- 17 Eylül 2014
- 315
- 149
- 48
- 38
- Konu Sahibi dumanseda122
-
Sapıksa yine takıntı yapıp geri gelebilir dikkat.bizim karşı daireye 6 kez gelmiş takıntı yapıp
yuhhh ya napıcam ben çok korkuyorumSapıksa yine takıntı yapıp geri gelebilir dikkat.bizim karşı daireye 6 kez gelmiş takıntı yapıp
kızlarrr evime hırsız girdiii((
Hemde herşeyimi karıştırmış iç çamaşırlşarımıda çalmışnapıcaksın donlarımı hey allam .. .. Akşam arakdaşımda kalmıştım sabah eve erken gelire duş alırım çıkarım diyordum ama ne göreyim kapının kilidi kırılmış herşey yerlerde evde 2 tane kedim var onlara çok şükür birşey olammış.. Çok korkuyorum sabahtan beri polis falan geldi heryer toz oldu etrafta güvenlik kamerasıda yok..işede gitmedim Bu adam iç çamaşırlarımı neden çaldı sizce? Birde tabiki hemen güvenlik sistemi taktırıcam. evinde olan öneren varmı? Bir arkadaşım Armed Güvenlik Sistemlerini önerdi Bilgisi olan var mı? Acil Yardımm..
ya insan birtaen don bırakırdı yaa ne giycem yazık yaa valla giden paralarımda cabasıBizim eve de hırsız girmişti benim komidini açmış sütyenlerimi falan dizmiş yatağın üstüne ama almamıştı bilgisayarları alıp götürmüştü kahrolasıca , çamaşırları kendi giysin diye götürmüş de olabilir öyle manyaklar da var kamera alarm taktırın hemen
oyyy kediciklerim gitse ölürdüm allahtan kapıdan falan çıkmamışlar korkmuşlar ama beni görünce kaçtılar..iç çamasırlarınızda kaliteliyse satmak için almış olabilir yada sapıktır koklar felan ıyyy pislik herif. ayy kedicekleri çalmamış iyi ki kıyamam ben onlara :)
Bizim eve de hırsız girmişti benim komidini açmış sütyenlerimi falan dizmiş yatağın üstüne ama almamıştı bilgisayarları alıp götürmüştü kahrolasıca , çamaşırları kendi giysin diye götürmüş de olabilir öyle manyaklar da var kamera alarm taktırın hemen
aaaaaaaaaaaaaaaaaa o nasıl bir manyakmış öyle yazıklar olsun evimde kalasım yok yeminle..Yeni evli kuzenimin evine girdiler izmirde. . sadece iççamaşırlarını almış ve sokaktaki arabalara asmıştı. . O mahalledeki yeni gelinlerin hepsine aynı şeyi yapmış. . Belliki sapık iyiki siz evde yoktunuz
Yeni evli kuzenimin evine girdiler izmirde. . sadece iççamaşırlarını almış ve sokaktaki arabalara asmıştı. . O mahalledeki yeni gelinlerin hepsine aynı şeyi yapmış. . Belliki sapık iyiki siz evde yoktunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?