İç çamaşırını sunma sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni ilgilendirmez hayata ve bir eşe bakışın yada fikirlerin ama bir kadın üstüne ne giyerse giysin kendini yada üstündeki ona sunuyor olmaz.
Bu çok aşağılayıcı bir kavram.keşke sadece seksi giyindigimde nasıl bir tavır almalıyım diye sorsaydınız. .

Sen iyi misin ya hem buraya dert diye konu açıyorsun hemde ne diyosun.
Kürtajda yanlış ilaç mı kullandılar sana canım.

Sen napıyorsun arkadaşım? Böyle bi can acısı, lafta üstün gelmek adına deşilir mi napıyorsun?
Lütfen ya. Bırak ilişkisinden kendisi sorumlu.

yasadığım kürtajdan vurmaya çalışıyorsun ya beni allah senın cezanı versin
Ettiğin beddua döner gelir ayağına dolaşır dikkat et ,ki şeyi bi yerden vurmaya çalıştığım yok herkes kürtaj hakkında yazmış ben yazınca mı zoruNa gitti.
Hem konu açıyorsun hem cvp verip soru soranlara triplenip atarlanıyosun.

Tepsiyle sunuyorum ;)
Te allahim ya
Bence ozel birsey yapmana gerek yok,esek degilse amacini anlar zaten

yasadığım kürtajdan vurmaya çalışıyorsun ya beni allah senın cezanı versin
Ettiğin beddua döner gelir ayağına dolaşır dikkat et ,ki şeyi bi yerden vurmaya çalıştığım yok herkes kürtaj hakkında yazmış ben yazınca mı zoruNa gitti.
Hem konu açıyorsun hem cvp verip soru soranlara triplenip atarlanıyosun.

Bu insanın içinden nasıl geliyorsa öyle davrandığıyla ilgili bence. Şimdi sen cilveli degilsindir mesela biz şöyle yap deriz egrelti durur bence.

Arkadaşlar kürtaj konusunda üzerine gidenlere katılamıyorum.
Isteyerek veya istemeye mecbur bırakılarak bile olsa, konu sahibinin bu konuda mutlaka üzüntüsü vardır.
Sevgiliden bahsedin, eleştirin ama, kürtaj çok dip bir mesele bence.

katılıyorum kesinlikle. olay kürtaj vs değil. öyle ya da böyle herkesin başına gelebilir kürtaj. eleştirmiyorum o konuda.

ama o adamla nasıl hala devam edebiliyor onu anlamıyorum. kendisi de ısrarla cevap vermiyor bana.

Hayir bide bize beddua ediyor yok kizimiz yok kardesimiz de yaparmis ayni seyleri diye. Saka gibi kadin. Yazmissin yorum yapiyoruz. Burasi yorum uzerine kurulmuş bi platform. Ne bekledinizki:KK11:
Peki sizin yaptığınız ne kadar doğru? O ya da bu şekilde kürtaj olmuş. Bir kadın çocuk sahibi olmakta zorlanıyor diye diğer bir kadın istemediği, hazır olmadığı bir çocuğu doğurmak zorunda değil.
Evet korunmak elzemdir ve kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir ama hukukumuz gerekli yasal süre içinde kürtaja bir engel koymuyor.
Konu sahibi kürtaj olmuş ve gerisi onun vicdan muhasebesi. Ben kürtaj olan bir kadının da kına yakacağını düşünmüyorum.
Bence kürtaj üzerinden vurmaya çalışmak da pek etik değil.

Sen napıyorsun arkadaşım? Böyle bi can acısı, lafta üstün gelmek adına deşilir mi napıyorsun?
Lütfen ya. Bırak ilişkisinden kendisi sorumlu.
isteyen katılmak Evet katı olabilir yorumum belki ama herkes önce kendine bakmalı ne yapıyorsa karşılığında aldığı tepkiye de kırılmamalı, kürtaj eğer onun için mi acıysa yapmaması gerekirdi ne olursa olsun sahip çıkabilirdi.
Şimdi mecburdum aldırdım ayakları olmaz. Sevgilisi de kabul etmiş ama kendisi aldırmayı uygun görmüş çünkü istediği hayatı yaşayamayacaktı bi bebek olsaydı.

"Kendini sunma" planı kurması hakkında eleştiri alman normal, hatta bence söylenenleri dinlesen iyi olur.

Fakat "bebek" üzerinden acıtasyon yapanları kafana takma.
Dert etme.
Senin bedenin ve ne fani ne de kutsal varlıklara verecek bir hesabın yok.
Rahat ol.

Anasinin rahmine tutunan bi canliyi keyfinden yada sartlardan oturu yerinden sokmek ne kadar etikse benim yorumum da etik. Doğru degil. Onceden alacakti önlemini.ya da hic bulasmayacakti. Ama bebek ya. Yillarini servetini harcayip bebek sahibi olmaya calisanlar var. Uzuluyorum gercekten. Belki o cocuk onun yeniden hayata tutunma sebebi olacakti bilemiyoruzki. Kendi kendine yapıp kendine kendine kurtulmus. Gercekten cok uzucu ve kotu bir durum

Hayır başka kürtaj hakkında yorumnç yapan da var neden bana patladı acaba konu?
İnsanlara gerektiği gibi cvp verirse gerektiği gibi cvp alabilir.

"Kendini sunma" planı kurması hakkında eleştiri alman normal, hatta bence söylenenleri dinlesen iyi olur.

Fakat "bebek" üzerinden acıtasyon yapanları kafana takma.
Dert etme.
Senin bedenin ve ne fani ne de kutsal varlıklara verecek bir hesabın yok.
Rahat ol.
teşekkür ederim. yanlış cümle kurmus olabilirim yanlış kelime kullanmış olabilrim. bu sekilde saygı sınırları dahilinde eleştirilse keske

Kadınlığı kutsamak adına bir kadını olabildiğince aşağılıyorsunuz! Paradoksun yamanı mı desek ne desek bilemedim...

Bu kadar öfke bünyeye zararlı arkadaşlar!

Konu sahibi;

Sunma kelimesi irite edici, yinede ne demek istediğini anladım.

Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran. Bunu sadece eşin için yapma, çünkü bu karşılıklı olarak mutlu olmanız gereken bir durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X