iç çamaşırlı resimlerimi kullanarak beni tehdit ediyor :(

Arkadaşım o arsızsa manyaksa sen daha manyak olucan, korkmıycan.Ailesine, o hakim kardeşlerine söylemekle tehdit et bana şantaj yaptığını onlara söyliycem ipini ellerine alsınlar elimde kanıtlar var de.Yakarım sülaleni de senide kariyerinizi mahvederim kaybedecek işim gücüm yok MEB e de şikayet ederim sapık diye de.Gözümü kararttım ben yanarsam sende yanarsın mahkemelerde süründürürüm de korkma köpekten.

Arkadaşın önerdiği gibi davranmalısın. Ona böyle bir şey yaparsa size ciddi bir şey olmayacağını ama kendisinin "suç" işleyeceğini söyleyin. Sakın tehdite boyun eğme.

Böyle insanlara çocuklarımızı emanet ediyoruz bir de! Ne hasta ruhlu adammış, kendine yüklendiğin için bişi yazmıyorum ama onun boş tehditlerine kanma, beni daha fazla tehdit etme sen bi eğitimcisin de. Tehdit mesajlarını sakla, eğer ki çok ileri giderse sende hem onun öğretmenliğini yakarsın hemde ceza alır.

Hemen savcılığa şikayette bulunun. Korkutacaktır bu onu. Bi öğretmen olarak adının böyle bir suç ile anılmasını istemez. Size gönderdiği resmi silmeyin mesajı saklayın ve savcılığa delil olarak sunun. Hakkında iddianame düzenlendiğinde bu okula gönderiliyor işinden olur. Yapmayacaksanız bile bu süreci kendisine anlatın ki gözü korksun yapmasın böyle bişi...

Benim anladığım iki kişiye yollamışsınız, doğru mu ?
Şikayet edeceksiniz, başka yolu yok.

sen önce şunun çalıştığı okulun müdürünün, ilçe milli eğitim müdürünün hepsinin adını telefonunu bir öğren bakalım.. öğrendiğini bu pislik herife söyleme ara okul müdürünü anlat durumu, mağduriyetini göster rica ederek minnetle onun kulağını bir çekmesini sağla.. sonra gerekirse ilçe eğitim müdürüne sıçrayacağını, bu işten ben zarar görürsem sende zararlı çıkarsın diyerek tehditle konuş.. artık suçlayıp ah edip vah etmeye gerek yok, önüne bak blöfünü yiyip kul köle olma.. sakın başka bir hata yapma.. hata insanlar için, sende hata yapmışsın farkına varmışsın şundan bir sıyrıl sonra yoluna bak başka birini hayatına sokmaya gerek yok şu belayla uğraşırken..

görev yaptığı okulu bilmiyrm ama sadece adana seyhan da bir okul da sosyal bilgiler öğretmeni olduğunu biliyorum

Mebbiste cok rahatlikla bulunur.
ad soyad meb yaz ya google a cikar.
Seyhan ilce milli egitimi arasan bile cikar hersey.
seyhan ilce milli egitm mudurunun ismini bul.Bu serefisz herife adini vererek konusacagini ve anlatacagini soyle.

Savcılığa suç dilekçesi vereceğinizi söyleyin hala şantaja devam ederse gerçekten verin dilekçenizi benim anlamadığım nasıl böyle bir gaflete düştünüz

face de yok kendisi sildim ben onu çok oldu. onun face de en son kapalıydı zaten ve ben de face yi dün gece dondurdum. Çok haklısınız beni korkutmaya çalışıyor
Facebook hesabınızı dondurunca erkek arkadaşınız size neden durduk yere donduruyorsun hesabını diye sormadı mı?

bu kişinin ögretmen olması ayrı bir tehlike ne malum ögrencilerinide sapık emellerine alet etmediği onları taciz etmediği tehlikenin farkındamıyız? çok duyduk ögrencisiyle cinsel ilişki yaşayan ögretmenleri burda çogu kişi yok yapmaz felan demiş çekinir felan ama bu sapıkların gözü hiçbişey görmüyor her an herşeyi yapabilir en azından görüştugunuz kişiyi ögrenırse yuzde yuz fototlarınızı ona yollar. yapar yani dikkatli olun. onun gibilerin hiçbişeyden korkusu yok diyim yani...

ayrıca hukuk yada adalet onun ablasının amcasının bibisinin
kurallarına göre işlemiyor.
savcılığa gittiğinde ( ki inşallah gerek kalmaz ) xxxx savcısı ya bu bizim yyy savcısının yegeni salla
diyecekk durumda değil.
artık sanal alemde işlenen suçlarda çok ciddi suçlar.
bence senı korkutuyor.
hiç korkmaaa değiştir telini y.....sa yaysın.
napcak sıkıp suyunumu içecek resimlerinin.

Facebook hesabınızı dondurunca erkek arkadaşınız size neden durduk yere donduruyorsun hesabını diye sormadı mı?
zaten kıskanç biri erkek arkadaşım nişanlanınca ortak face açalım kapat deyip duruyordu. bende o yüzden kapattım falan derim bi de erkek arkadaşım köyde yaşıyor net çekmiyor facebook a girmiyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…