı irdelemeye geldi.

Kürtaj olayına bir yorum yapamicam çünkğ başıma gelmedi bilemem ama zor zamanlardan geçtiğinizi tahmin edebiliyorum. Geçmiş olsun. Sevgilinize gelince adam resmen sizi ezmiş sindirmiş hiç bir kadın kendini bu kadar ezdirmemeli lütfen bir daha düşünün ilişkiniz hakkında. Hiç kimse bu kadar kıymetsiz değildir bir kere geliyoruz bu hayata dilediğimiz gibi yaşamamıza mutlu olmamıza kimse engel olmamalı. Özsaygınızı kaybetmeden yollarınızı ayırın derim çünkü daha yaşınız çok genç en güzel çağlarınızı böyle harcamayın iyi akşamlar

Ben bekarken de giyerdim severim giymeyi. kiyafetinizin altina giyin, esinize yanastiktan sonra ustunuzu cikarin.

fakat kimsenın hayatını bılemezsınız içyuzunu neler yasadığını. sıze sorulan bısey ıcın tabi ki sıze ne diyemeyiz. ama burda benım bu adamla devam etmem doğru mu demiyorum ben. bu adam bunları haketmıyor mu demiyorum. bu durumda evet sıze ne oluyor

cunku kürtajda ilaç alırken deyince aynı seyleri suan tekrar yasadığımı gozumun onune neler geldiğini tahmin bile edemezsin.
Senin insanlara verdiğin cevaplara bakılırsa yanlış şeyler yapmakta hala kararlısın senşnnkürtajın Vs. Bizi ilgilendirmez, Sende bu şekilde düşünüp diğer kürtaj yorumları gibi bunu da ciddiye almayabilirdin.. Kürtaj mevzunu ortaya ben çıkarmış da değilim bana patladı hayret.

Evlilik öncesi ilişkiye saygı duyan üyeler
şuan ne hikmetse hıııı sen ne ara evlendin diye çıkış yapıyor.

Bu da tarihe geçer bence.

Sevişebilir, ayrılmayabilir.
Tüm olumsuzluklarına rağmen adamın,
sevişmek istemeye de devam etmek isteyebilir.
Kime ne ki bundan?

Kürtaj yaptırmasından vurulması da kimse kusura bakmasın ama korkunç.
Burada Kürtajın korunma yöntemi olmadığını bilmeyen yoktur zaten. ne tür bir mecbur kalınmışlık yaşandığını bilmiyoruz.

Konu amacını fazlasıyla aştı.

Hic merhamet gostere

Hersey kanundami yazar. İnsanliginizi anayasadaki hukuk kurallariylmi sinirli tutuyorsunuz. Ha oyleyse bilemem. O sizin insanliginizdir. Ne demek yorum yapma karışma? Karışma olay aninda olur. Karismamiizin imkani zaten yok kadinin yazdigi seye de yorum yapma hakkini bu platform sunuyor bize. Hakaret etmedim. Gururunu incitmedim. Kendi yaptiklarini söylüyor insanlar burada ona. Magduru oynamayin. Bakamayacagimiz her canliyi iyiligi icin katledecegiz mi? Birakin allah dusunur rizkini ya. Mal para yuzunden cana kiyanlara allah soracak hesabını. Berabt bir ulke berbt bi zamanda yasiyoruz yazik ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…