İç çamaşırını sunma sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
Kızlar merhaba,

Bişey sorcam size eşiniz için seksi iç çamaşırları gecelik giyince bunu eşinize nasıl sunuyorsunuz?
Yani giymesine giyiyorum ama karsısına cıkınca beyapcağımı bilemiyorum. İnternetten arastırdım genelde dans ediliyormus ama oda bana kendimi cariye gibi hissettirir. Beceremem de zaten.
Siz nasıl yapıyorsunuz?

sayfa 22 güncelleme

Son düzenleme:
"Sunmak" tabiri biraz ağır değil mi? Siz obje değilsiniz ki sunulasınız? Bunları giyip de içinizden geldiği gibi davranmadıktan sonra ne yapsanız kötü durur zaten. Kimi dans eder, kimi sadece oturur ama doğaldır, zorlama değildir. Birilerinin yaptığını taklit edince ne yapsanız komik olur.

Arkadaslar sunmak türkçemizin bi kelimesi. Kendimi sunmuyorum ben. Camasır sunuyorun. Kahve sunulur yemek sunulur camasır sunulur. Ben mi yanlıs biliyorun?

İşin içine "sunmak" kelimesi girince aklıma gelen;

14073839-Delicious-roasted-piglet-isolated-on-white-background-Stock-Vector.webp

"Sunmak" tabiri biraz ağır değil mi? Siz obje değilsiniz ki sunulasınız? Bunları giyip de içinizden geldiği gibi davranmadıktan sonra ne yapsanız kötü durur zaten. Kimi dans eder, kimi sadece oturur ama doğaldır, zorlama değildir. Birilerinin yaptığını taklit edince ne yapsanız komik olur.
Evet obje olan camasır.

Pastanın içinden fırlıyoruz.
Te Allahım ya. Sunmak ne demek? Dans edemezsin cariye gibi hissedersin ama sunma kısmında sıkıntı yok. Allah akıl fikir versin.
Ablacım giyeceksin işte. O zaten fark eder, fark etmiyorsa da sorununuz başkadır zaten, kırmızı donla aşamazsın. Ayrıca o çamaşırları eşinden önce kendi zevkin için al. Sen onun odalığı değil karısısın.
Amann neyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X