Çok açıksınız ,giyinin !

Bu arada üyelerin dedikodusunu yapmak yasak değildir umarım.o_O

Kusura bakmayin da yuh yani.. Nasil bir insan uyariyormuş bu hakki kendinde nasil buluyor.. Birde insan cekinir nasil soyluyor.. Şaştim kaldim dogrusu az bile yapmişsiniz yerinizde başkasi olsa kavga cikarirdi.. İsteyen kapali olur, isteyen acik bu kisilik haklarina mudahale etmekten ne zaman vazgececekler!!

Patlamis misirimi aldim takipteyim:)
tumblr_n1a2o1Pjwk1shlr2wo1_500.gif

Acığı kapalısı diye degil, eğer rahatsız oluyorsan bakmazsın di mi? Mesela kuzenin rahatsızsa öteki balkona yolluyor, gidip milletin özgürlüğüne müdahele etmiyor. Üstelik askılı alt tarafı, donla balkona çıkmamıs. Inancın ne olursa olsun kimseye gidip hadsizce karısamazsın. Yasaya uygun olmayanı sikayet edersin ama kılığına asla müdahele hakkın olamaz. Bu nettir, vatandaşlık ve insan hakkıdır.

İste bu yüzden acık giyimden rahatsız olan ve kendi rahatsız diye baskasına müdahele hakkını görene biz de herkesin çarsaf giydiği yere git, yani Yallah Arabistan diyoruz. Burası Türkiye, Arabistan olmıcaz, bunu kabul etmeyeni de hayal ettikleri ulkeye alalım.

Haklısın canım ... Arkadasin komşusunun yaptığı hareket hiç bir şekilde savunulamaz zaten.. Değil arabistan böylesini kutuplar dahi paklamaz..

İlla açıklanacak size,belli bir kafa var şimdi o kafa ne kafası herkes iyi biliyor isim vermeye gerek yok aynı o kafadasınız. İlla bir şeylerden mağduriyet çıkarma illa yazılanı-denileni oyy bono kopoloyom diyo bono dedi modundasınız. Kimsenin sizi aşağıladığı yok şunu kafanıza sokun!
Bilakis o sizin kendi aşağılık kompleksiniz. Bir kadın gelecek bana açıksın örtün kocam var diyecek! Yok yaa!? O dapdar zihniyete söylenmek yerine "yallah Arabistan'a" lafına bla bla bla...
Sen niye gocundun hayırdır gülüm? Diye sorarlar adama. Resmen polemik yaratmak amacınız Size bu kadar açıklama çok bile. Şimdi git nereye şikayet ediyorsan et çok duyduk bu lafları.

Size de hep böyle insanlar denk geliyor daha önce de kız kardeşin istemesin de cemaatcilerle karsilasmistiniz demi:işsiz:

Size de hep böyle insanlar denk geliyor daha önce de kız kardeşin istemesin de cemaatcilerle karsilasmistiniz demi:işsiz:
Malesef yasafıgım yer ınsanların saygısını ve mesafesını bılecegı bır yer degıl
Bu benım sorunum olmamalı .

Öyle lafa böyle cevap.
Ben seninle muhatap bile olmadim
Dusuncemi etiketledigim kisiye soyledim ve hicbir hakaret icermiyordu. Ama nedense senin zoruna gitti, herkesin dusuncesine saygi duyulmali burda hakaret etmek senin seviye boyutunu gosterir. Konuyu baska yerlere saptirarak derdini ortaya koyamazsin.belki senin dini dusuncen farkli benimki farkli bu kendimizi ilgilendirir. Dedigin lafi da senin yasantindan gelmis oldugunu dusunerek ustume dahi alinmadim bu senin gordugun gorgunun ispati sonucda..

Malesef yasafıgım yer ınsanların saygısını ve mesafesını bılecegı bır yer degıl
Bu benım sorunum olmamalı .

Kesinlikle sizin sorununuz değil kadın zaten benim gözümde manyak siz de çok güzel cevap vermesiniz belki ben olsam daha ağır tepki verirdim ama keşke böyle konuları forumda açmasaniz görmüş oldugunuz üzere kimi Arabistana kimi hakarete kimi yobazliga götürdü konuyu.

• Beğen
Reactions: Eva
Yaa bu balkon olayi falan degil de su perdeleri acik gayet rahat yariciplak gezen ve rahat davranan rahatszlik duymayan insanlardan bnde hic hoslanmiyorum insanin mahremidir evi örtersin perdelerini istersen ciplak gez ama biz balkonda oturup keyif yaparken seni gormek zorunda degiliz evler cok yakin olunca ister istemez goruyorsun benim karsi apartmaninda vardi oyle bir cift o perdeler hic kapanmazdi adam donla :KK43: kadin da gecelikle gayet rahat geziyordu bu cok ayip birsey yaa onun haricinde sort askili disarda da giyiliyor rahatsz olunacak bir durum yok herkes diledigi gbi giyinir arkadas

Back
X