- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
Ayşe Naza ayıp olacak ama ben de aynı şeyi düşündüm. Konu sahibi hoş bir Hanım. Komşu kıskançlık krizine girdi muhtemelen.
Ayşenaz gönlümüzün daim güzeli ehehe.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayşe Naza ayıp olacak ama ben de aynı şeyi düşündüm. Konu sahibi hoş bir Hanım. Komşu kıskançlık krizine girdi muhtemelen.
Cıkkssssssssss AyşeNazzzzzzz o. Süper zeki über güzel mikemmell doktorLitfen araştıralım ve böyle güzide insanları tanıyalım.
![]()
Geyik yasakBu arada üyelerin dedikodusunu yapmak yasak değildir umarım.![]()
Tamam. Banlanmayalım durduk yereGeyik yasak
Yavas yavas uzaklasalim burdan sekerim
Acığı kapalısı diye degil, eğer rahatsız oluyorsan bakmazsın di mi? Mesela kuzenin rahatsızsa öteki balkona yolluyor, gidip milletin özgürlüğüne müdahele etmiyor. Üstelik askılı alt tarafı, donla balkona çıkmamıs. Inancın ne olursa olsun kimseye gidip hadsizce karısamazsın. Yasaya uygun olmayanı sikayet edersin ama kılığına asla müdahele hakkın olamaz. Bu nettir, vatandaşlık ve insan hakkıdır.
İste bu yüzden acık giyimden rahatsız olan ve kendi rahatsız diye baskasına müdahele hakkını görene biz de herkesin çarsaf giydiği yere git, yani Yallah Arabistan diyoruz. Burası Türkiye, Arabistan olmıcaz, bunu kabul etmeyeni de hayal ettikleri ulkeye alalım.
Arkadaşım , bir kadın olarak bu cümle ykışıyormu ?Cehennem senin gibi masallara inananlar için var şekerim :) eşeğin şeyine kadar yolun var :)
Öyle lafa böyle cevap.Arkadaşım , bir kadın olarak bu cümle ykışıyormu ?
Karşındakide kadın
Hakaretin hangi boyutu bu ?
Malesef yasafıgım yer ınsanların saygısını ve mesafesını bılecegı bır yer degılSize de hep böyle insanlar denk geliyor daha önce de kız kardeşin istemesin de cemaatcilerle karsilasmistiniz demi![]()
Ben seninle muhatap bile olmadimÖyle lafa böyle cevap.
Malesef yasafıgım yer ınsanların saygısını ve mesafesını bılecegı bır yer degıl
Bu benım sorunum olmamalı .