- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
Sen iyi misin ya hem buraya dert diye konu açıyorsun hemde ne diyosun.
Kürtajda yanlış ilaç mı kullandılar sana canım.
Ettiğin beddua döner gelir ayağına dolaşır dikkat et ,ki şeyi bi yerden vurmaya çalıştığım yok herkes kürtaj hakkında yazmış ben yazınca mı zoruNa gitti.yasadığım kürtajdan vurmaya çalışıyorsun ya beni allah senın cezanı versin
Ettiğin beddua döner gelir ayağına dolaşır dikkat et ,ki şeyi bi yerden vurmaya çalıştığım yok herkes kürtaj hakkında yazmış ben yazınca mı zoruNa gitti.yasadığım kürtajdan vurmaya çalışıyorsun ya beni allah senın cezanı versin
Arkadaşlar kürtaj konusunda üzerine gidenlere katılamıyorum.
Isteyerek veya istemeye mecbur bırakılarak bile olsa, konu sahibinin bu konuda mutlaka üzüntüsü vardır.
Sevgiliden bahsedin, eleştirin ama, kürtaj çok dip bir mesele bence.
Peki sizin yaptığınız ne kadar doğru? O ya da bu şekilde kürtaj olmuş. Bir kadın çocuk sahibi olmakta zorlanıyor diye diğer bir kadın istemediği, hazır olmadığı bir çocuğu doğurmak zorunda değil.Hayir bide bize beddua ediyor yok kizimiz yok kardesimiz de yaparmis ayni seyleri diye. Saka gibi kadin. Yazmissin yorum yapiyoruz. Burasi yorum uzerine kurulmuş bi platform. Ne bekledinizki
Konu sahibini eleştireceğim diye çirkinleşmeyin millet
isteyen katılmak Evet katı olabilir yorumum belki ama herkes önce kendine bakmalı ne yapıyorsa karşılığında aldığı tepkiye de kırılmamalı, kürtaj eğer onun için mi acıysa yapmaması gerekirdi ne olursa olsun sahip çıkabilirdi.Sen napıyorsun arkadaşım? Böyle bi can acısı, lafta üstün gelmek adına deşilir mi napıyorsun?
Lütfen ya. Bırak ilişkisinden kendisi sorumlu.
Milletçe en büyük problemimiz eleştirmeden duramayiz konu taa nerelere gelmiş sırf bu yüzden konu açmaya korkuyorumKonu sahibini eleştireceğim diye çirkinleşmeyin millet
teşekkür ederim. yanlış cümle kurmus olabilirim yanlış kelime kullanmış olabilrim. bu sekilde saygı sınırları dahilinde eleştirilse keske"Kendini sunma" planı kurması hakkında eleştiri alman normal, hatta bence söylenenleri dinlesen iyi olur.
Fakat "bebek" üzerinden acıtasyon yapanları kafana takma.
Dert etme.
Senin bedenin ve ne fani ne de kutsal varlıklara verecek bir hesabın yok.
Rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?