İç çamaşırını sunma sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konumun kapanmasını rica ediyorum Mune Mune gercekten buraların iyice suyu cıktı. Ego tatmini için gelenler dolu. Ben camasır sunma sorunsalı yazdım kendmi değil. Sunulan camasır. Anladınız mı simdi,

Pastanın içinden fırlıyoruz.
Te Allahım ya. Sunmak ne demek? Dans edemezsin cariye gibi hissedersin ama sunma kısmında sıkıntı yok. Allah akıl fikir versin.
Ablacım giyeceksin işte. O zaten fark eder, fark etmiyorsa da sorununuz başkadır zaten, kırmızı donla aşamazsın. Ayrıca o çamaşırları eşinden önce kendi zevkin için al. Sen onun odalığı değil karısısın.
Amann neyse
Tebrikler yuzlerce beğeni alırsınız şimdi.

Konumun kapanmasını rica ediyorum Mune Mune gercekten buraların iyice suyu cıktı. Ego tatmini için gelenler dolu. Ben camasır sunma sorunsalı yazdım kendmi değil. Sunulan camasır. Anladınız mı simdi,
Hayır, tepki verdin de. Çamaşır paketini eşine vermeyi düşünmüyor, üzerine giyiyorsan pratikte sunduğun şey çamaşır olmuyor haberin olsun.
Sunma kelimesi uygunsuz olmuş.

Sordum . Dans diyor ama dediğim gibi o da bende yok.
Ben evli değilim ama hakkaten dans nedir ya? Zaten bir kadınsınız, eşisiniz, bir de özel bir şey giyerek ne istediğinizi belli etmişsiniz.

Hala adam canlasın diye bir de karşısında oryantal mi yapılacak? Keyfi bilir istemiyorsa.

Bence önemli olan sizin rahat olmanız, her zamanki gibi doğal hissetmeniz. Bedeniniz ve giydiğiniz onun merakını uyandırmalı zaten. Yok yetmiyorsa kendinde arasın sorunu bi zahmet

Evliyken yaptıklarımı yazayım:

Mesela eşim TV izliyor, ben de iç çamaşırlarımı (dantelli-şifon-saten vs) giyip odaya girip sanki üzerimde eşofman varmış gibi çok sakin ve normal bir ifade ile odada birşey yapardım, mesela sehpadan bir şey alıp çıkmak gibi. Bir şeyi düzeltip odadan çıkmak gibi.

Zaten peşimden gelirdi ciğerci kedisinin ciğer peşinde dolaştığı gibi.

Ya da benzer şekilde iç çamaşırı/geceliği giyip ayağıma da terlik giyip mesela yanına gidip yine umursamaz bir tavırla, üzerimde iç çamaşırı değil penye gecelik varmış gibi bir tavırla, canııımmmm terliklerim güzel mi yeni aldım
ya da saç modelim nasıl diye sorun.

Zaten ne sorduğunuzu anlamıyorlar.

Sizi öyle görmeleri yetiyor.

Kızlar merhaba,

Bişey sorcam size eşiniz için seksi iç çamaşırları gecelik giyince bunu eşinize nasıl sunuyorsunuz?
Yani giymesine giyiyorum ama karsısına cıkınca beyapcağımı bilemiyorum. İnternetten arastırdım genelde dans ediliyormus ama oda bana kendimi cariye gibi hissettirir. Beceremem de zaten.
Siz nasıl yapıyorsunuz?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bana-akil-verin.904090/

şu konu ne oldu? evlendiniz heralde?

A hosgeldiniz bende sizi bekliyordum, Her konuya sinir bozmak için girenler kulubü üyesi.

Arkadaslar sunmak türkçemizin bi kelimesi. Kendimi sunmuyorum ben. Camasır sunuyorun. Kahve sunulur yemek sunulur camasır sunulur. Ben mi yanlıs biliyorun?

Kusura bakmada sen mankenmisin yada kiyafet saticimisin da kiyafet sunuyorsun? :KK53:

Her konuda sinir bozmuyorum canim, eh iste arada canim istediginde :KK53:

Kızlar merhaba,

Bişey sorcam size eşiniz için seksi iç çamaşırları gecelik giyince bunu eşinize nasıl sunuyorsunuz?
Yani giymesine giyiyorum ama karsısına cıkınca beyapcağımı bilemiyorum. İnternetten arastırdım genelde dans ediliyormus ama oda bana kendimi cariye gibi hissettirir. Beceremem de zaten.
Siz nasıl yapıyorsunuz?

Ozentilik ne kotu sey Allahim, ozunuze donun bence. Ustunuzde egreti duracak icinde kendinizi rahat hissetmediginiz ne yapacaginizi bile bilmedigin bir giysiyle nasil sexy olmayi planliyorsunuz ki ? Orda ki olayin ozunu yakalayamamissiniz siz bence onemli olan el kadar danteli giyip cikmak degil , onemli olan ne giyersen giy nasil gorunursen gorun kendine guvenli olmaktir.

Bide kendimi sunuyorum falan diyorsunuz nedir bu kadinin kendi elinden cektigi Ya Rabbim, dun birisi birdaha ne zaman verecen der simdi siz kendinizi sunmaktan bahsedersiniz, bir kadin olarak kendinizi bir et parcasindan farkli gormuyorsunuz bu soylemlerinizle. Azicik oz saygi azicik.. birde bu kafalarla kiz cocugu yetistiriliyor yani dusunun

Giyiyorum sonra askiiiimmm gelsene bi diyorum. Yatakta bekliyorum.
Yada giyinip o odadayken oturma odasinin kapisindan bacagimi salliyorum :KK53:

Isten geldiginde sutyen kulot kapiyi aciyorum. Ama hic dans etmedim.

kız yaa kayınvalideyi alıp gelirse sürpriz niyetine kadına inme inmesin :))

Ozentilik ne kotu sey Allahim, ozunuze donun bence. Ustunuzde egreti duracak icinde kendinizi rahat hissetmediginiz ne yapacaginizi bile bilmedigin bir giysiyle nasil sexy olmayi planliyorsunuz ki ? Orda ki olayin ozunu yakalayamamissiniz siz bence onemli olan el kadar danteli giyip cikmak degil , onemli olan ne giyersen giy nasil gorunursen gorun kendine guvenli olmaktir.

Bide kendimi sunuyorum falan diyorsunuz nedir bu kadinin kendi elinden cektigi Ya Rabbim, dun birisi birdaha ne zaman verecen der simdi siz kendinizi sunmaktan bahsedersiniz, bir kadin olarak kendinizi bir et parcasindan farkli gormuyorsunuz bu soylemlerinizle. Azicik oz saygi azicik.. birde bu kafalarla kiz cocugu yetistiriliyor yani dusunun
Pardon esime kendimi beğendirmek istememin problemi nerde? Siz yapmaZsınız saygı duyarım ama yapanı boyle asağılamaya calısmak niye? Bu doğanın kanunu erkekte onun için bişey yapan kadından daha cok zevk alır. Kadında beğenilmekten. Sizin kafa enteresan farklı düşğnceye tahammülğnüz yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X