İç çamaşırını sunma sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pardon esime kendimi beğendirmek istememin problemi nerde? Siz yapmaZsınız saygı duyarım ama yapanı boyle asağılamaya calısmak niye? Bu doğanın kanunu erkekte onun için bişey yapan kadından daha cok zevk alır. Kadında beğenilmekten. Sizin kafa enteresan farklı düşğnceye tahammülğnüz yok.

Evet Dantel camasir giyip ``aa ben simdi dans mi etmem gerekiyor bunu giyince ben beceremem lutfen yardim edin ``demek cok cok cok Orijinal ve Farkli bir Dusunce cunku..
Olayin kendinizi esinize begendirmeniz olmadigini bile anlayamamissiniz.
Size hayirli sunuslar dilerim.. ha gobekten zeytin yeme olayinida unutmayin oda baya Farkli Bir Dusunce Cunku

Bence elbisenin içine giyin. Sonra üstünuzdé normal kıyafetler olsun. Eşinize su vs. Birsey verin. Verirken üstünuze dökün. Sonra üstüm islandi değip ustunuzdekileri çıkarın. İşte sonra çamaşır sunumü başlar. Heheh :))) yani bu sunum olayı fantazilarden geçer.

Evli değilim. Kürtajda karar verdim. Ahlak bekcileri dolusmasın diye yazdım oyle ama şimdi konu daha beter hal alıcak bu mesajdan sonra. Ben kaçar.
dikkat et de o aldığın seksi çamaşırlar yüzünden tekrar hamile kalıp masum bir cana daha kıyma...

O sana kendini nasıl sunuyor? Çok matah mükemmel mi? Sana ne veriyor? Değer mi? Sevgi mi? Aşk mı? Para mı?
Bu saydıklarımı düşün, kendini yada çamaşırını nasıl sunacağını yada sunmaman gerektiğini anlarsın.. (sunmak, berbat bir kelime bence)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X