- 15 Mart 2023
- 199
- 73
- 28
- 25
- Konu Sahibi yogurtpuding
Burada daha öncede kayınvalidemle olan sıkıntıları paylaşmıştım bebekten öncesi benim için önemli değildi ama artık tahammülüm çok azaldı. Oğluma Mevlüt yaptım bebeğimin olduğu odada sadece ben ve arkadaşlarım oturacaktı öyle planladık ama kayınvalidem yanımızda bitti. Emzirdim kuzenime verdim iki dakika sonra kuzenimden aldı bebeğimi. Annem almak istedi vermedi. Neyse sonra ben almak istedim emzirdim uyuttum kucağımda uyuduğunu gördüğü halde ben alayım demeye devam etti. Ana kucağı var bilenler bilir pier cardinin yerden yüksek bir ana kucağı yere koymuştum oğlumuzda kolum ağrıdı için oraya ana kucağına yatırdım arkadaşlarımla sohbet edioyorum. Gelip gidip kapıdan bakıp gidiyor beş dakikada bir tekrar etti bunu artık arkadaşlarım rahatsız oldu neye bakıyor diye. Sonra çıkardı ağzından baklayı yerden al onu üşüyecek diye odanın camı kapalı ve ciddi anlamda sıcaktı içersi üşüme imkanı yokki zaten yerde yatmıyor ana kucağında yatıyor. Sürekli böyle yapıyor ben bu sıcakta evde kolsuz giydirdiğim için hanimefendinin dudağı uçuklamış üzüntüden hasta olacak diye. O kadar sıkıldım ki artık sanki ben yetersizim bakamıyorum da hasta edeceğim onu. Çok şey söylemek istiyorum ama eşimle huzurum kaçacak diye susuyorum. Eşimde rahatsız oluyor artık durduk yerde huzursuzluk çıkarıyorsun diye kızıyor ama o yine bildiğini okuyor. Hiç hasta olmayacak mı bu çocuk diyorum hayır diyor . Tahammülüm kalmadı artık dün gece gözüme uyku girmedi sinirden. Uzun oldu ama içimi dökmek istedim baş edemiyorum artık