- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi dumanseda122
-
Anaa manyaklığın böylesiYeni evli kuzenimin evine girdiler izmirde. . sadece iççamaşırlarını almış ve sokaktaki arabalara asmıştı. . O mahalledeki yeni gelinlerin hepsine aynı şeyi yapmış. . Belliki sapık iyiki siz evde yoktunuz
ya kızlar şu güvenlik sistemleri konusunda beni bilgilendirin lütfen
Bayağı bayağı dizmişti artık modellerine mi baktı nedir pis herif zaten insanın psikolojisi bozuluyor en güvenli yer olduğunu sandığın evin bile güvensizmiş bunu düşününce çıldırıyorsun bir de üstüne çamaşırları elliyorlar gerizekalı sapıklaryatağın üstüne mi dizmiş, o da ayrı manyakmış yaf
Adam donsuz kalmış galba , ya da sizi bilen tanıyan biri de olabilir. Tas uzaktsn gelmez çoğunlukla.
pazarcı olmasın bu hırsızaynısı benimde başıma gelmişti. iç çamaşırlarımı, 2 tane gömleğimi ve ten rengi çoraplarımı çalmıştı. ay aynı hırsızmı acaba
Geçmiş olsuN üzülme kolay kolay bir daha geleceğini sanmam ama yine de temkinli olun alarm ve kamera şartya insan birtaen don bırakırdı yaa ne giycem yazık yaa valla giden paralarımda cabası
kız o fişin,i takınca çalışıoKapınızın önünü izleyen kameraya ne oldu, ondan bir şey çıkmadı mı?
pazarcı olmasın bu hırsız
ya kızlar şu güvenlik sistemleri konusunda beni bilgilendirin lütfen
yaa yokkŞüphelendiğiniz birisi var mı ? Benim kuzenimin de evine hırsız girmişti değerli bir kaç şeyi almış ama asıl iç çamaşırlarını almış tanıdık birinden şüphelendiler ve o çıktı . Dikkatli olun .
Siz yine de tedbirli olun , çok geçmiş olsun . Yalnız mı yaşıyorsunuz siz ?yaa yokkhangi sapık alırki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?