- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Aslında derdim burada anlattıklarım kadar yüzeysel değil maalesef. İnsan aklının sınırlarını zorlayacak bir şey diyebilirim.Derdin bu yazdıkların kadar büyük değildir de,
Yaşayınca öyleymiş gibi geliyor.
Ama ipin ucunu bir bıraktın mı evet özgürüm artık diyorsun.
Ki zaten mesele de tam olarak tutmaya direttiğimiz o ipin ucu...
Tam olarak nedir seni bu denli üzen?
Evet soyutlaştırmaya başvurdum...O kadar soyut bi anlatim ki
Anlamak bir mülazım is ...
Keske asil derdi anlayabilseydim
Evet soyutlaştırmaya başvurdum...
Sadece yazmak istedim açıkçası.
Çok az kaldı, bizim asla yıkamayacağını düşündüğümüz bir tabuydu. Tabu kendini kutsallaştırdı önce ve biz de inandık. Sonrasında baktık ki bu mükemmeliyetin(?) içinde biz çok küçük kalıyoruz.Tabuya neden bu kadar yer verdiniz ?
Sonunda tabu yikildi mi ?
Bilemedim ama okuyunca yazdıklarınızı,Aslında derdim burada anlattıklarım kadar yüzeysel değil maalesef. İnsan aklının sınırlarını zorlayacak bir şey diyebilirim.
Ama az kaldı. Sadece benlik değil. Bir kaç kişilik bir mevzu, bir öykü diyelim. Hepsinin yaşadıkları aynı tabu. Umarım bir gün uzunca ama çok uzunca anlatabileceğim.
Yok ya hiç isyancı bir tip değilimdir. Aslında çok güzel olabilecek hayatlarda bunu emen bir tabu var yazara göre. Ve putların yerlere düşüp kırılışı gibi kırmaya az kaldı diyelimYazar burada disaridan mutlu gorunuyorum ama icimden ofke kusuyorum, hayata isyan ediyorum diyor.
Canım 25 yıllık bir olaydan bahsediyorum su an ben. Ve annene inan, o günler geliyor. Bekle. Bir zaman sonra o fırsat doğuyor ve sen de tabunu yıkıyorsun.Bilemedim ama okuyunca yazdıklarınızı,
Yaklaşık 10-11 yıldır çektiğim bir ızdırabı
Okur gibi hissettim.
Ne kimselere anlatabilidiğim...
Ne de anlaşılabildiğim...
Şunu söylerdi annem; Merak etme kızım o günler de gelecek. Gelmedi de bekliyoruz bakalım.
Canım ikinci ciltte anlarsın diyelim o zamanUcu açık bırakışan bir romanın sonunda ne hissediyorsam aynısını hissettim; hayal kırıklığı. Oku oku ama bir şey anlama
Yok aşk meşk işlerinden daha farklı bir mevzu. Ben nişanlıyım. 3.5 yıllık bir ilişkinin sonunda çok sevdiğim adamla hayatımı birleştiriyorum. Olay erkek, kız tarzı meseleler değil.Üvey kardeşinle aşk yaşıyorsun anne babaların ölmesini mi bekliyorsun?
Bi şarkı var teomanın bizi anlamıycaklar vs.diye onu dinleyince de bu kadar imkansiz aşk olmaz olsa olsa ensest olur o da aşk değil sapıklık olur diye düşünürüm.
Spoiler isteriz.Canım ikinci ciltte anlarsın diyelim o zaman2 ay sonra kitapçınızdan isteyiniz
Balı tercih ederimSpoiler isteriz.
Bir küçük kuple.
Ağzımıza bir parmak bal
Artık hangisi olursa
Ailecek bi cinayet işlediniz o zamanYok aşk meşk işlerinden daha farklı bir mevzu. Ben nişanlıyım. 3.5 yıllık bir ilişkinin sonunda çok sevdiğim adamla hayatımı birleştiriyorum. Olay erkek, kız tarzı meseleler değil.
Ailecek bi cinayet işlediniz o zaman
Desene bir 10-15 yıl daha var belki de daha fazla.Canım 25 yıllık bir olaydan bahsediyorum su an ben. Ve annene inan, o günler geliyor. Bekle. Bir zaman sonra o fırsat doğuyor ve sen de tabunu yıkıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?