- 4 Ekim 2013
- 2.593
- 4.881
- 333
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
Tamam etiketleyeceğimBen pes ediyorum ana gıbı yar olmaz bağdat gibi diyar olmaz.
Uyudum ben itiraf gelince bi etiket rica ediyorum. Yarım kalan mevzular unutkanlık yapiyo bende. İyi geceler.iyi beyin mıncırdamaları...
İzdüşümsel perspektiften bakıp,dışavurumsal teoride gezinememek,
Zira agnostisizm bunu gerektirir.
Sen x x (adı ve soyadi:/) dediler mi nasıl bir gurur olurdu yüzümde bilir misin ? Herkesin sevgilisiydi ..o kadar güzel bir yüreği vardı ki ...çoğu kişi de x baba derdi ..milyon tane çocuğu vardı ..cenazesinde herkes birşey anlatıyordu ama anlayacak gücüm ve aklım olmadığı için sonradan tekrar başkaları anlattı ..şöyle iyi adamdı x baba ,benim için bunu yaptı , beni böyle bir beladan kurtardı , düğünümü yaptı ,borcumu ödedi ,evinde aylarca misafir etti ,iş verdi ,hasta çocuğumun şu masrafını karşıladı ,yarama ilaç oldu ..falan filan ..kafamı toparlayamıyorum. .ama insanlar gelip bana : senin baban cennete gidiyor ,ağlama ,üzme onu ,sevin ,vuslatı mutluluk ,huzur diye teselli veriyorlarmış. ..bunlar anlatılmaz ama ne beni tanıyorsunuz ne babamı ..hayattayken asla lafını etmedik ,hep üstünü örttük ..kimseye ettiğimiz yardımı bir başkasına söylemedik ..hatta çoğunu babam bizden gizli yapardı ki üzülmesinler, incinmesinler. .Yok artık. hayat güzel be !aileden kimse kalmasa dostlar var? onlar da gitse kuşlar çiçekler var ,hiçbiri olmasa temiz hava var.
Ay aman aman. Oldum olası gıcık olurum o adama. Cemaatlere de pek meyilim yokturTam uyuyacam dedim aklıma bişey daha geldi yoksa fetöcü müsünüz? Az kaldı vs. Bak bu oldu gibi. Öyleyse de söylemezsin zaten şimdi. Ama rüyanda gorursun anca.
Milletçe paronayak olduk doğru.
Peki o zaman ben bı uyuyum artık.aklımdaki senaryolar susarsa eğerAy aman aman. Oldum olası gıcık olurum o adama. Cemaatlere de pek meyilim yoktur
Aslında somut verileri soyut bir perspektifte anlattım.İzdüşümsel perspektiften bakıp,dışavurumsal teoride gezinememek,
Zira agnostisizm bunu gerektirir.
Yazarın bu eserinde hissettiğim ekseriyetle alogismedir.Alogisme ise ;Vov.Bu gece kendimi aşırı cahil hissediyorum.
Amin teşekkür ederim.ALLAH razı olsun canım. RABBİM senin de yardımcın olsun :-( umarım atlatınca da aynı şekilde bu sefer mutlu olan yüzüm canlanır.
Bu güzeldiYazarın bu eserinde hissettiğim ekseriyetle alogismedir.Alogisme ise ;
Gerçeğe sezgi ya da inanla varabileceğini ileri süren öğretiler, gerçeğe mantıksal uslamlamayla varılabileceğini yadsıdıkları için bu adla anılmışlardır. Özellikle usaykırıcılar, inancılar ve sezgiciler, genellikle de gizemciler bu adla nitelenirler. mantıkdışı, sezgicilik, inancılık, gizemciliktir.
Harikasın sen :-(Amin teşekkür ederim.
Sen yaparsın ,mutlu yüzünü de hayal ettim ,yakışıyor ..
Yazarın bu eserinde hissettiğim ekseriyetle alogismedir.Alogisme ise ;
Gerçeğe sezgi ya da inanla varabileceğini ileri süren öğretiler, gerçeğe mantıksal uslamlamayla varılabileceğini yadsıdıkları için bu adla anılmışlardır. Özellikle usaykırıcılar, inancılar ve sezgiciler, genellikle de gizemciler bu adla nitelenirler. mantıkdışı, sezgicilik, inancılık, gizemciliktir.
Acaba seninle tanışıyor olabilir miyiz :)Bu güzeldiçok severim bu yaklaşımı. Ama böyle değil. Aslında daha çok adrenalin ve dram romanındaki kahramanlar gibiyiz. Yazar giriş yapar hepsi normal, iyi bir hayattadır. Yavaş yavaş merakla onları Mercek altında betimler. Betimledikçe okuyucu şaşırır. Ve ummadığı şeyler olur.
Tabuyu eski çağlarda kutsal ulaştırılan değerlerle özdeş anlamda kullandım. Herkesin yıkması gereken tabuları vardır gibi.Tabu kelimesi genellikle toplum tarafindan cinsellik barindiran bir kelime. Umarim yazini okuyanlarin aklina gelebilecegi seyi yasamamissindir. ISTISMAR! Kimse boyle bir sey yasamamali. Allah yardimcin olsun
Sen de öyle ...Harikasın sen :-(
Bilmem olmasak da isterim tanışmayıAcaba seninle tanışıyor olabilir miyiz :)
Başka bir önermeye götürülemeyen ve tanıtlanamayan, böyle bir geri götürme ve kanıtı da gerektirmeyip, kendiliğinden apaçık olan ve böyle olduğu için öteki önermelerin temeli ve ön dayanağı olan temel önerme,ne türlü bir belitten yola çıkılırsa o türlü bir sonucu varılır. Belitlere dayanan bir felsefe, belitlerin yanlışlığı meydana çıkınca çökerAman yarabbibin kez okusam bin kez anlamam o derece bugün hiçbir şey anlamıyorum ya Queen de beni kovalamadan ben bi cahilliğime üzüleyim kenarda köşede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?